tröstschopping nästa

Skrivet 2011-08-10 Klockan 13:58:07

hej!

jag e fortarande lika bitter som igår. men de e fortfarande skitväder, så skyller på de.
en sömnlös natt med värk gör ju inte saken bättre. hittills har jag spenderat dagen här framför datorn, försökt banka in nå muskelfysiologi och helt å hållet tappat skol-lusten. men de kanske blir bättre när man får träffa polarna å sånt igen. muskler har jag föga kännedom om... däremot har begreppet ölmage fått en helt ny innbörd. trodde de bara va gubbar som "drabbades" men efter sommarens grillningar å partajj har jag gjort den fasansfulla upptäckten att de även drabbar tjejjer/kvinnor i åldern mellan 25 och 30.

för övrigt tror jag att jag kommit på den perfekta? lösningen tills handen e bra. jag ska importera en taj-gubbe! nån somstädar och diskar och sköter hemmet. de kommer bli kanon!

på inrådan av men vän ska jag nu bege mig till stan å tröstschoppa! här blir de ändå inte mycke gjort. de har ju börjat få in så himla mycke fina koftor på affärerna.. ska även köpa värmeljus å helt enkelt kura in mig i soffan tills solen återkommer. e så gråkallt idag att jag fryser om skelettet. ty. borde även g till frissan, men frågan e ju om ja törs efter den senaste skandalen. nu ser de ändå rätt "normalt" ut. utväxt på halva huve å sånt. =) går de åt skogen nästa gång så får man ju nsrat börja me mössa iaf.

längtar tills det är älg-jakt! tror de va i september nån gång, då kommer grabbarna från viken upp å ska jaga.. själv tänkte jag sitta å fika på en fällstol. lilla anna ska också me. kommer bli super. antagligen blir vi inte så långvariga ute i buschen, men vi får väl ösa gärnet på stan istället.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Ditt Namn:
Kom ihåg mig?

Din M@il: (visas ej)

Blogg eller Hemsida:

Din Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se