men va f****NN äre för fel

Skrivet 2011-12-31 Klockan 10:55:11




men va f****NN äre för fel på de norrländska mjölkförpackningarna???
Fattar inte hru svårt de ska va å gära en låda som går att stänga å som inte e "lös" så mjölken flyger över köket så fort man nuddar mjölken? varenda da e d mjölk i hela köket! jag håller på att bli tokig! haha

Men gott slut förästen! Å självklart gott nytt år!
Ja e ingen såndär nyårsfirare precis, e en konstig tillställning å inte särskilt många gånger har det vart så värst lyckat. brukar va så mycke förväntningar...vi ska ha såååå roligt, man har nya kläder, glittrigt smink, alltid står man ute i kallaste strumpbyxorna å massa minusglader å håller på förfrysa. Idag blir de lungt me käk å spel ute i byn. hade gärna firat me gänget men råkade som lova att vi skulle dit på nyår.

här kommer nån form av årsköränika, antar jag.
Å vilket år det har varit ändå. har hänt en hel del! har dock vart kass me kameran (skulle haft en iphone) men en  å annan bild har man ju skrapat ihop. håll till godo.

Året började med en tenta, va jag minns. full rulle i skolan å man va väl lite gnällig. skulle ha hållit käften om jag visste vad jag hade att vänta, haha. men de flöt på å hände väl inte så mycke igentligen... vart mycke hänga me boysen å lira spel å sånt ett tag där på vintern iallafall, åkte en hel del skidor å de va rätt lungt å stillsamt. lite trist va jag kan komma ihåg...



Högbo på vintern e ju annars ett favoritställe!!!
Sen har vi ju den svenska sommarn! Å våren framförallt. de va väl där som jag börja krisa, haha, nä men vart väl less å fick för mig att de va dax för nå nytt! surrade me sambon å han e ju inte heller den som e den, så vi sa väl, äh, vafan, vi flyttar! kom då på att luleå va nära å bra till min skola å vi kännde ju en massa folk ! så sålde lägenheten å drog iväg, gick fort som fasen!

Mitt i flytten drog jag till turkland me Anna. vi hade en kanonvecka ! blri repris nästa år! finns inga bilder på mig för att de va nån skitfrisör som färgat mitt hår gult!
Vart att fara direkt till luleå sen, jobbade häcken av mig å grät över att vi fått en sunkig lägenhet i slummen. men det vart dagar på plajjan även här då sommaren va helt underbar! Pajjade handen å vart sjukskriven.


Drabbats av dataförbannelse så allt bara krachar. skolan bröjade å jag fick kolla föreläsningar på nån annans iphone. för å nackdelan me att plugga som jag gör =P
Norrbottens paradrätt, illa

Hann me en störtskön kräftskida å ett luleå-kalas! härliga tider

Hittade starkbärs av ett "visst" märke i finnland. kan berätta att de va ingen bärs av god kvalit´e

Öltomten gjorde succe när vi lekt studentfest!
sen vart det jul igen å nu en vecka senare är det årets sista dag!

Tar det lite lungt här hemma, hade planerat en skotertur men jag va inge sugen helt enkelt. har letat land å rike runt efter en ball overall men kan inte finna nån som man inte ser ut som en skogshuggare i så får helt enkelt avvakta. sökte även på internet, hittade en hel del i latex. haha jag avstår.

Har väl inga speciella förväntningar på kommande år. bara att gilla läget. är glad så länge alla mår bra å livet flyter på hyffsat smidigt. =)

Gott nytt år!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Ditt Namn:
Kom ihåg mig?

Din M@il: (visas ej)

Blogg eller Hemsida:

Din Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se