falsk marknadsföring

hej hopp!!

wöööööö, sov till 8 idag. storartat!
dagens agenda är som vanligt fullspäckad, överst står plugg! sen så e d fixa å dona med en massa saker. kvällen bjuder nog på grillning. sen får vi se.

ganska löjlig men jag har ingen facebookbild. tog bort den gamla... kom på att den va ju gamal... snacka om falsk marknadsföring, haha ! =)

trevlig valborg!

kaos

hej

detär papper, tammefan överallt. å efter lägenhetsvisningen har jag städat bort precis allt. hittar fan inte en pryl. å smutstvätten åker runt i morsans bil... å hon går inte å få tag på... å jag måste tvätta om de ska hinna torka.... ojojoj, ja tror ja blir galen snart!

hjärnkollaps

Obs! bilderna har jag knyckt på internet!


hej vänner!

detta är ungefär vad jag kommit fram till idag. min egen hjärna håller på kollapsa helt, tror den smält sönder, förmodligen kommer den rinna ut genom öronen eller munnen inom snar framtid.
lulevecka nästa vecka, tentapaniken är total, men hursom hellst ska det bli grymt skönt att komma hemifrån. åker på sönda, så blir inga demonstrationer för mej, haha. fast kanske, man skulle snickra ihop ett plakat å glida runt me på arlanda, ställa mig utanför sas-diskarna å vara vild över dedär me den nu mera icke befintliga studentrabatten....

inga planer för sista april ännu. får se va som dyker upp, å va man orkar me. som sagt, jag ska nog ha bokbål här på baksidan. gör en egen kase. man kan ju brassa nå korvar kanske...  anathomy and fysioligy-bibeln är nog den som går i först. (lär nog dessvärre behöva den i framtiden) men jag årkar inte se en enda sida till. inte nu. inte nånsin. gaaaaaaaaaaaaaaaaaaah tack å hej

men kom igen nurå!!!

men hallå!
lite flyt nu tack!!


köpte såndär hårinpackning på dollarstore, har alldrig haft så svårt att kamma mig! nånsin! så nu hänger kammen kvar å jag sitter här å e skitlack....hejdå

sol i sinne, brun..ute =)

Installing Beach-figur 2011. Please wait ...
█░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░
System error, please try again next year........

ja inte vet jag, men man kan ju kanske inte räkna med att hinna få en skitsnygg kropp till sommarn om man sitter å jäser å käkar smågodis på balkongen...

afton fortsättning

tjeeeenA!

å fy fan, nu är tant trött. dagens aktivtet har utförts med en måttlig grad av engagemang, men fan, allergin tar knäcken på mej. även gårdagens övningar gör sig fortfarande påminnda. ska gå å sova snart så det blit en ny dag. va å grilla hos familjen. haloumi, de e grejjer de. ! borde styra upp åt mindstonne en middasbjudning till innan vi drar. nån form av syjunta kanske de e dags för,, typ avslutningsjunta? låter ju hemst.... men nog tror jag att vi blir borta ett par år ändå.

alla mina pluspoäng till tjommen som kom påatt slänga haulomiost på grillen, GILLART!

sambon är i norrbotten å river lekstugor. jag läser om hjärnan. spännande som fan, men hur lätt e d att tvinga in saker i... ja , just hjärnan. de e så sjukt, man läser att de inet går å göra så...typ, åsså e d precis de man försöker gö? känns som detta igentligen e ett ganska döförr projekt.

ledsen att d blir så mycke plugg-skit här nu. men vafan, de e ju de jag gör. hjärntvättad 2011! sen så håller jag på bli galen av att sitta hemma, fan, jag behöver ett jobb vid sidan av! se lite random peopel! sommarjobb har jag redan fixat by the way! =) i luleå, men som sagt,  lär nog slå upp ett tält, för bostad, de har vi inte =)
men bland de första jag tänker göra när jag flyttar upp är att skaffa men en ***********apparat! de verkar vara ett vanligt förekommande fenomen i dom norrländska skogarna. kan även inbringa endel extrapengar =)

sen är jag nästan helt övertygad att Hin Håle himself bor på vinden. för det första, se ser för jävligt ut! för de andra, ja tror han har rave-party däruppe. för d 3dje. han fyller nog på me grejjer när ingen ser?? jag slänger å slänger, men d syns fan ingen skillnad !!?? =)

tack för idag! Vi ses!

