men va f****NN äre för fel
men va f****NN äre för fel på de norrländska mjölkförpackningarna???
Fattar inte hru svårt de ska va å gära en låda som går att stänga å som inte e "lös" så mjölken flyger över köket så fort man nuddar mjölken? varenda da e d mjölk i hela köket! jag håller på att bli tokig! haha

Men gott slut förästen! Å självklart gott nytt år!
Ja e ingen såndär nyårsfirare precis, e en konstig tillställning å inte särskilt många gånger har det vart så värst lyckat. brukar va så mycke förväntningar...vi ska ha såååå roligt, man har nya kläder, glittrigt smink, alltid står man ute i kallaste strumpbyxorna å massa minusglader å håller på förfrysa. Idag blir de lungt me käk å spel ute i byn. hade gärna firat me gänget men råkade som lova att vi skulle dit på nyår.

här kommer nån form av årsköränika, antar jag.
Å vilket år det har varit ändå. har hänt en hel del! har dock vart kass me kameran (skulle haft en iphone) men en  å annan bild har man ju skrapat ihop. håll till godo.

Året började med en tenta, va jag minns. full rulle i skolan å man va väl lite gnällig. skulle ha hållit käften om jag visste vad jag hade att vänta, haha. men de flöt på å hände väl inte så mycke igentligen... vart mycke hänga me boysen å lira spel å sånt ett tag där på vintern iallafall, åkte en hel del skidor å de va rätt lungt å stillsamt. lite trist va jag kan komma ihåg...Högbo på vintern e ju annars ett favoritställe!!!
Sen har vi ju den svenska sommarn! Å våren framförallt. de va väl där som jag börja krisa, haha, nä men vart väl less å fick för mig att de va dax för nå nytt! surrade me sambon å han e ju inte heller den som e den, så vi sa väl, äh, vafan, vi flyttar! kom då på att luleå va nära å bra till min skola å vi kännde ju en massa folk ! så sålde lägenheten å drog iväg, gick fort som fasen!

Mitt i flytten drog jag till turkland me Anna. vi hade en kanonvecka ! blri repris nästa år! finns inga bilder på mig för att de va nån skitfrisör som färgat mitt hår gult!
Vart att fara direkt till luleå sen, jobbade häcken av mig å grät över att vi fått en sunkig lägenhet i slummen. men det vart dagar på plajjan även här då sommaren va helt underbar! Pajjade handen å vart sjukskriven.


Drabbats av dataförbannelse så allt bara krachar. skolan bröjade å jag fick kolla föreläsningar på nån annans iphone. för å nackdelan me att plugga som jag gör =P
Norrbottens paradrätt, illa

Hann me en störtskön kräftskida å ett luleå-kalas! härliga tider

Hittade starkbärs av ett "visst" märke i finnland. kan berätta att de va ingen bärs av god kvalit´e

Öltomten gjorde succe när vi lekt studentfest!
sen vart det jul igen å nu en vecka senare är det årets sista dag!

Tar det lite lungt här hemma, hade planerat en skotertur men jag va inge sugen helt enkelt. har letat land å rike runt efter en ball overall men kan inte finna nån som man inte ser ut som en skogshuggare i så får helt enkelt avvakta. sökte även på internet, hittade en hel del i latex. haha jag avstår.

Har väl inga speciella förväntningar på kommande år. bara att gilla läget. är glad så länge alla mår bra å livet flyter på hyffsat smidigt. =)

Gott nytt år!

fredag hela veckan

Heeeelooo!

jag tycker de känns som fredag idag!? de tyckte jag igår också å dan innan de. de e ju som ingen årdning här. skönt att komma hem. nya katten leker å busar för fult å jag har städat å pluggat dag. allt e som vanligt alltså.

snön yr ute å vill hellst inte gå ut alls idag. ska desvärre på stan, kanske är sjuk för jag har absolut ingen som hellst lust. jag vill va hemma, äta tacos å njuta av ännu en fredag. årets sista .

vaknade i natt av att de dunsa. de va alla bar och kulos som rasade av granen. :/


bästa julisen

 

Äntligen har jag fått ett djur! bukowski, 12 v, klöser som fasen å tjorvar lite med maten. flygresan gick bra å han e glad att va "hemma" verkar det som. leker me ett snöre i köket nu! hansson e inte allergisk! han har vart på lådan 2 gånger redan. =)


summering julen

men hallådär! god fortsättning!

va ett tag sen, ett par dar sen , men vafan, jag har ju haft semester. välförkänt sådan occkså, om jag får säga det själv ! har vart borta en vecka nu å det har vari helt superdupertoppen! som pricken över i har jag passat på att vila också. nåt som jag e ganska kass på men har gjort så gott jag kunnat!

