nej nuuuu

hej!

nu ska jag faktiskt ta å sluta klaga...snart, å se till att tagga till å sluta fjanta istället. har vart aningen förbittrad här i början på veckan men de e ju bara för att allt strulat. datorn e inte sig lik å strular även den mer en nånsin.

sen har man tydligen missat en 40 m lång tårta i skolan, ganska tröööökit.

skulle till stan idag, kom på de hastigt å lustigt, hoppade ur mjukisdressen å kutade till busssen. hade nån minut på mej! när jag väl va framme å såg bussen komma inåg jag att busskortet va hemma å jag inte hade en spänn på fickan. surade ihop totalt å gick hem. sket i de helt enkelt. har inte vart min da alls idag, inte ida heller, kanske man ska säga.

posten har tappat bort mitt kuvert från csn som skickades för 2 veckor sen. så då får jag inge pengar . än på ett tag. jaja de e ju iaf värdsliga ting!

ungarna på stengatan har iaf iphone 4. de e inte dåligt! känns ju sådär när en knatte på 5 år kutar runt me "de senaste" å en annan har knappt råd me internet.

skulle designa om denhär sidan idag. kännde att de va da för nå nytt. blir inte så mycke renovera/tapetsera nuför tiden. men...man e ju inge vidare på datorer å eftersom jag helt saknar tålamod får den se ut såhär ett tag till. Måste tillkalla experthjälp ;P

jag har iaf fått hem min "uppblåsbara docka" idag. eftersom jag e typ rädd för dockor, smällde jag fort igen lådan å packa in den i ett skåp! hujja !

hejdå! /häxan surtant

du är...nr 400 + i kön

hej.

antagligen har brevbärarn läst min blogg igår, för posten kom jättesent å jag fick inte det jag ville ha. ingen bokavi, inget brev från csn, en uppblåsbar docka kom iaf =)

så idag e jag arg på posten, csn, försökringskassan, datorn, skrivarn.

urk!

efter föreläsningen ska jag ringa å tjaffsa me csn å försäkringskassan. de e inte så skojj! sist jag ringde fk...va jag nr 426 i kön =/ hela kontantkortet gick åt. de tog slut innan dom svara... roligare saker hade man ju kunnat pyssla med. hej så länge!

en glad upptäckt

Wow!

efter denna halvbittra dag har jag iaf gjort en glad upptäckt.
chicken gormeat är tillbaka på mcdonalds, haha. jag såg en annons på internet.
alltså, jag lär snarast möjligt besöka donken =)

-natti

I smell a rat!

hoj!

det är nåt fel här!
på allt å jag e jättearg! som vanligt när jag handlar på internet!

1. Mina skolböcker har inte kommit. fick beställning å bekräftelse å allt, men i och med att de inte kommit...började jag luska lite. då e helt enkelt endel böcker borttagna och restade...de som stog att de fanns hemma när jag handlade. Jääää##"!#¤%&%&%%&//&/(/(/%&%%!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
men de som fanns hemma nu enligt det senaste kvittot/uppdateringen har inte heller kommit...så man blir ju fundersam. fick ett mess i helgen om att paketen befann sig i postens system, då borde de ju vara här nu!!??

2. för 2 veckor sen beställde jag en tröja på hm. den fanns hemma. den har inte kommit hit!!?? jag e jättearg, igen å hatar allt som blir tjaffs. så jag har varken tröja eller böcker å funderar om det när nån som går me en skrinda paket från posten i stockholm upp hit?

3. mina skrivarpatroner tog också lång tid att få, typ en vecka. när jag bodde i viken hade jag alltid (förutom när jag handla tavler från england då) grejjerna efter 1-2 dar.

jag tror att dom har tagit mina pengar å håller på grejjerna så dom ska tjäna på räntan.... eller nåt.
vi får väl se hur d går med mitt internettschoppande i fortsättningen, sist sa jag alldrig mer..å jag säger de igen. denna gång menar jag nog allvar. =P tjo

gult

hejje!

kan bara upplysa om att det är höst. efter helgen i buschen e d inte bara en tanke utan även ett konstaterande. här i stan e d grönare, men mellan boden å älvsbyn, där e d knallgult! men de e mysigt!