afton

hejhoppp!!

ajjajajaj, oojojojoj, jag har nog förstört armarnas alla extensorer. Jag bar en massa saker som jag inte igentligen orkademed igår... skam den som ger sig lixom... men fy fan idag. har sån jävla tränings/sträckverk så jag kan fan knappt röra mig. sov till 9!!! idag, hör å häpna! å redan när jag låg i sängen kännde jaf att det va nåt annoslunda. haha. man e ju inte van  =) låg kvar å stirra i taket å kunde knappt röra mej... den första tanken va, undrar om jag var ut igår? sen kom jag på att så var ju inte ffallet så den konstiga känslan måste bero på nåt annat. provade att resa mig men armarna ville som inteva me... de känns som 2 långa blåmärken typ. kan knappt hålla kaffekoppen ida juh... haha. även nacken har gjort ovana rörelser... så, ja, idag lär jag ju vandra runt som mr. frankenstein antar jag. skulle fan behöva en assistent.... ska ju röjja vinden.... jaja... men de e ju "afton" så  de kanskse an vänta. hoppas man kan få lite solsken idag då. ser ju lovande ut nu iallafall! hörs sen. tjarå

Glad påsk!Hejsan !

långfredag idag, jotack. kan man inte få gå å lägga sig snart? vet inte vad men dehär va en tråkig dag.
man ska va gla att de inte e som förr  i tiden å man behövde va sorjeklädd iaf. =)


har skickatt massor av saker till luleå idag. vi fyllde en släpvagn. men vi har ingenstans att bo.. haha. själv är jag hemma. har en del grejjer att pyssla me.

har hängt hos familjen idag, varit jätteallergisk å ätit massor me påskmat. tack mamma =) efter som björkarna slagit ut idag är det kanske inte konstigt att man blir sliten. glider man runt me 2 snigelspår under nästan... sexigt, nå jävulst!`? =P
typiskt

men sällan man (JAG) får för mig att koka kaffe innan nagellacket har torkat. nu är de sump fast där. fan. fräscht.....öh, näe! bara att börja om. =)


cellen, organellen, karamellen!!?? =)

hej.

sådärja, nu har man hemmet på hemnet och i tidningen. håll tummarna nu bara =)

annars då...ja, alla som känner oss vet ju att peter gillar bilar. gärna sådana som går snabbt och av drag-race karraktär. kan lova att han vart överlycklig när de va ett drage-race program på Tv en kväll. de började skitsent så han satt uppe å vänta. Åsså började de, Rapauls Dragrace. kan ju lova att han blev besviken när de visa sej va ett program om transvestiter! hahhahah! stackaren, han är sur för dedär än =)

nu har jag de!

hej!

jag tror att jag har kommit på vad jag vill bli när jag blir stor! stor å stor...men när jag blir gamal. jag vill inte bli tjock igentligen, men de vet man ju att man kommer bli så kanske är lika bra å börja på en gång å vänja sej. närå. men jag skulle hemskt gärna vilja bli samegumma när jag blir gamal. dom är ju ganska söta. fast jag vill ha tänderna kvar! =) å såndära söta skor å luva! =)

men de e ju som kört, för jag e ju inte same. ja vet inte hur de funkar, men man lär ju inte bli same för att man gifter sig me nån. å P är ju inte same, å har inga planer på byta bort honom så jag får nog skrota mina planer.
men de hade vart skönt å sitta i fjällen å dricka kaffe å berätta historier, sova i tält å sånt. snacka om stereotyp, haha. jaja, skit samma. jag får nog vacker fortsätta plugga min anatomi, men är nå grönjävulst less nu. tenta om 2 veckor, finns inte en sportkepa de kommer gå.

jag ska nog förtidspensionera mig. jag känner mig sä jävla gamal å sliten . undrar om man får hängpattar snart också...men man kanske inte kan få det när man knappt har nån hylla, haha!!?? =) men de blir väl sånadär...som blöta lovikavantar me grus i...nere vid knäna... de kan man ju ge sig faan på =)

hörs imån. hejhopp!

söndag

jag har städat ugnen. d tog hela dan ....

fredagsröjj

hallåj!