Flyget gick från kallax på torsda em. va lite halvskummt väder å jag hade en magkänsla när de gällde tågtrafiken... skulle boka biljett när farsan erbjöd hämtning! å de tackar man ju inte nej till, man vill ju fort fram lixom. när vi i bilen kommit närmare gäcle kolar ja fejjan å surar me en barndomspolare som också flugit till ARN å skulle pka me dedär tåget... tåget inställt, min magkänsla va rätt. typiskt att vi nästan va framme å hade jag bara kollat fejjan lite tidigare hade hon ju kunat åka me oss. kännde mig som en skurk när de för henne to 6 timmar att ta sig till viken... katarsrof! de e för jävla synd att man inte kan åka tåg i dehär landet på vintern!

stack iväg förra torsdan. kom hem till familjen, bara myste å tog de lungt. kul att umgås de blir ju inte så ofta nuför tiden. knäckt v resan å allt vart de lugna puckar å uppladdning inför julklappsschoppingen i vild panik som brukar råda dan innan dopparedagen. vi hade gaska många ärenden att uträtta eftersom man inte kan frakta hur mycke som hellst i resväskan. Avvverkande gävle, valbo å sandviken city denna fredag. så knäckt å slut va de längesen man va, shopping i all ära, men valbo dan innan julafton, fy fan säger jag bara! större ihop me en del trevliga bekanstskaper iallafall =) förendt nytta me nöjeiaf =)

på kvällen träffade jag en barndomspolare å henner snubbe, vart ett bilhaveri så vi gjorde en snabbutryckning =) kul att ses även om de va under omständiga former.

Julafton va superbra, lungt å skönt, me massor av fina julklappar å kanongod mat. körde ett sparkrace i vallhov på kvällen då alla gator bestod av blankis och inte ett enda gruskorn. va sjukt kul å man vart som barn på nytt!

juldagen tillbringades under en filt me en chokladask på magen. allt enligt tradition. kvällen träffade jag min bästa barndomspolare å vi partajjade lite. så himla skojj attt ses, blir ju som bara en gång om året nuförtin när man inte e så bra på tajma sina resor =) hade skitskojj, sen vart de en krogsväng också. jag var helt övertygad om att jag va den ända som ändå närmar mig 30strecket som skulle ut den kvällen men så va inte fallet. träffade på en hel del kända ansikten=) påvägen hem passade jag på att slå knäna i blankisen också. fatta man ju, men så äre ju å glida runt i klackskor när vintern försvinner  ;P

annandan va snön borta å de blev grönt. fåglarna kvittrade å solen sken, j*klar vilken skillnad de e på ljuset om man jämför me lule. man fick som vårkänslor å pirr  magen. kom tillbaka till luleå idag å insåg då att våren är lååååångt borta, här va de svart å snö- inte mej emot, särskilt inte snön iaf .

satt å pluggade på arlanda idag påvägen hem, lika bra å utnyttja  tiden. kom dit ganska mycke innan flyget gick så istället för å plöja kvällstidningar ängnade jag mig åt psykiatri. skönt att komma ikapp efter julsens maskande.

sen har vi ju dedär me flyga: svenska folket är ute å reser, alltid lika skoj?
man har ju hört endel kritik mot skolan på senaste, svenska folket kan inte räka å så... ligger nog en hel del i de. alla ska först! flygplatspersnolanen ber de personer med bakersta platserna att kliva på först. stämningen stiger på terminalen, folk reser sig, ALLA kastar sig mot planet ock det blir kaos. det står väskor i gångarna å de kastas spydiga komentarer till höger oc vänster. flygvärdninnan idag lackade ut å gastade i högtalarn om att det var läge för en del att lugna ner sig! själv satt jag längst bak och var därför en v de ombedda att kliva på först, kom väl på näst sist eller nåt! som vanligt ungeför, fördelen me inrikesflyg är ju ändå att folk (de flesta iallafall) är nykter! fick sitta brevi en gubbe me stinkig andedräkt men de gick fint å jag kom från våren till vargavintern på 1 timme å 10 minuter! skönt att vara hemma men har haft den bästa jul jag kunnat drömma om !