hela förmiddagen har dte dånat här, antingen e d krig eller så har de väldigt lite å göra på f21. tror mer på de senare alternativet.  hade vart coolt å ha en riktig kamera, sett många fräna plan idag =) man e ju inte särskilt svår att störa när man (läs jag) har internetföreläsningar! =P

letat svampar på lincrasten, men hittat alla sorter utom kantareller. jag får nog leta på ica ist om de ska bli nån kantarellsås. =) sk ata å pyssla lite hemma sen. hösta till de lite..

hörs då. tjo


strul

hoj!

måndag igen, skolstart med allt vad det innebär. strul! jag hatar datorer, alla överlag med den här i synnerhet. så fort jag ens kollar på den så blir de trassel. skulle logga in i klassrummet i morse, var ute i god tid. var in å test-in-loggade igår. då funka allt som de skulle. sen när de va dax i morse hoppa de rutor på skärmen, kunde inte komma in å jag känndepaniken. kom in en kvart för sent, missade hälften å sen dess har mitt humör vart sådär lär jag säga. böckerna har inte kommit heller å word har nog fått skabb. perfekt för en ny termin!
tänkte ett tag att jag skulle köpa ny dator, (när jag va som argast) men förmodligen hjälper inte de när jag tror att det  igentligen handlar om ett handhavandefel.

så nu börjar mjukisbyx-säsongen igen då. sitta hemma å loda.

gjorde ju ett försök att snygga till mig i fredags dock. var ju till frissan. å gissa va som händer... kommer hem å ser ut som ett riktigt white-trasch-luder. det ser riktigt billigt ut. jag vet helt seriöst inte vad jag ska ta mig till. som vanligt.

i fredas var jag ju knäck över tentan, så de "firades" med en utekväll. lördagen spenderades ute i buschen. vi for iväg å köpte stora mängder grillmat å dukade upp en rejäl grillmiddag , kombinerat med kräftfest samtidigt som vi njöt av tystnaden. satt ute i kolsvarta natten å snackade skit och umgicks. supermyigt. har rökt pipa som en borstbindare å doppat kroken! det är alltid kul att doppa kroken , haha (fiska) vart en klen fångst men ändå.

skjutit lerduvor från stugbron och haft snickarbyxor och träskor-känns som man börjar anpassa sig till livet som norrbottning! =) tjo

buschen

hoj!

lite trött såhär på lördag fm, kom hem rätt sent. va ut på stan å nattsuddade, men va ju tvungen att dricka nån form av gravöl över tentan.

dagens projekt är att ta sig ut i buschen. väntar på att maria ska plocka upp mej, sen lär vi handla, jag e fruktansvärt hungirg å kylen gapar tom. nej nu e hon visst här. mot boschen! tjooooooooooooo

katastrof!!

katastrof! tentan alltså. hujja, nu pratar vi inte mer om de.
skulle va hemma å somna i soffan. men vart med bjuden på partaj, å ja, nu e jag på g. har vart till frissan å blekt!!?? pannfestet..ser för jäkligt ut, dock inte lika illa som förra gången. dock ej som jag ville ha d. snart blir jag skinnhead lr permanentar. ska ha mina nya finska stövlar ikväll. kanske tidigt me stövlar i aug, men dehär e ju lule. känns kallt me sommardojjer. ändå. nej nu lär ja kila. tjoho

äntlgen

aaaalå!

den pensionärstidiga läggningen resulterade i även pensionärstidig uppstigning. hade kunnat sova ungdomslänge om jag kunnat, men måste dra iväg till ltu snart. ögonen faller nästan samman och det brukar ju bli ungefär samma när man kommer ner i tenta-bunker salen. fan jag e less dehär nu. konstaterade igår att de kommer gå åt helvete idag med. jaja. men de e fredag.  å jag e helledig tills iaf måndag! finns inget jag kan göra då! bara slappa! de kommer bli grymt! =)

ska till frissan senare. absolut nödvändigt!
man skämms ju att gå dit bara, som vanligt. å fan om jag e gulhårig nr jag kommer hem idag.

en sak som gör mig glad e den nya tvättmaskinen. den har som en själ pånåvis. åsså spelar den låtar när den tvättat klart. man blir ju riktigt glad när man hör att den lirar sin lilla trudelutt där inne i badrummet. =)

nu måse jag fixa lite grejjer! herrå!

