tillbax på LTU

Skrivet 2011-08-17 Klockan 20:40:21

hoj!

tråkväder idag, såntdär som man bara vill va hemma, kura ner sig i soffan i pyjamasbraller, under en filt, tända lite ljus å se på såpor/film. men icket. idag bar det av till skolan igen efter vad som känndes som ett långt uppehåll. kul å träffa tjejjerna igen å få lite nya perspektiv på saker å ting. även maten på unik var trevlig =)

masade mig upp skittidigt å åkte me herrn när han skulle till jobbet. alldeles förtidigt mot när jag skulle möta upp de andra i skolan, men kände att jag va för lat för att åka buss...på nå vis.
satt å spanade på nollor ett tag. när det var dax för toalettbesök...ja då fick jag pappersrullehållarn i huvet. kanon. sen kunde jag koncentrera mig..nada. men far tillbax imån å tar nya tag. fått bra mycke gjort idag ändå känns d som.

till middagen var vi bortbjuden. trevligt! å framförallt skönt att slippa laga mat. dock hade strömmen gått så vi vart som snuvad.. på älgsvav me mos dessutom. de som e d bästa! slutade med pizza från rosvik. gick bra de också, men de kan ju inte jämföras me skaven där...

tack för idag. tjo



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Ditt Namn:
Kom ihåg mig?

Din M@il: (visas ej)

Blogg eller Hemsida:

Din Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se