hade laddat för skidåkning imån bitti men mina planer skrotades när jag upptäckte att skidorna i antnäs. typiskt!

får väl slå ner röven i soffan å käka upp de sista av knäcken. soo long!

juldag

God morning underbara juldag!

julafton var helt underbar me massor me mat å jättefina paket. idag blir det noll aktivitet, typ. ta d lungt, ligga i soffan å käka praliner. nån form av rajtantajtan i kväll, men de e länge dit.
har hunnit me en lång promenad idag. jätteskönt å röra sig efter gårdagens intag av föda. lutfisken satt som ett smäck till middag, allt enligt tradition. efter middagen gav vi oss ut på ett sparkrace. hela baken i vallhov är isbelagd, utan grus! gick som bara fasen å det spruta gnistor om sparken, haha. stanna va ett svårare moment å oron för att hamna i grannens kök var överhängande. men fy fasen va kul de va =) nu väntar soffan. tjohej och god fortsättning

God Jul

God Jul!
den 24 dec. hemma i viken. underbart! full rulle, idag blir de mys me peter och familjen, bättre jul kan man nog inte få. full rulle igår, kaos. slut på mitt favorittunnbröd på prix, katastrof! julen e förstörd utan. pappa skulle kolla på ica =) tack snälla.

God jul allihopa hoppas ni får en kanonda. Puss å kram

2 dar !morsning i julstressen!

planen var attsova länge. gick inge vidare. beror ju ifs på vad som menas med länge, men halv 8 är i min värld inte länge. 10, då börjar de likna nånting.

hemfärd står på agendan idag. har ju som 2 hem nuförtiden så dre blir hem viljet håll jag än åker. ska bli svinskönt att komma bort från stress å sånt ett tag bara, skolböckerna ska me, men den 24 då blir de inte att läsa en rad iaf. det är ju att häda, man kan inte plugga på julafton! annars då, p trodde att vi skulle åka på fredag, han tackade för upplysningen när jag berätade att de va idag.. då vart de lite fart iaf, =) får hämtning på arlanda då de e lite svårt att lita på tågen i detta land. om de snöar, vilked de antytt på tv att de kan göra, å vilket inte skulle verka förvånande me tanke på årstiden, då brukar ju inte tågen gå. så för att ta de säkra före de osäkra kommen pappsen å hämtar oss. spar även en hel del tid på detta. Super!
juuulflipp!!!


juuuulflippppppp!
de blir inte bätre ju närmare jul vi kommer.
hela dan har vart stresskaos trots att ja inte gjort vidare mycke, läst endel, i fikat endel. sett sunes jul å fikat! så j*la najs! kan inte sluta garva... lika bra varje år!

har även kollat på katter på internet. skulle vilja skaffa en. en såndär söt som e lite platt i fejjan å me ploppögon. de verkar ju inte komma nån stackars övergiven katt som vill bo hos mej så jag lär ju aktivt börja söka. å i mitt sökande blir man ju lite less på katt-kärringar som inte kan fixa hemsidor, eller så fick dom hjälp att fixa en för 10 år sen åsså har de inte uppdaterat sen dess. KATTastof!
söktpå kattrasen exotic... har surfat på sidor från pizzerior å lite annat (vart endel naket)!!!??? väldigt få exotickatter därute i cyberspace...om man jämför me annat. mitt sökande fortsätter men tror att jag måste installera barnfilter i datorn inna ja gör de. man blir ju som chockad.

