va gör karln?

tjabba!

som ett gamalt backyard babiesfans så blir man ju ...ja men upprörd, va gör nicke borg igentligen? de e ju som att sälja sin själ till satan att va me i melodifestivalen.  haha. har ju inte hört låten än. men det är faktiskt en principsak!!??

poltergeist

hejj.
om ni inte hör nå på länge så har jag blivit uppäten av datorn. nånting är galet här..

dataj***eln  gör ju itne som jag tänker att de ska göra. det är ungefär som me symaskiner... så fort jag kommer i närheten rasar de ihop.
På nåt j*la vänster har jag joxat (helt omedvetet) med inställningarna. å jag får inte tillbax de..stavningsprogrammet försvann å jag skriver som en kratta. försökte läsa igenom, men grejjen e ju att jag inte ser mina fel... kommer få tillbax upgiften helt knallröd iaf. Särskilt när inget funkar i dedär j*la programmet. MORR!!!
ja, åsså skickar jag in de... tänkte att ja öppnar å ser hur de ser ut... å de va ju som tur de.. står de nå gamalt recept längst ner.
har klippt å klistrat lite när inget annat funka....  =)

en annan sak...jag är en såndär beroendemänniska. de senaste är att jag inte kan sluta spela harpan!!?? what to do?

de värsta e ju om man kanske ska satsa sina få slantar på ett nytt word då? de e ju sånt som bara ska fungera!!?? får fara in på mediamarkt å diskutera mina kinesiska inställningar me nån hääftig it-stekare . jo men ja lär gö de nu. tjolilla hungern

hello!

what a day! vart full rulle hela dan. vart iväg å fixat en grej me skolan, mycket intresant förmidda. =)
har även skrivkramp när det gället ett skolarbete... huvva.. ska va seriös å försöka få till nåt senare, annars hoppas jag på skrivdamp imån så kanske de löser sig i sista sekunden sådär...

har haft sällskap hela dagen. jag tror att "lilla-hungern" har flyttat hem till oss. Han e typ jämt här... jobbi jävel dedär... stulen bild från internet haha ! =)

annars då... ja inte nå speciellt, sitter väl typ å väntar på att de ska bli imårron så man "får" lite pengar.
Å den sista 50-lappen går till..... kvällstidnig och smågodis! =) tjo!

skrivkramp

gaaaaaaaaaaaaaaaaaaaah!

skrivkramp from hell. jag har suttit å stirrat på samma j*la tomma worddokument bra länge nu, satt ett par timmar igår kväll... gick upp 8 ida å har suttit å glott sen dess. hänger ifs på fejjan lite för mycket nu, typ varannan minut, man måste ju hålla koll så de inte hänt nåt!!??

man skulle kanske blivit författare ... sitta i en stuga i skogen, ha roliga kläder å dricka rötjut hela dagarna. Då kan man ju skriva va man vill också, å man vet ju om en bok e bra eller inte....då skulle man ju bara skriva brs böcker. hahahah !

solen skiner ute å de e såntdär klockrent va ute å åka skidorväder! men här sitter jag. ska rocka loss me lite heavy metal nu så kanske de händer nåt. tjo

största wounderbaum ever

tjena!

Min kille har nog världens största wounderbaum i bilen. Men julgransdoft! tro de eller ej, men det är faktiskt våran gamla julgran han åker runt med. man blir ganska less, den stog å skräpa på balkongen jättelänge, tills jag blev lite smågrini. Då lovade han att han skulle kasta den. Antar att han e påväg.... men det är ju mars snart!!?? =) kanske man kan lappa ihop å ha den nästa år!!?? för övrigt är bilen min. Inget jag är superstolt över, men de e ju som synd att ha den som soprum. Kombinerat förråd/soprum. Pasaten är ju min pärla!!?? =) ifall att jag vill ta körkort nångång. =)

skulle sitta fint me ett sportlov nu. så att man fick sticka ut å aktivera sig lite. tjarå

hej ungdommar!