pensionärstidigt

hoj!

nu har jag offeciellt gett upp. laterala epicondylus maximalis dorsalis, shit the same. de bara snurrar av ben musklet å skelettknäöar i skallen. de jag kunde igår har jag glömt. typiskt. har var ut å ätit på stan me pappsen. även gått i hamnarna. skön kväll. börjar kännas lite höst, man ser lite gula löv å så. men de gör ju som ingenting, för de har faktist vart en kanonsommar. trots skador å div andra incidenter.  nu ska jag gå å lägga mig pensionärstidigt, dvs innan 9.
imån e d äntligen fredag. sen får man förhoppningsvis lite liv tillbaka. ska bli skojj! nattinatti

svammel

hoj!

gaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaah. kan inte denhär veckan bara ta slut? den e fan inte särskilt bra denhär. eller jo, pappa kommer hit i eftermiddag, de e bra. inte varje dag sandvikenborna glider förbi på en kaffe nuförtin. så de ska bli skojj. då kan han ju även få en uppdatering inom kroppens anatomi...
hur det än är, så är det ju fredag imån. å fredag= helg. iaf på kvällen.

igår efter att p haft ett minikalas, för sin familj, somnade jag i soffan. innan 9. vaknade å hade spritt ut, alla papper över allt.. även om man då tycker att alla dessa timmars sömn borde gjort mig pigg, har dom inte de. inte d minsta faktiskt.

så även  idag är det full rulle helda dagen. tar bussen till skolan nu snart, bättre å sitta där en hemma å plugga. sen måste jag sluta köpa fika i kaffeterian. kommer ju va ruinerad innan terninen börjar.

hursomhellst. när jag e klar me anatomin ska jag bada i fontänen utanför skolan! skiter fullständigt om de då e mitt i vintern å den e full me snö!

tentaångest major

haaaaj!

tentaångest major.
behöver inte utveckla vidare.

dagen har vart fullspäckad. skolan, vart på stan, vart ut å käkat, mycket trevligt me ett brejk, sen tycker jag mig minnas att jag vart på barnens hus också. spännande men stressande upplevelse. tror inte heller att jag tänker åka tillbaka. imån ska d tentas, bakas tårta, annordnas kalas och även studeras kroppens anatomi. wish me luck!
som tur är får jag skjuts till skolan imån. det är super då jag ännu inte fått kläm på busstrafiken. =)
det lämpar sig inte att komma försent imån.

shit the same, nu går jag å sover. lr vilar iallafall. tjo

Den förslappade kocken del 2

Den förslappade kocken, del 2

är du helt enkelt för trött, för stressad eller liknande,
ät på max!
ju mer flott, desto godare, så att säga.

ärsh

hoj!

trött, tröttare, trötast, åsså jag.
idag blir d inte roligt känner jag. tentaångest delux, har hålli på me dehär så länge nu, jag årkar inte se skiten nåmer. men de är ändå lite bättre än innan jag for till skolan å plugga! behövde som en kick i häcken,å d fick jag ju. tur man har klasskompisar som taggar till en. =)

veckan e ju fullspäckad. som vanligt. p fyller år imån, sen kommer pappa på torsdag å jag har ännu ett dödsmoment i anatomin på fredag. sen drar skolan i gång på allvar på måndag.
köpa kursliterautur för tusentalskronor i veckan också. döm av min förvåning när vi även ska köpa upplåsbara dockor!!?? nån hjärt å lungräddnings rekvesita. lång leveranstid... undrar om man kan gå på kärleksbutiken istället? =)

jag skulle vlla ha semseter. nu! behöver kanske inte säga att jag längtar tillbaka...

hej happis!

hej !

jag har visst fastnat de gamla-reklamfilms-träsket.
kan fortfarande inte sluta tycka att eyyy woman, e så sjukt bra. dagens dänga är en gamal statoilreklam. =)

statoil

nu bär det av till happis en sväng. behöver lampor!
i bilen förler givetvis arbetsfysiologin och lite annat plugg med. det är förfan synd om han som jag bor ihop med. han kan numera hela röresleapparaten, (skelett,muskler, leder,ligament, mmmmm) mer eller mindre utan till. tänk om jag gjorde de... tjo

bubblortjo!