imån ska ja sova länge, om de nu går, packa, fixa, dona, å åka härifrån ett tag. har fortfarande ingen returbiljett, men senast 3dje jan, då kan jag lifta me en klasspolare som e ute  lallar o svea rike. dax att sova. hörs imån, tjohohoho

julfloppÅrets julflopp:
lack  och tejp från ove jansson.(billighetsaffär utanför sandviken) funka inte. är däremot lack lite överallt i hela köket. som knäcken ungefär. tejpen. grå av. har dragit sönder hela rullen snart, har dock ej tejpat nåt ännu.

juuuulflipp!Juuuulflipp!!!!!

julveckan! jag har återigen (enligt tradition) julflippat!! de e ju såå mycke å göra nu. jollov, öh nej! hur mycke skola som hellst, hur mycke annars å öra som hellst också.

julklappar: ofärdigt
julmat: inte nån
julkort: halvfärdigt
julmust: inte en enda
Pepparkaka: 1 st
Lussebulle: inte provat än
Julpynt: Klart!
Packat: nej
Koll på biljetter: icket
Koll på flygtid: Imån nån gång
Koll på sambon: Inte de minsta

hur som hellst, allt e en ända röra just nu. ska städa i ordning här hemma under dagen, plugga psykiatri, skriva rent neurologi, åka till antnäs, träffa kompisar, packa, kmma på vilka julklappar jag ska köpa, kolla flyget, fixa skjuts till flyget, med mera med mera. detta kommer bli en flippad dag! fatta man juh!

gårdagens tentaskrivning tog som jul-musten ur mig! lallade runt på stan efter skolan tillsammans me ALLA ANDRA!!, jobbar inte folk lixom? kom til skolan igår i mörkret, då har de tänt upp hela skolområdet e machaller å eldkorgar! mysigt! om man hade vart ute i andra ärenden förståss... hade fjärilar i magen å kunde inte riktigt uppskatta detta på väg till tentan. efter stan for ja hem å somnade i soffan!!! missade massa viktig tid att julstressa på. då kommer ju frågan? e jag sjuk? detta fenomen brukar endast inträffa vid förkylning eller andra sjukdomsscenarion. vaknade iallafall i morse å konstaterar att så var inte fallet, jag va nog bara mentalt sliten helt enkelt =)

inte ätit ett endaste Christmas-tabel heller.
men de får bli hos mamma å pappa på lörda . de bästa!

tisdagjulflipplåt som går runt runt i min hjärna idag. kattastrof! har inte tid me detta. borde ägna mina tankar åt nå annat, kan man tycke. men åh va ja vill ha en liten hund =)

dan före dan före dan före danMååååårning!

tenta dag. i sedvanlig ordning har jag sovit som ett arsel. gårdagen va sannerligen ingen höjdare. saab gick i konken å jag hade koncentrationssvårigheter. paniken är total!

den riktiga julpaniken börjar också göra sig påminnd! bigtime. dan-föredan-före-dan-före dopparedan! gaaaah! inte alls klar me julklappar, när går flyget, va ska jag ha me mej...osv osv. kattastrof! ska skriva tentan sen sja jag julstressa! försöka hinna färdigt innan vi far. har även kollat på katt-valpar nu på morgonen. årets julklapp till mig kanske? =) snälla tomten?

sen skulle de va mysigt me en kyrkstuga också. de e ju så fina.


nittåndedecemberhej igen!

kunde inte hålla mig borta. fatta man ju. dagen innan tenta, paniken e som vanligt. de har vart en riktigt dålig dag ur pluggsynpunkt, kommer gå åt h'vete imån iaf. fattar man ju. dagen har spenderats på facebook. kunde som unte hålla mig borta.

kastat in handduken å har helt enkelt gett upp. skiter i de, bryr mig inte. (jo men jag e less)

Ernst på tv. med den perfekta julen.
undrar hur många som e sådär fin i kanten å lyckas perfekt me allt. jul me hanna de e en helt annan sak. jag ska nog gö ett eget program till nästa år, å de e inte sådär j*la övergulligt puttinuttigt perfekt. knäck i hela köket, fruktansvärt fult pepparkakshus, sned gran osså vidare. kommer förmodligen bli en succe!!??
men mdendär mannen håller ju på go nuts me julpynt! inne , ute, överallt, julmat, ja allt! är han hemmafru? finns ju inte en chans att en vanlig svensson, småbarnsförälder, student, arbetande husägare eller va man nu vill varken skulle ha tid eller pengar att gå loss på deär viset. tillome han själv har julkläder. jag älskar julen, men nån måtta får de ju va. man får ju prestationsångest!