hej ungdomar!

såhär är läget. jag känner mig som minst 100 bast. riktig pensionärsvarning på mejnu.

såhär va de. fredag. tröttast i stan, men höll mig vaken vid på spåret och somnade nånstans i mitten på skavlan. som vanligt med andra ord. spelade melodikrysset i lördas fm. =) men jag va kass. men  i lördagskväll va tanterna på gallej. satt hemma å dömde ut melodifestivalen, drack nån bärs å sen  va vi ut å tttade lite. alltid skojj. grönjävulst trött i går, tant hade ju vart uppe länge, haha =) men vi va till valbo e gled runt igår, käka 5kronorspizza på ikea. billig lunch! sen va d soffhäng hos oss. så har haft en kanonhelg!

när jag blir pensionär på riktigt,  då kan jag va som jag e nu fast ha blått hår och en knallrosa rullator! =)

schysst me freda

tjena!

så var det fredag idag, äntligen! den gångna veckan kommer inte att gå till historien som en av dom bättre. så mycket kan jag säga. men nu är det äntligen helg, eller jag tar helg! frihet under ansvar som de så fint heter...nu skiter jag i ansvaret, de har jag typ gjort hela dan, plugga å grejja lite på fm men sen gav jag upp. man måste få va lite ansvarslös också. =)

har städat å donat å stuvat undan alla papper. nu e d helg! skulle försöka rädda livet på min tulpanbukett också. det hela slutade med att jag "ollat" halva köket å all den rena disken me tulpanerna å överallt vagult tulpanfrö... har man inte jobb så får man!!?? så nu har jag diskat och städat köket x2. tulpanerna står å spretar, jag ska nog vara glad om dom inte coolat helt innan imån. mycke väsen för ingenting =)


tjo

tagga till å sluta fjanta!

haaaaaj haaj haj hajhaaaaj !

nu är det dax att tagga till å sluta fjanta. ta tag i plugget! på riktigt. göra klart en del grejjer är dagens plan.
Var på inredningspart igår. kul! köpte nå grejjer som som jag inte har råd med... jaja... de tar ett tag innan de kommer hem iallafall.

undrar om jag ska dra igång en loppis!? för att försöka skramla in nå stålar så att den fattiga studenten kan få gå ut å roa sig lite. vore skojj. kanke skulle kunna starta en bokklubb annars... jag har ju hur mycke ljudböcker som hellst. har man hört dom så har man... kanske nån annan sitter å trycker på böcker som jag inte läst,..ja då skulle man ju kunna byta!!`?? =)
vet dock inte än hur de skulle gå till rent praktiskt...hm... ska tänka på saken. men efter som de e så mycke going on  huvudet nu kan de ju ta ett tag. haha =)

högst på dagens to-do list står hitta en kopiator!? ja menar...vem har en sån? kanske på bibblan? men de e ju så trist på bibblan...aja. åter senare. haaaaajjj

statistik

tja.

jag e så less på statistiken, q1-q3=q2?????? åååååååååhhhhhhhhhhh.

är skithungrig åxå, gör det inte lättare att tänka på precis heller. kan bara äta fil typ. å ipren. svullen i fellan.  ja e så less nu. vill göra nåt kul!!

åhhhhhhhh!!

men de läär ju inte bli nå hångla för min del !

tjoho!