ja inte vet ja eller... fredag å är ju så otroligt trött. men ändå stressad på nå vis. kom hur som hellst på att vi har ju badkar nu, så jag skulle bada. köpte bamses badskum å allt. grejjen va ju den att badkaret här e mycke större (normaltlångt) än det v  hade förut. så vem f*n kan bada å slappna av när man håller på drunkna? sen så klia bamses badskum nå så inni h-vete också. badade i ca 5 min innan jag lessna å klev upp. haha

h oppas på en bra film ikv. dvdn har visst kommit bort i flytten. även data-tv sladdarna. man kanske somnar till oddasat om inte anat. tjo


fredag, he heyyy

eyyyy woman!

super med fredag, som vanligt. nu mot skolan. sen, vette fan.

var på middag igår, kräftor å supertrevligt sällskap. lätt den bästa torsdagssysselsättningen =)
äsch lär dra till bussen. hörs sen!

i feel it in my fingers....not

morgen!

jag hinner inte med, nu går dagarna sådär fort igen. vimsar mest runt tycker jag. men det är väl bara å flyta me å försöka ta dagarna som de kommer. idag blir d buss till skolan, inte en aning hur de fungerar, jag brukar bara gå ut å hoppas att de kommer en buss, nu har jag en tid att passa så kanske inte att denna taktik är att föredra idag. jag tror jag lyckats tolka listan ...observera tror... så vi får se om jag lyckas ta mig fram till den önskade destinationen i rätt tid
.


skolans kopiator. verkar va fler än jag som tycker de känns kämpigt me en ny termin. eller så gillar inte denne "nån" heller för mycket knappar. tjoooo


tillbax på LTU

hoj!

tråkväder idag, såntdär som man bara vill va hemma, kura ner sig i soffan i pyjamasbraller, under en filt, tända lite ljus å se på såpor/film. men icket. idag bar det av till skolan igen efter vad som känndes som ett långt uppehåll. kul å träffa tjejjerna igen å få lite nya perspektiv på saker å ting. även maten på unik var trevlig =)

masade mig upp skittidigt å åkte me herrn när han skulle till jobbet. alldeles förtidigt mot när jag skulle möta upp de andra i skolan, men kände att jag va för lat för att åka buss...på nå vis.
satt å spanade på nollor ett tag. när det var dax för toalettbesök...ja då fick jag pappersrullehållarn i huvet. kanon. sen kunde jag koncentrera mig..nada. men far tillbax imån å tar nya tag. fått bra mycke gjort idag ändå känns d som.

till middagen var vi bortbjuden. trevligt! å framförallt skönt att slippa laga mat. dock hade strömmen gått så vi vart som snuvad.. på älgsvav me mos dessutom. de som e d bästa! slutade med pizza från rosvik. gick bra de också, men de kan ju inte jämföras me skaven där...

tack för idag. tjo


eyyyy woman!

eyyy woman!

http://www.youtube.com/watch?v=g_2YWVW4gzE&playnext=1&list=PL6E4ECB296707B312


så sjukt bra!

den förslappade kocken. del 1

hoj!
finns mycke trevliga matprogram å sånt på tv nu. ofta är det svindyrt att slänga ihop en sockerkaka och tar ungefär en halv dag att laga en rätt. här kommer mitt bidrag i matväg. en liten serie för de som inte ids engagera sig!
(annars tycker jag att dte är superkul att laga mat å baka, men vissa dar e ju bara sånna där dar att man inte ens orkar steka pyttipanna)

supergod macka

förmodligen krävs ändå en tripp till affären.

chiabattabröd
sallad
tomat
skinka
mozarellatjo!

kärringen mot stömmen

förmodligen e d bara jag i hela sverige som inte har en i-phone. ganska trööökit... =p

ännu en superhelg

tjoho!

en hemmasöndag blev det idag, som ett resultat av gårdagens festligheter. de ramla in lite folkhär helt otippat men väldigt trevligt. lyssna på mjosik å snackade skit å hade de trevligt. sen for vi ner på stan. vart en sväng på all star å senare färjan. mycket trevligt även där. men man va ju lite trött i morse. eller hela dan rättare sagt. åkte hem me en helgalen raggae-taxichaffis efter 4 !!?? gamlingar ska fan inte va ute å sudda så länge.