äh gonatt. hörs imån istället.

turde e ju tur att man inte e kille såhär i juletid, paketet inslaget, staken står i fönstret och kulorna hänger i granen!  =)

ärschdet va ju jäkligt synd att jag skulle drabbas va koncentrationssvårigheter just idag =/


julveckan

men åååååååååååååååååååh. va är dethär? känne rinte igen sidan, å vet inte hur man gör me bilder nåmer. skittrist, blir så less när typ sidor å sånt ändras, till de sämre moooorrrr! hursomhellst. julveckan. julstress börjar infinna sig. jag har panik för tenta imån å har ju inte läst på långa vägar så mycke som jag skulle önskat. men idag blir de heldagsplugg, inte slösa nån tid på att ta mig utanför lägenheten eller klädbyten, haha, det blir å va hemma ha pyjamas å äta micromat. dessa rader är endast ett undantag. helgens knäck är för lös, som vanligt men fasen så less ändå. här har man engagerat sig åsså blir de skit ändå. som vanligt. haha. fatta man ju. måste ta tag i dehär me studerandet, ska hålla igång tills ögonen smäller igen ikväll. men helt klart att man jobbar bättre under press, å d kan man ju lungt säga att jag känner nu. bara att ta tag i dagen då. trots att de fortfarande e mörkt ute... hej hopp

18 dec. de drar ihop sighallåj!

de drar ihop sig, om en vecka sitter man där å julafton är över. blir full rulle me julgrejjer till veckan. fixa saker.

julfesten igår vart nog rätt bra. mycke folk å de e ju alltid skojj. julsnurr va ett säkert kort även i år. =) vart en krogsväng också, så denhär dan har de blivit film å plugg. skönt me söndag ändå. harry potter på tv. kollar lite till å från. ja de har inte hänt så mycke. tjohej

lilla jul?
hohoho!

julfest idag! granen på plats. knäcken kokad. idag blir de jul me vänner! tjo

sånt man inte borde berätta. freda 16 dec
houston, we have a problem! big time!

vet inte vart jag ska börja nånstans, men för enkelhetens skull börjar jag från början, så att säga. morgonen. vaknade astidigt, trött som alldrig förr, tar mig up på 3dje snoosen. inget konstigt. i förvirringen störer jag ihop me min kära sambo som bara står år ler (läs garvar) åt mig. inte heller ovanligt. han frågar vart jag ska? vadå ska, till skolan? (trött trött trött ... )ska du på konsert frågar han? näe, vadå? du ser ut som skidrow i håret iallafall! haha. tack för den lixom... såg senare i spegeln å dessvärre hade han rätt. tur att man kan roa nån iaf.skoldan va kort å Äntligen ramlade poletten ner. helt suveränt, bra start på helgen att fatta nånting iaf. skoveckan avslutades me en lunch på stan. najs sällskap. de e nog bara i norrbotten man får skav me mos på resturangernas lunchbuffe´t iallafall. klockrent =)

gick sen på stan å schoppade lite. vinterjacka å galleria. inte bra. provade lite grejje rmen efter ganska fort vart jag skitless , man pallar ju inte, inte när de e julstressade pensionärer överallt. kan inte dom gå ut å handla alla andra dar i veckan? näe, de ska givetvis ut på fredagr när alla andra också e ute. =P

nu till det skämmiga.
en nagel har gått av. jättelångt ner. kommer gö skitont om jag har av den. har i veckan prov-lagat den me diverse attiraljer. karlsonsklister, lösnagel, mmm. gått skit iaf så nu på stan köpte jag nå special-laga-nagel-grejjer. kom hem nu å så prova ja. verka ju funka helt okkej!
Fipplar lite me dedär, konstaterar att nu lär de bara torka. sätter mig i soffan, fipplar lite me datorn, tvn, å sådär. Å rätt va de e har jag fingret (med nagel och limmet!!??) mot läppen och jag känner hur de bränner till. min reaktion blir då att sticka ut tungan!!?? å slicka på läppen. svid-brännet sprider sig då även til ltungan. satan vilken panik!!! tungan vart konstig, hade aceton i ansiktet och jag har slickat på en handduk.!!
läppen e konstig å har ingen smak på tungan. hm... fortsättning följer. hej så länge