äntligen hade man lite flyt igår... har vart lite surig på sisa tiden så de behövdes verkligen. hade även finbesök från dalarna på kvällskvisten, mycket trevligt! tog mej 2 timmar å hitta fram det borttappade headsetet... haha. nu jäklar blir de röjja här hemma. i lådor å skåp å sånt. har även upptäckt aatt det ligger en loppis granne me oss, kan tänka mig att de får ta emot en hel del prylar =)

sen kan man ju undra....varför de e en massa utländsla kvinnor som addar mig på skype? jag gillar inte saker jag inte kan me... nya program...hujja, de ska va som de alltid har varit! vill inte ha fler lebb-medelanden nu! tack men nej tack!


finväder


Hoj! snodde nyss dessa rader av men vän på fejjan:

Om man blandar mjöl och vatten, blir det lim, men när man tillsätter ägg och socker blir den en kaka. VART TAR DÅ LIMMET VÄGEN??? det ska jag berätta för er... det är det som får kakan att sitta kvar på röven, höfterna och magen!!!

torsdag idag, redan. fan va dagarna går fort nu. bara för att jag typ har brottom å lära mig en massa saker. det blir då inget luleå till påsk för min del iallafall. de går bara inte, jag lär sitta hemma å läsa...så åker hem till mamma å käkar gravad lax å massor me godis ist.  men om jag skulle fara så skulle de inte bli ett dugg gjort iaf, de fattar man ju på engång.... haha.

min todo-list e sjukt lång. vet inte ens vart jag ska börja... måste försöka kirra nått sommarjobb. men, lite svårt eftersom jag inte vet när vi ska flytta... å inte heller vart vi ska bo... får väl slå upp ett tält i en rondell eller n om d krisar! så frågan e ju om jag ska jobba i sandviken eller luleå i sommar??? om man nu ens får nå jobb såklart!???

som sagt, torsdag å finväder. å här ska man sitta.... hörs då!

bla bla bla....armen!

men fy fan!
men  mycke rassel finns det igentligen i kroppen. jag håller på flippa totalt!!! å lärarn...ja han pratar än...

http://www.youtube.com/watch?v=vjQccyuwRBk


=)

paniken sprider sig

tjarå!

ojojojojojojjjjojooooj, ja vet inte hur de ska gå me anatomin, det är helt åt helvete dehär. paniken sprider sig å agmystikum, eller vafan de nu hette är nog aktivt på högsta möjliga nivå. dvs vod stress kopplar hjärnan bort å man fattar ingenting. precis va som händer. nu på förmiddan har jag skolkat! hade hem en fotograf som fota lägenheten.... panikstädade igår å ida på mårron. har städat bort allt jag äger å har...skåpen håller typ på sprängas.... går man nära å d rasar ut riskerar man nog livet...

å eftersom ja e så jäkla uppe i varv tappar jag även bort saker. för en timme sen la jag datamusen, nånstans...så att jag lätt skulle hitta den... tyckte jag då, men nu e den spårlöst borta.
även kaffebryggaren tog de en stund innan ja kom på i vilket skåp den var... paniik!!? man kan ju inet på fullaste allvar ta sig idegom dehär föreläsningarna utan stora mängder kaffe.

tar väl ett par dar innan läggan e på hemnet nudå... men blir spännande å se om de finns nå intressenter...
nä, the heart most go on! tagga till! ;)

kina

tjoho!

gårdagen bjöd på en roadtrip. i upplands län. va in i uppsala en sväng å kolla runt lite. sen så äre ju så att man har ju åkt förbi dragon gate ungeför 300 ggr utan att kolla in det, så igår stannade vi till. va riktigt sjukt faktist. mitt ute i ingenstans finns som ett mini-kina.nån med för mycket pengar antagligen....  luktade friterat så fort ma klev ut bilen, knappt en käft va där. nästan lite kusligt. vi gick in å kolla, va nån resturang åsså sålde dom kinakraffs å jultomtar. men nu har man ju sett det , så slipper man ju va nyfiken mera. =)

