fungus?

Skrivet 2011-08-08 Klockan 16:14:19

hejsan!

måndag idag och det känns verkligen som en riktig måndag. verkligen. det regnar och är allmän grått å trist i luleå idag. fick som en känsla av höst.. det är lite hurvet och det är såntdär krypa ner i soffan å se film väder. hellst med chips å dipp eller en påse snask. men jag e dock för rastlös för att klara av denna aktivitet. önskar att jag haft nån inre ro så jag kunde njyta av detta enkla nöje, men jag känner att idag är de inte ens lönt å prova.

har på senaste fått nåt konstigt begär att köpa tidning med södnagsbilaga. detta har också skett. men på nått vis har jag alla de senaste söndagarna köpt både tidning och bilaga men lyckats glömma bort de. hittade dessa bilagor idag,  så idag har jag gottat mej i sommarens skvaller, trender och mattips. shit the same att hösten snart e här, man får väl bröja dröma om nästa sommar istället. men först ska vi juha en härlig vinter också =)

i takt med mina funderingar p hösten vart jag även sugen på svampsås. detta är första gången i mitt liv som denna känsla infinner sig, jag e ingen vän av svamp, men känner ändå att de skulle va gott me kanatrellsås å en köttbit!!?? man blir ju nästan orolig... så för att kunna se detta regnande som nåt positivt kan man ju tänka att det är bra för svampen. !? jag inte är vidare åläst inom svampkunskap, men de e ju säkert me svamparna som allt annat att de behöver en skvätt vatten då å då!? eftersom luleå som för övrigt leder solligan i år gör de ju inte så mycke me en skvätt regn... de va länge sen sit.  hoppas på bättre väder ressten av veckan istället.

åter till svampsåsen. hru gör man? hur hittar jag svampen? å var finns de kantareller? hm.. låter väl regnet göra sitt så får man kanske dra ut å skogsmulla senare i veckan....

för övrigt tycker jag att p har de asolut fränaste linsburkarna för tillfället.


hejhopp


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Ditt Namn:
Kom ihåg mig?

Din M@il: (visas ej)

Blogg eller Hemsida:

Din Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se