dagens ungdom

Skrivet 2011-08-11 Klockan 18:04:34

tjoho!

gårdagens depp gjorde mig riktigt schoppingsugen. hittade inte vad jag sökte men däremot en stor halsduk! i augusti!?? men de gäller å va rätt utrustad.
åt en trevlig lunch på stan med en kompis å lånade me mej halva biblioteket hem .

vart förbannad när jag tittat fel på busslistan så då gick jag in till stan. resuktatet blev skavsår, nå jävulst. under foten, de har alldrig hänt föut iaf. mycke ska man va me om..

sen så har man ju så fruktansvärt dålig karraktär... skulle va hemma å plugga ikväll tänkte jag men sen vart man bortbjuden å då e man ju inte dnen som e den. kan kanske tillome bli en sväng på stan...en torsda, jag känner mig som värsta ungdommen! =) haha

en sak jag har stört mig på denhär sommarn är Robyn. verkligen. lyssnade väl på henne nångång när man va 13-14.. men inte för att de va bra utan för att de va modärnt. man hade ju även sån frilla på dne tiden...men nu, henner förbannade låtar har ju occuperat radion. jämt å ständigt. hon verkar ju rätt bitter också om man lyssnar på texterna..käns som kvinnan inte haft så tur i kärlek. tacka vetja bandit rock. då slipper man eländet!

tjo


Kommentarer
Postat av: Cattis

Skrivet 2011-08-15 Klockan 08:51:40
Hoppas halsduken tröstade... Äh det svänger ju om Robyn! =) Kram


Kommentera inlägget här:

Ditt Namn:
Kom ihåg mig?

Din M@il: (visas ej)

Blogg eller Hemsida:

Din Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se