=)för övrigt är jag nästan säker på att det är en bordell där, haha,  fick bara den känslan ...!!??

ganska förvirrad nu. muskulus rövus enormus har belastningsskador efter allt sittande så bestämde min för en promenad till affären. sagt och gjort! var ju bara det.....att när jag packat upp på bandet...upptäckte jag att fan, jag har ju inga pengar me mej!!?? bortgjord, jajjemen...  så nu eman hemma igen... men jag e sur så tänker inte gå tillbaka heller. skiter i kaffe å nu blire fan ingen midda heller. de får bli nåt som finns hemma...antagligen nudlar, haha. ska va sur ett tag till sen blir de mer plugg. tjo

historien om skinpajjen

hej

kanske ska dra denhär historien om skinnpajjen nudå.

jo, såhär va det:

en kompis (nämner inga namn) lånade den i julas efter en liten skandal med den egna jackan, som kom på villovägar efter ett besök på stadens krog. så eftersom vederbörande då vart utan jacka lånade jag ut min fodrade skinpaj. va ju inte hela världen, eftersom man trodde att den skulle komma tillbaka, förr eller senare =)
jackan drog till sydligare breddgrader. å som jag letat här hemma, glömde bort att jag hade lånat ut den. gick igenom hela hemmet innan jag kom på att fan, jag har ju lånat ut den! när jag väl kom på de hörde jag av mej å bad få tillbaka den. men grejjen e ju den...att jagckan for på fest, å vart förväxlad, me en annan jacka. så nu e den spårlöst borta. hade mitt hopp på att den som fått fel javska borde ju upptäckt detta å höra av sig till min polare, men tydligen inte. så här sitter man utan svart skinpaj!! katastrof. försökt hitta en ny, men finns ingen som e fordrad... men snart e d ju vår/sommar så  man kan klara sig utan helt å hållet, men ändå. lite sur e ja ju faktiskt. =)
men fan va ja garva när jag fick höra att den kommit bort, va nå helt sjukt, så typiskt på nå vis, hahha.

nu bär det av mot uppsala, arlanda, mm. dagens utflykt!
tjo 

ååh mitt huvud!

gomårron!

ååååh mitt huvud, känns som jag har supit i flera veckor. men jag är nog annars den ända i sandvikenbon i 18-30årsåldern som inte var på september igår å i å med detta inne heller e bakis. var hemma igår, vi har ju besök, så var bara hemma å umgicks, käka pizza å glodde på tv. supermysigt. har varit en vecka full av latinska termer och även de längsta föreläsningarna någonsing, känslomässigt räknat. kan säga att jag "tog helg" ganska tidigt igår....

har även dragit igång den s.k flyttkarusellen. så nu står även piff å storsäd på nästa veckas schema. som om de inte redan var nog... har ingen stans att bo däruppe, men jag lär ju lita på P som har nån filosofi om att allt ordnar sig... själv är jag hur stressad som hellst....om de ska hit en fotograf lär man ju röja allt skit, dvs kabelhärvor och div annat som jag ge stökigt intryck. jag själv till exempel... hahha

har precis mixtrat till me tvn också... tryckte fel så nu går de inte å se tv heller. fan också. undrar om jag ska slamra me nåt så dom andra vaknar? =)

får se vad dagen har att erbjuda då. solen skiner iaf och nån form av pollen har gjort sig till känna. skulle tippa al... fan så drygt. men nu är de igång... ett säkert vårtecken! jag tror jag måste klia i ögat me en gaffel.....tjo

sim salabim

go kväll!

sim salabim, så va man i socitèn !
nä inte riktit då, men e juinte varje da man hittar pengar, men gick igenom nån gamala grejjer åsså ramla de ut en femhunka! suveränt! jag e skitglad! =)föreläsning... cellen mm1. 2011-04-06 Innan föreläsning, kl. 8.002. 2011-04-06 kl. 9,153. 2001-04-06 kl. 11,02

panik

morsning!

