lurad på rean

hej.
jag är tammefan skitless på skolan nu, aja, måste ta tag i dehär nu.
sen är jag less fö ratt jag är så kort, fick en jättefin hellyhansen jacka i julklapp som va åt helvete för lång i armarna. så den fick jag lämna tillbaka, hittade en annan lika i mindre storlek men den gick knappt att stänga.. skitgrejjer. gjorda för 2meters trådsmala stockholmare som inte behöver ha nåt under eller vill få plats me täckbraller ...
aja, som att de inte va nog... jävla skitaffärer å försöka blåsa en... innan jul hade jackan ett visst pris... nu efter jul har de plötsligt höjt priser med 600 spänn å satt realapp på den...så den kostade iaf lika mycket på rean som innan jul. fan va less. "kampanj" ...så fan heller...

smiter undan

typiskt mej å försöka smita undan... har hur mycke plugg som hellst men hittar typ på grejjer som jag bara måååste göra istället allt för att inte plugga. men jag måste verkligen plugga. åååh, nu ska jag försöka låta bli alla andra sidor på datorn och ägna mej åt lite skolarbete.
har haft en kanonjul annars, synd de vart så kort me ledighet å grejjer bara, jag e ifs alldrig ledig nåmer, böckerna som ligger överallt i lägenheten å stressar, men ändå, har ju vart kanonnajs å ligga i soffan å kika på film mitt på blanka dan. =)
ne ska ta tag i dehär me skolan nu.. men ska nog bara hänga tvätten å kika på våra bästa år först! sen ska jag läsa. tjo

kul me jul!

hallåj! god fortsättning.
tack tomten för kompleteringen på pedagogiken... aja, det var väntat.
sitte här å mår jävulst dåligt, har ätit alldeles för mycket rester idag, å jag som ska ha en smalklänning ikväll. får väl leta reda på nå riktiga tanttrosor som går till under tuttarna å håller in, haha =)
ska ut å kolla en sväng i afton. man lär ju va äldst på stället, men ändå... va som en vän sa...va gör du anars då? å de va ju helt sant, e d tråkigt har man ju nära hem iallafall.
som det verkar måste jag varit väldigt snäll i år, har inte ätt särskilt mycke pepparkakor så de kan inte ha med det att göra...  fick jättefina julklappar. tack så mycket. =)
fortfarande lite julflippad, ska försöka stressa ner nu å vila ögonen en stund. tant ska ju på dans ikväll! =) /tjo

god jul!

god jul =)

Julflipp

tjo!
jag har julflippat nu. nåsså jävulst stressad, ska ut å puttas i affärer idag å köpa julklapparna. Tack csn som satte in pengar den 23! =) Antar att det blir jag å en massa karlar som e ute å puttas i vild panik idag. damerna är antagligen klara med sina inköp för länge sedan!?
gjorde västerbottenpaj å nån tårta igår, så mina bidrag till julbordet är klara. även knäck och rockey-roaden är i ordning. Dessvärre är rockey-roaden nästan slut. ersätter me en twistpåse å lite jordnötter så får man "blanda själv" =) ska kila vidare nu. mycket att göra idag. återkommer när ag e mer sansad ! tjo-hohho

julkort

tackar ödmjukast för alla fina julkort vi fått!
Har ävenknepat och knåpat och fått iväg ett par egna...det var då tanken slog mej... alla andra skickar så fina på sina barn... vi har varken barn eller djur så vi får helt enkelt ha tomtar på våra, haha. =)

nån som gillar granen iaf


julgran fixad!

sådär ja, nu har vi en riktig julgran i år också. =)
diskuterar inte dagens topic mer ingående än så. Tjo

knyckt gran!?

det va ju riktigt roligt å ha nån stans att skriva igen. jag är riktigt laddad inför detta.
Annars då? Julpaniken sprider sig... har fortfarande ingen julgran heller. det får bli dagens projekt att knycka en. har inga pengar heller så har inte råd att kosta på.. å plast...dom e ju dyr dom också.. lever ungkarsliv här hemma till den 23. då blir det att ge sig ut å puttas me de flesta andra. Lika bra att jag sitter hemma å pluggar nudå, de e iallafall gratis...så fort man visar sig ute kostar det pengar. =)
lär vl ge mig ut sent ikväll så att ingen ser mej... men vet inte vart det kan finnas bra granar här i närheten. Jag får väl helt sonika ta toppen av den som står på torget !!?? =)

men tjena!

det var inte igår!

jag vart bitter förut så jag slutade helt plötsligt skriva. Just nu e jag inte lika irriterad på livet plus att jag behöver nånstans att ordbajsa, mitt huvud är proppfult, med hjärna å en massa annat jox så jag tänkte att jag dumpar lasset här istället. =) bra plan känns det som, just nu iallafall. Vi får väl helt enkelt se hur länge dehär håller i sig och när jag surar-ihop nästa sväng.

vet inte vad jag ska skriva igentigen, men en massa strunt brukar de ju bli. Det senaste som hänt är väl att jag flippade, sa upp mej från jobbet och började plugga. Önskar att jag kunde ha jullov nu men icket, sitter hemma å rå-tentapluggar...ska försöka få in nåt om nå gamla stofiler inom psykologin i min lilla hjärna. går sådär...just nu känns det rätt hopplöst. men jag ska tamefan inte läsa en rad på julafton! då ska jag käka snarra och gravad lax. haha. på juldan ska jag äta rester och stenhårda knäck som sitter fast i pappret.

hej så länge


RSS 2.0