jaha

Skrivet 2011-08-09 Klockan 19:24:50

jaha. så var denhär dan snart slut. lika grått fortfarande och det är även mitt humör. det beror fortfarande på arbetsfysiologin. om jag ska hoppa av skolan ska jag ju göra de nu. om inte annat blir jag väl utsnörd från universitetet då jag kommer kugga omtentan också.. morr. jag behöver en kick i häcken eller se alla svaren innan, för jag fattar inte dehär. men nu ger jag upp för idag, är lite för irriterad för att det ska fastna nåt iallafall.
har laddat inför morgondagen med nya skrivarpapper. köpte även en penna.. onödigt. men ändå.

med detta gråväder har det även dykt upp "problem" i det nya boendet. i-landsproblem för visso, men ändå ett irritationsmoment i vardagen. det så kallade problemet är att vi inte har belysning på vissa ställen. på de flesta ställen om man ska vara mer korrekt. dax att göra nåt åt de... en taklampa på halv flajj över matsalsbordet i vardasrummet kommer man inte långt med. har hört att de e rätt mörkt om hösten här uppe i norr, man börjar nästan se vissa tendenser till de redan nu, så ett par lamopr till kan vara på sin plats. får styra upp det här framöver. även ett par hyllor skulle underlätta vardaslivet.

nån vänligsjäl får gärna påminna mig om hur drygt de e å flytta nästa gång jag kommer i dom tankarna. man blir ju inte klar förns man ska flytta ut... om ens då.




best of ltu. man får väl njuta mens man kan, haha =)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Ditt Namn:
Kom ihåg mig?

Din M@il: (visas ej)

Blogg eller Hemsida:

Din Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se