15. mörker


hej hallå!

vilket mörker man befinner sig i nu. kolsvart ute å en vecka som alldrig verkar ta slut. full rulle å massor och göra men de verkar alldrig bli fredag! jo imån men jag vill ha fredag nuuu. tant skulle ju sova tidigt i går efter en krasch i soffan. aja, kröp ner, läste lite geriatrik till dagens seminarium, klockan gick å gick, va trött som alldrig frr men den verkade som om mitt sömntåg hade gått å där stog jag kvar på perongen. vilket gör att idag är ögonlocken väldigt tunga.

mot skolan å sen e d till att plugga mera ortopedi. kan utförda en varning för de så kallade ortopedföret som är ute idag. blankis.

lär lägga på ett kol å raska över isen mot bussen, tjohej

knäck...tfortsättning på dagen.
har vart en  hård och intensiv dag, mycket intressant, har ätit ssongens första pepparkaka, nu börjar ändå lite stämning infinna sig. synd att snön e påväg bort. kramt i kroppens alla muskler efter isiga promenader under dagen. jag e en käckt kvinna som kryper i säg innan nio. heldag i skolan och efterföjande plugg gör att de nu knappt går att hålla uppe dom 2 bruna mer för idag. på återseende. gonat

Ten daysHyvää!!!

Tio dar till dopparedan. shit! 6 till tenta. shit. 8 till hemgång. shit! jag 3 till julfest. shit!
jag hinner inte med detta. inte ett dugg. har iaf skaffat en julgran nu. en livs levande stendöd. klädd å klar, men om man ska hinna se den ens så va d läge att ta in den. inte rak heller. men helt okej ändå. måste kila. hej hej

vilken pärsvilken da!
äntligen hemma efter att ha glidit runt i slasket. stövlarna läker å det är inte najs. helknäckt efter en da på LTU som innehållit lite av varje, bland annat lattjande med bassilusker (e coli, urs) ! tvättar och desifcerat händerna säkert 100 gånger, typ utnött skinn nu eller nåt. haha . sen kan man ju inte låta bli att undra vart alla vantar tar vägen?? jag har ingen aning men kan bara konstatera att jag nu är ännu ett par vantar fattigare.

tjo

luciaGlad Lucia allihopa!
eller vad säger man lixom...

Nu börjar kaoset. jul-kaoset alltså. julafton komer allt närmare å jag hinner då inte med. hade inte den blekaste att de va lucia morgon ida innan jag slog igång tvn. igår va en skitdag å kan bara hoppas att denhär inte blir likadan. det regnar, vi som hade så fint me snön. katastrof! de e me sorg i hjärtat jag kikar ut genom fönstrena idag.

julkaos som fasen, en vecka till tenta. inte en knäck, pepparkaka eller nå annat juligt så långt ögat kan nå. ett pepparkakshus utan glasyr, som för övrigt håller på rasa ihop. men jag har inte hunnit. kanske man skulle göra en ansträngning senare i vecka, för stämmningens skull. tiden borde dock gå till plugg. ska till skolan å lattja me bakterier. hygienkunskap. intressant. men kan ju säga att man e inte sugen på julbord nåmer efter dessa lektioner. tjohej

12 dec. julstresshalli hallåjsan!

så var man åter tillbaka i civilisationen. en kanonhelg ute i buschen är över. vi drog iväg i fredags eftermidda, fullsmockad bil, snö, mörker. men vi for mot happishållet å rakt ut i urskogen. kom fram till en skitmycig stuga å sen vart de middag å lite rajtan tajtan. hur mysigt som hellst trotd vissa incidenter, som en paj toa å ingen ström. så de vart till att hålla till godo me musik från mobil å stearinljus. en kanonhelg är över helt enkelt.

nu är julpaniken här också. har innevecka i skolan. ganska kasst förberedd känns d som, tenta nästa vecka, inte nånga julklappar i ordning, fan ingenting e i ordning, stress stress stress, ojojoj, om de fortsätter i dehär tempot kommer jag säkert missa hela julen.