nu framöver blir det lungt! på riktigt. "VI" ska tydligen se nån film nu. jag ser ju redan nu att dedär inte e nån film för mej. man kanske ska krypa ner ist. e ju trots allt nåra timmars sömn kort. =) tjooo

hemma

tjoho!
vilken lördag . jag har vart zu hause hela dagen. så det finns inte mycket att skriva. sorry. får se va kvällen har att erbjuda kanske d finns mer att svamla om imån. tjoooo

dagens ungdom

tjoho!

gårdagens depp gjorde mig riktigt schoppingsugen. hittade inte vad jag sökte men däremot en stor halsduk! i augusti!?? men de gäller å va rätt utrustad.
åt en trevlig lunch på stan med en kompis å lånade me mej halva biblioteket hem .

vart förbannad när jag tittat fel på busslistan så då gick jag in till stan. resuktatet blev skavsår, nå jävulst. under foten, de har alldrig hänt föut iaf. mycke ska man va me om..

sen så har man ju så fruktansvärt dålig karraktär... skulle va hemma å plugga ikväll tänkte jag men sen vart man bortbjuden å då e man ju inte dnen som e den. kan kanske tillome bli en sväng på stan...en torsda, jag känner mig som värsta ungdommen! =) haha

en sak jag har stört mig på denhär sommarn är Robyn. verkligen. lyssnade väl på henne nångång när man va 13-14.. men inte för att de va bra utan för att de va modärnt. man hade ju även sån frilla på dne tiden...men nu, henner förbannade låtar har ju occuperat radion. jämt å ständigt. hon verkar ju rätt bitter också om man lyssnar på texterna..käns som kvinnan inte haft så tur i kärlek. tacka vetja bandit rock. då slipper man eländet!

tjo

väder


tjo!


jag har lessnat ur lite på en sak...väderprognoserna. de stämmer ju alldrg. sen va d nån stackars metrolog som var mer eller mindre utskälld för hurm mycke fel de brukar ha ....
de enda rätta  e ju all kliva upp å kolla ut genom fönstret! då vet man ju!

ska fixa å dona lite nu. sen blri d lunchning på stan . trevlans! hej så läge

tröstschopping nästa

hej!

jag e fortarande lika bitter som igår. men de e fortfarande skitväder, så skyller på de.
en sömnlös natt med värk gör ju inte saken bättre. hittills har jag spenderat dagen här framför datorn, försökt banka in nå muskelfysiologi och helt å hållet tappat skol-lusten. men de kanske blir bättre när man får träffa polarna å sånt igen. muskler har jag föga kännedom om... däremot har begreppet ölmage fått en helt ny innbörd. trodde de bara va gubbar som "drabbades" men efter sommarens grillningar å partajj har jag gjort den fasansfulla upptäckten att de även drabbar tjejjer/kvinnor i åldern mellan 25 och 30.

för övrigt tror jag att jag kommit på den perfekta? lösningen tills handen e bra. jag ska importera en taj-gubbe! nån somstädar och diskar och sköter hemmet. de kommer bli kanon!

på inrådan av men vän ska jag nu bege mig till stan å tröstschoppa! här blir de ändå inte mycke gjort. de har ju börjat få in så himla mycke fina koftor på affärerna.. ska även köpa värmeljus å helt enkelt kura in mig i soffan tills solen återkommer. e så gråkallt idag att jag fryser om skelettet. ty. borde även g till frissan, men frågan e ju om ja törs efter den senaste skandalen. nu ser de ändå rätt "normalt" ut. utväxt på halva huve å sånt. =) går de åt skogen nästa gång så får man ju nsrat börja me mössa iaf.

längtar tills det är älg-jakt! tror de va i september nån gång, då kommer grabbarna från viken upp å ska jaga.. själv tänkte jag sitta å fika på en fällstol. lilla anna ska också me. kommer bli super. antagligen blir vi inte så långvariga ute i buschen, men vi får väl ösa gärnet på stan istället.

jaha

jaha. så var denhär dan snart slut. lika grått fortfarande och det är även mitt humör. det beror fortfarande på arbetsfysiologin. om jag ska hoppa av skolan ska jag ju göra de nu. om inte annat blir jag väl utsnörd från universitetet då jag kommer kugga omtentan också.. morr. jag behöver en kick i häcken eller se alla svaren innan, för jag fattar inte dehär. men nu ger jag upp för idag, är lite för irriterad för att det ska fastna nåt iallafall.
har laddat inför morgondagen med nya skrivarpapper. köpte även en penna.. onödigt. men ändå.