måste ha flippat totalt, men efter snabb överläggning kom vi fram till... att vi behöver se nå nytt! eller ny gamalt. eller vafan som hellst igentligen... så vi har helt sonika bestämt oss för att flytta. jag vet inte vad jag har för sjuk dragning norröver... men det verkar ju bara vara att gilla läget. så till sommaren tar vi vårt pick å pach på drar till luleå!

just nu vart jag skiträdd, nästan att jag ångrar mej, men vafan, man kan ju alltid flytta tillbaka om de e så att man håller på frysa ihjäl däruppe. åååh, va konstigt de känns. men bra ändå, men skummt. hur som hellst så minns ju ingen en fegis å jag e berädd att åtmindstomme prova! =)

så om det är nån som behöver en lägenhet på björkgatan är de ju bara å höra av sej ;P

så det är men skräckblandad förtjusning som jag ser fram emot detta.... men man kan ju intelåta bli att undra om man nu flippat på riktigt, å blivit helt jävla galen!!?? =) hej så länge!

i can see again!Tjabba!

I can see again!!!! var mulet i morse, nu också för den delen, men fick nåt il, antagligen försökte jag smita undan från nåt annat, men ändå, putsade fönstren på inglasade balkongen! å fy fan va bra det blev! är ett helt nytt ljus i vardasrummet, hahah . =P

sen  insåg jag precis att jag, med största sannorlighet kommer att vara tvungen att plugga anatomi resten av mitt liv!! om jag nu ska bli nånting när jag blir "stor".... tidsplanen för detta projekt känns helt omöjlig, har 9 tentor på 15 veckor... igår lyckades jag inte lära mig 8 små ben i handen... så detta är dömt att misslykas. vad faan ska jag ta mig till nudå?
har rotat igenom hela sandvikens stadsbibliotek efter nå bra böcker... men det finns typ en liten liten hylla me medecin och sånt... sex å samliv fanns däremot hur mycke som hellst... hyllorna stog recis brevi varan, en tant kolla på mej å typ småfnissa litegrann. inte fan vetja va hon trodde att jag leta efter...hur som hellst va d ju inte till stor hjälp. å har så jävulst mycke å fundera på så e så sjukt mycke vimsigare en vanligt. jag har packat upp allt jag handlat rakt in i kylen, tydligen. vart lite fundersam i morse när jag hitta en flaska ajax.... mobilen har jag då kvar änså länge iaf... den e ju annars d första som brukar försvinna när man blir disträ. peppar peppar.jo men vi hörs senare då. hejje

ungefär såhär känns det att plugga....


dam dda dammm, dammddammdda damm...

tjo!

hemma i viken igen efter en vansinnesfärd från luleå igår. chaffören var visst stressad, man fick ju knappt stanna å pinka. men med ett snabbt stopp spar man tid, så va hemma i bra tid igår. då vart d bara sitta soffan å vila. har suttit mer eller mindre hela veckan, känns som man måste ut å röra sej i veckan.

kom hem till väldigt lite snö, rätt skönt. skidspåren har då med all säkerhet tinat bort iaf. =/

trodde jag skulle ha föreläsning nu, men icket . det var visst senare.... kommer man hem å allt strular, har det absolut sämsta trådläsa närverket iaf, de funkar inte. haha! spelar ingen roll hur mycke som fixas å donas...de funkar typ ibland. aja, men de e drygt när man har skrivaren i ett annat rum.... å sladden inte räcker dit. suck.

kom som sagt hem igår, alla mina 3 levande blommor hade då dött iaf. man kan ju inte bli beskylld för att ha gröna fingrar... å inte P heller =)

drygast av allt just nu är att jag fått anslagstavlans melodi på hjärnan. damm da damm, ddadadddam, dam damdamddaadda dam... (ser Ole i sällskapsresan framför mig när han sjunger den) .ojojoj... =)

var annars en kanonvecka i luleå. skolan va rätt tung.... men helgen var kanon!
kom även på att sommarens resa e ju bokad! kommer inte riktigt ihåg vart vi skulle, det är lilla anna som håller ordning, men de blr nog bra dedär. fan va skönt att få dra till solen! jag är grymt laddad! hej så länge!

RSS 2.0