ska till ksolan ida å köra lite rullstol. tror ja iaf. paniken sprider sig som sagt. måste ta tag i dehr å försöka styra upp lite saker.

luleå e vitt iaf i vintern e här. underbart. mörkt nästan hela dagarna nu men man kan ju inte göra annat än gilla läget. måste raska på lite nu. hej så lnge

dan före dan, före dan, före dan...osvHej mitt vinterland!
Äntligen e d riktig vinter. plogbilar, drivor, dinglande flingor, helt jävla underbart. ska nånstans i finnlandstrakten å tillbringa helgen så blir nog inget bloggat. ut i urskogen å leva vildmarsliv. mjukisar å massor me snö! lovely!
va på affärn å bunkra upp, drog kassarna hem i snön, haha. hatar att gå å handla särskilt när de blir snigelspår efter, måste packa lite nu, trevlig helg så hörs vi! Tjo

8hallåj!

ojoj, nu börjar de bli stressigt. julstressen e i full gång. styrt upp en julklatpp idag. grymt!
sen har ag tydligen glömt vilken buss jag brukar åka me, kom på fel helt enkelt. sen har jag blåst (av misstag) en kompis i skolan å typ lurat in henne på en kärrings kontor , blandade visst ihop siffrorna på grupprummet som jag bokat. aja. hemma nu å precis slösat pengar på den vidrigaste sallad jag någonsin ätit. (bergets pizzeria, never again). men de snöar å hoppas att de fortsätter flera dar! hohoho

tjo

7 dec
pepparkakshuset sitter fast i diskbänken. läckert

6 dectjenamoss!

aaaallliallliaaaaa. dagen började me ett tarsanskrik när tant skulle ta sig ur sängen. var på gymmet igår! detta är en företeelse som inte inträffat sen nån gång i början av 2000 talet. har inte vart nån vän av träningsanläggningar precis, mer för vardagsmotion m man säger så... men hrusomhellst rokade jag lova (aningen intoxikerad vid det tillfället) att jag skulle följa me. sagt å gjort man e ju inte sämre än att man står vid sitt ord. förmodligen vill mina vänner och sambo mörda mig, de va nog de somva planen, haha.  förmodligen e dom less på mig =) kan ju säga att de va nära att lyckas också. har så ruskgt ont i "muskler" som jag inte visste att jag hade idag. armarna drabbades under gårdagskvällen av tremor (ofrivillia skakningar) och idag har jag nog frosen shoulder syndrom på båda armarna när de nästan är orörliga. stretcha är för övrigt för fjantar!
grejjen e ju de att jag trodde att jag skulle tycka att de va pest-tråkigt att gymma men jag e positivt överraskad, de va ju nästan roligt! har man trevligt sällskap å får snacka lite skit undertiden också så kan dett akomma att bli en kanonsysselsättning! måste dock vänta ett par dar till nästa gång, så detta onda har gått över och jag glömmer bort hur j*la ont jag faktiskt har! en ska jag tillbaka igen, haha.

gårdagen va ganska innehållsrik ändå. vart ju inget julaktigt gjrot men de va Hockey!!! brynäs-luleå. viktiga grejjer. tyvärr slutade de i katastrof för min del, vart retad å grejjer när brynäs förlora i sista sekunden. aja, än finns de hopp. måste kanske se till att palra mig till delfinen nrä ironhook å grabbarna kommer hit å lirar! får nog sitta på egen läktare (för att undvika bråk) men ändå.

får se va denna dag har att erbjuda då. jag lär ju sitta hemma me mina stela armar å glo ikapp nå föreläsningar. passar bra ändå. hej så länge!


