6 dec

Skrivet 2011-12-06 Klockan 10:25:09



tjenamoss!

aaaallliallliaaaaa. dagen började me ett tarsanskrik när tant skulle ta sig ur sängen. var på gymmet igår! detta är en företeelse som inte inträffat sen nån gång i början av 2000 talet. har inte vart nån vän av träningsanläggningar precis, mer för vardagsmotion m man säger så... men hrusomhellst rokade jag lova (aningen intoxikerad vid det tillfället) att jag skulle följa me. sagt å gjort man e ju inte sämre än att man står vid sitt ord. förmodligen vill mina vänner och sambo mörda mig, de va nog de somva planen, haha.  förmodligen e dom less på mig =) kan ju säga att de va nära att lyckas också. har så ruskgt ont i "muskler" som jag inte visste att jag hade idag. armarna drabbades under gårdagskvällen av tremor (ofrivillia skakningar) och idag har jag nog frosen shoulder syndrom på båda armarna när de nästan är orörliga. stretcha är för övrigt för fjantar!
grejjen e ju de att jag trodde att jag skulle tycka att de va pest-tråkigt att gymma men jag e positivt överraskad, de va ju nästan roligt! har man trevligt sällskap å får snacka lite skit undertiden också så kan dett akomma att bli en kanonsysselsättning! måste dock vänta ett par dar till nästa gång, så detta onda har gått över och jag glömmer bort hur j*la ont jag faktiskt har! en ska jag tillbaka igen, haha.

gårdagen va ganska innehållsrik ändå. vart ju inget julaktigt gjrot men de va Hockey!!! brynäs-luleå. viktiga grejjer. tyvärr slutade de i katastrof för min del, vart retad å grejjer när brynäs förlora i sista sekunden. aja, än finns de hopp. måste kanske se till att palra mig till delfinen nrä ironhook å grabbarna kommer hit å lirar! får nog sitta på egen läktare (för att undvika bråk) men ändå.

får se va denna dag har att erbjuda då. jag lär ju sitta hemma me mina stela armar å glo ikapp nå föreläsningar. passar bra ändå. hej så länge!







Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Ditt Namn:
Kom ihåg mig?

Din M@il: (visas ej)

Blogg eller Hemsida:

Din Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se