nej nuuuu

Skrivet 2011-08-31 Klockan 19:24:28

hej!

nu ska jag faktiskt ta å sluta klaga...snart, å se till att tagga till å sluta fjanta istället. har vart aningen förbittrad här i början på veckan men de e ju bara för att allt strulat. datorn e inte sig lik å strular även den mer en nånsin.

sen har man tydligen missat en 40 m lång tårta i skolan, ganska tröööökit.

skulle till stan idag, kom på de hastigt å lustigt, hoppade ur mjukisdressen å kutade till busssen. hade nån minut på mej! när jag väl va framme å såg bussen komma inåg jag att busskortet va hemma å jag inte hade en spänn på fickan. surade ihop totalt å gick hem. sket i de helt enkelt. har inte vart min da alls idag, inte ida heller, kanske man ska säga.

posten har tappat bort mitt kuvert från csn som skickades för 2 veckor sen. så då får jag inge pengar . än på ett tag. jaja de e ju iaf värdsliga ting!

ungarna på stengatan har iaf iphone 4. de e inte dåligt! känns ju sådär när en knatte på 5 år kutar runt me "de senaste" å en annan har knappt råd me internet.

skulle designa om denhär sidan idag. kännde att de va da för nå nytt. blir inte så mycke renovera/tapetsera nuför tiden. men...man e ju inge vidare på datorer å eftersom jag helt saknar tålamod får den se ut såhär ett tag till. Måste tillkalla experthjälp ;P

jag har iaf fått hem min "uppblåsbara docka" idag. eftersom jag e typ rädd för dockor, smällde jag fort igen lådan å packa in den i ett skåp! hujja !

hejdå! /häxan surtant


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Ditt Namn:
Kom ihåg mig?

Din M@il: (visas ej)

Blogg eller Hemsida:

Din Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se