5 dec hej snö!hej!
5 december!

vaknar "av mig själv" å känner innan jag slagit upp ögena att det Är nåt. i tröttmössan är detta något svårt at identifiera, men nånting är annorlunda. kliver upp å vippar på persiennen å Äntligen! har det kommit lite snö!!! =) inte mycket men det är fina dina flingor i luften å d känns heeeelt underbart! hoppas de få ligga kvar å att det alldrig slutar snöa!

som sagt, 5 dedember! än så länge ingen panik! ska man näthandla julklappar kan det däremot börja va dax att skrida till verket. ikväll eventuellt får väl dra igång julradion å rocka lite. nu när de e snö å allt! en flaska glögg eller must kanske kan förhöja stämmningen.

när är igentligen lucia? nu till helgen...? tänker kanske inte lussa men kan va bra å ha kol ändå. ska luska lite i dedär me lussandet under dan. nu plugg men har då alldrig vart sååå omotiverad, någonsin!Jag tycker nog att julkalendrarna va bättre förr ändå! Klasse-kock e f*n min idol!


20 dar till julaftonHalli hallå!

20 dar till dopparedan. ojoj, än e man lugn men snart spårar de säkert ur.
Va på inflyttninfsfest på kronan igr. supertrevligt. å j**vlar vilken fin lägenhet de har =)
umgicks å hade trevligt hela kvällen, skitgod mat vart vi bjuden å också. när de började bli livat drog ala iväg till stan och Cleo nattklubb. hemmafesten va trevligare. de e ju nå fel på dedär stället...som att gå rakt in i 70talet eller nåt. haha. skulle inte bli förvånad om d dök upp strippor..de e ju som ingen klass på stället.

idag har de varet oerhört lungt. varit hemma, vilat, kollat ikapp all tv som jag missa igår, mörkt nästan hela dan också. fortfarande ingen snö. hejdå

3 dec
hallå där!

3 december, redan. noll koll!
va på stan, skulle köpa julklappar. slutade me allt annat utom de. mötte gänget på mat&prat kl 11, bara märkbart försenade. hade lite saker att planera. ju fler kockar, ja ni vet. vart less å gick med m å shoppade skor iast!!! julklapp til lmig kan man säga. vart inge av me de andra klapparna heller, hansson å co skulle efter flera timmar med ärenden å inhandling av alkoholhaltig dryck till kvällens festligheter bege sig å träna. sagt å gjort. de for ifrån mej me nyckeln hem! sur som f*n när jag inser detta påväg in i bussen. skulleju hem å vila. 5,5 timme på stan totalt . fick me mej ps visakort medan dom träna, han kommer få skylla sig själv, helt enkelt.

nu e d dax å försöka tagga till å fixa till sig. ska ju på inflyttningsfest i luleås nya å fränaste område ikväll. hoppas slippa "lucköppning" imånbitti. tjingeling

julkalender 2a dec2a december

Gävlebocken brann inatt! aningen tidigt kan tyckas. men det är väl ändå en tradition på sitt sätt.

 

som sagt, den anra december å ingen snö. julpyntade ju i helgen men en sak blev kvar å drog ut på tiden, tappade helt enkelt tålamodet, men nu har dedär ångestmomentet legat å retat mina ögon i flera dar så det vart äntligen dax att ta tag i "problemet".

 

 

Samma visa varje år, förstår inte hur de kan bli sådär varenda j*la år när de ska fram. haha. nu e slingan på plats men när säsongen e slut slänger ja den å köper ny nästa år istället =)

måste skaffa jul-lukt! inte ett dygg mysfaktor än iaf. ev man skulle baka nåt...så man får lite stämmning. ska klura lite på dedär å se om man kan snida ihop lite julgodis kanske. pepparkakshus..de e alltid skojj. kanske kan bli fredagsnöjjet! alllt me saffran uteslutes iaf. har även börjat klura på en julfest, d hade vart skojj! säsongen för tomtesnurr e igång! =) inte illa!

julkalender 1a dec


1a december! (igår, animgen försenad)

Luleå är utan snö. än så länge e d rätt lungt me julstressen. Hittade julradion.se som ett hjält till att skaffa julstämning. första avsnittet på jukalendern, missade såklart. förkyld, som vanligt nuförtiden så de vart en lugn 1a december me skola å lite andra äventyr.

http://www.freetetris.org/game.php
Länk till ett grymmt tidsfördriv medans man väntar på tomten, haha =)

julradio

haaallåj!

igentligen har jag inte mycket att komma me men har hittat julradion.se
nå folk i pite som sänder, mycke julhits =)

RSS 2.0