med detta gråväder har det även dykt upp "problem" i det nya boendet. i-landsproblem för visso, men ändå ett irritationsmoment i vardagen. det så kallade problemet är att vi inte har belysning på vissa ställen. på de flesta ställen om man ska vara mer korrekt. dax att göra nåt åt de... en taklampa på halv flajj över matsalsbordet i vardasrummet kommer man inte långt med. har hört att de e rätt mörkt om hösten här uppe i norr, man börjar nästan se vissa tendenser till de redan nu, så ett par lamopr till kan vara på sin plats. får styra upp det här framöver. även ett par hyllor skulle underlätta vardaslivet.

nån vänligsjäl får gärna påminna mig om hur drygt de e å flytta nästa gång jag kommer i dom tankarna. man blir ju inte klar förns man ska flytta ut... om ens då.
best of ltu. man får väl njuta mens man kan, haha =)

arbetsfysiologi

åter till verkligheten.

det är nästan som vanligt, som att de inte vart nån sommar. å att jag e på ett annat ställe . sitter hemma å dampar med likdels-boken, mjukbraller, en nyligen tillkommen kaffefläck på tröjan, å grötlunch. som vanligt.
läser för tillfället arbetsfysiologi, men jag e ju så otroligt ointresserad så de tar emot, verkligen. massa räkna ut saker, jag valde ju arbetsterapeut för att slippa matte å sånt skit, haha, närå men lite så...
detta intresserar inte mig de minsta å jag e sjukt less fast jag knappt börjat. ska jag hoppa av så ska jag ju gö de nu.... på datrn kan jag skriva, men de e omöjligt å hålla en penna... nu kan man ju dutta fram bokstäverna på tagenterna... men de tar ju nån grymt lång tid. åsså sitter jag här å slösar bokstäver. åter till plugget nu. tjo

fungus?

hejsan!

måndag idag och det känns verkligen som en riktig måndag. verkligen. det regnar och är allmän grått å trist i luleå idag. fick som en känsla av höst.. det är lite hurvet och det är såntdär krypa ner i soffan å se film väder. hellst med chips å dipp eller en påse snask. men jag e dock för rastlös för att klara av denna aktivitet. önskar att jag haft nån inre ro så jag kunde njyta av detta enkla nöje, men jag känner att idag är de inte ens lönt å prova.

har på senaste fått nåt konstigt begär att köpa tidning med södnagsbilaga. detta har också skett. men på nått vis har jag alla de senaste söndagarna köpt både tidning och bilaga men lyckats glömma bort de. hittade dessa bilagor idag,  så idag har jag gottat mej i sommarens skvaller, trender och mattips. shit the same att hösten snart e här, man får väl bröja dröma om nästa sommar istället. men först ska vi juha en härlig vinter också =)

i takt med mina funderingar p hösten vart jag även sugen på svampsås. detta är första gången i mitt liv som denna känsla infinner sig, jag e ingen vän av svamp, men känner ändå att de skulle va gott me kanatrellsås å en köttbit!!?? man blir ju nästan orolig... så för att kunna se detta regnande som nåt positivt kan man ju tänka att det är bra för svampen. !? jag inte är vidare åläst inom svampkunskap, men de e ju säkert me svamparna som allt annat att de behöver en skvätt vatten då å då!? eftersom luleå som för övrigt leder solligan i år gör de ju inte så mycke me en skvätt regn... de va länge sen sit.  hoppas på bättre väder ressten av veckan istället.

åter till svampsåsen. hru gör man? hur hittar jag svampen? å var finns de kantareller? hm.. låter väl regnet göra sitt så får man kanske dra ut å skogsmulla senare i veckan....

för övrigt tycker jag att p har de asolut fränaste linsburkarna för tillfället.


hejhopp

trött tant

hej.

man blir trött av att gå på kalas. har hålt igång hela helgen, så nu e d skönt att bara va hemma å ta de lungt. haft ett supertrevligt lulekalas, men igår vi 2 tiden (på natten) gick musten ur så vi for hem. har ätit oerhört många langos å haft allmänt trevligt. men nu e d skönt att de e över så man får återgå till de normala.
hoppas på en bra film ikväll, åsså lite chips å dipp. de va längesen. såg mustacharna igår, även tom jones. jones spelade först, han e ju ändå frän gubben, men d blir ju lite slemmigt när en kar på över 70 ålar sig å sjunger sexbomb sexbomb..haha. men tom jones vart trött å fick sova tidigt så sen vart d lite hårdare tongångar på stora scen. fick som tur var skjuts hem igår. fredagens promenad över bergnäsbron känndes oerhört lång, så de va ju guld att slippa knata. =) nu: soffläge senare: soffsovning hejj!

kräftskiva

hoj!

igår va d kräftskiva i gammelstan. supertrevligt. sen for vi ner på stan. idag har jag haft en helvetes betongkeps hela dan... hujja. fattar inte att jag köpt 2dagarssnöre, man e ju åt h-vete förgammal. men men. lite mat så kanske man blir på g igen. bäst å tagga till å sluta fjanta!

schiiiitdåli scchoppping

hej.

jag saknar valbo. på riktigt. eller gävle. eller stockholm. tycker de e skitdåli schopping här. måse helt enklet internetschoppa. finns inte en dojja i hela stan i min storlek. inte en!

var åsåg pudlarna igår. de kallar sig glamrockare... jag kan dessvärre inte hålla me. men okkej.. de e altid skojj me hapenings. =) fick tillslut fatt i en langos också. kan bi en till idag. för idag e d kräftskiva som gäller!
sen ska jag va salongs å käka langos på stan, de e då de smakar bäst! =) hej!

luleå+kalas

hyvää!

lulekalaset drar igång idag. ska ner å kika en sväng, men de blir inga spec utsvävningar för min del ida. alldeles för sliten. har jagat stan runt efter kräfthattar idag också,,,tillsist fick jag napp. hade jag vetat att det var godisremmar, tattare å krimskrams i hela stan hade jag hållt mig hemma. helt klart. ska ner å kolla på pudlarna snart iaf. men jag har inge kläder..allt fikande har gett kroppen ökad belastning...så att säga..lär till stan å köpa nå senapsgult nånda, de verkar va modääärnt!?  men shit the same.=) hejhopp

de senaste

hello!

jag har ju så mycket att göra ufrtiden så ja hinner inte me dehär...typ. men nu känner jag att de va visst dax att göra en uppdatering. e rätt sliten nuför tiden så fast det är mitt i sommarn känns d som jag e påväg att gå i ide snart...

förra veckan: var en kanonvecka ! var hemma å försökte vila mig i form, fick en ny, vidrig skena i inte å leka me modell. turligt nog ska jag bara ha den hemma...

helgen som var:
Vi fick celebert besök från gästrikeskogarna. skitskojj att de va nåra som va sugen på roadtrip. halva gänget körde upp på 7 timmar, resterande tog de 12 timmar. men de kan ju ha berott på sight-singandet. och även bilen. min röda pärla är nu i luleå. står å samlar p-botar här borta... =/

dagara spenderades först på badstranden, badade i älven som höll en kanontempratur. va bara att kliva i. med trevliga middagar å nån skvätt vin. fredagen gjorde vi stan. gästrikarna fick hamburgare me lingonylt, minerna var blandade när det saknades kertchup. men de vart väl lite av en kulturkrock. kvällen spenderades utanför oss me grill å rajtan tajtan. for p båten å dansade disko å mådde allmänt bra i kvällssolen. dagen efter va de däremot inte lika festligt... ett slitet gäng packade ihop oss å for ut till skogs.
mitt ute i nästan inegnstans njöt vi av de norrländska lugnet. endel myggor gästade vår tillställning.
var på djurspaning på kvällskvisten, hittade inte den eftersökta björnen, men div andra varelser befann sig i skogen. pga rädsla vet vi dock ej vilka.
hade iaf en kanonhgelg me grill, bad, mygg å supertrevligt sällskap. Hoppas de kommer upp till vintern igen =)
(svensk sommar? ) =)


nu är desvärre verkligheten tillbaka. 20 dar till omtenta å jag kommer f*n inte undan mer... så ja, jag vet vad jag ska göra idag iaf... jag har endel å läsa...Nalta!

tjo

RSS 2.0