Alla hjärtans dag! de lär ju inte bli nå hångla för min del iaf. Ska till tandläkarn å operera bort en visdomstand. Antar att jag kommer va rätt sliten å inte särskilt schnygg i eftermidda, haha. Blir väl att äta kräm å verktabletter till romantisk midda för mig.


fan jag är less

tja.

fan jag är less. på allt. d mesta e som trökit nu.

såhär fattig har jag inte vart,..sen...ja...jag var 15 å innan jag började jobba. fy inni satan.
jag dricker billighetskaffe, äter ägg från burhöns å käkar utrotningshotade bananer. köpt rakhyvlar som hugger fast i benen å 1000 tops för 10 kronor på ove jansson...som för övrigt fastnar i örat!!?? min sambo har fåt operera ut me pincett...mindre glammigt...tur ändå att man inte va ensam hemma....billigt ska d va!!?? =) 

de har vart en riktigt skittrist hemmahelg. har pluggat statistik, å de e ju absolut inte min grej. jag som trodde jag hade anpassat hela mitt liv efter att undvika mattematiken... men tammefan, så dyker d upp här också!!?? jag är inte nöjd.

stänger avdatorn nu, har fan inte råd å ha den påslagen, hahaha. ska till tandläkarn å bli ruinerad imån. tjarå!

det finns all anledning att fira!!!

hoj!

jag är så sjukt glad, klarade psykologitentan! =) även m jag har så satans mycket att göra å bara vill grina, så vart jag jäkligt glad itt i allt! slipper plugga till en omtenta, wehhhooo.

annars...skoteränkling... grabbarna skulle till fjällen. sjukt avis. men här sitter man, me en 100lapp på kontot å läser forskningsprosessen... blir uppstyrning av plugg med gänget idag. just nu va d jäkligt trökit att läsa distans... skulle vilja haft klassen närmare att surra å samarbeta lite med.

ska kasta mig in i statistikens värld nu på mogonen, den e inte för mej. undrar hur de gick till när jag fick mitt betyg i matte!!?? detta är helt klart inte min te-kopp!

men skit samma, ska föörsöka tagga till å sluta fjanta.
å jag är fortfarande lika glad.  In you face tenta ! =)

k*k-mjukisar

hallåj!

Ordningen är återställd och jag har landat hemma, med allt vad det innebär. De traditionella k*k-mjukisarna är på, sitter å heckar framför datorn å försöker få ihop nåt att visa upp i skolan. Blir stressad som fan å vet inte vart jag ska börja.

Stack iväg ut och åkte skidor, tanken var att kanske lättare kunna koncentrera mig när jag kom hem. 0,5 km på skidor, fel valla, ett lager snö, ca 3 cm som kladda fast under skidorna, vart förbannad å gav oss fan på ta d långa spåret. kan inte ens säga att man åkte skidor, vi gick väl snarare med skiror på fötterna, inga spår va d heller... kommer antagligen inte att kunna röra mej imån.

är allmännt less å förtvivlad på allt just nu, ingenting är särkilt kul... inga pengar har jag heller. har fan inte ens nåt att sälja heller... ingensom vill ha min gamla bråte...

Kanske ska ta å förklara begreppet k*k-mjukisar för er som inte vet... de är såna där typ hockey-mjukisar som alla idrottare hade i gymnasiet... tyå säckiga me knän å allt. grejjen är ju att dom även visar hela paketet... å va jag minns så var det inte till någon fördel för herrarna...

nu ska jag ut å terrorisera min närmiljö med nån j*la enkät.men jag tar av mej k*kmjukisarna först! tjo

hemma igen

tjolahopp!

nu är jag hemma i viken igen. rätt skönt, hade tänkt fara på rally men jag hänger heldre i soffan i mjukisar idag kände jag. skolveckan har vart helt super. har så innåt h-vete mycket nytt att fundera över nu så ägnar helgen åt att tänka. =) inte en bok ska jag läsa, de tar tid dehehär!

min fredagsplanering sket sig å jag hängde på kallax i stort sätt hela eftermiddan igår. planen gick inte som de skulle... jag som hade tänkt hinna hem till på spåret å skavlan. ramlade in vid 11 tiden ist, vart inget annat än att knappt hinna till sängen innan jag somnade.
förseningen berodde på att framrutan på planet spruckit å ramlat in.!!? den informationen hade dom ju kunnat bespara mej! som ursäkta-att-vi-e-skitsen fick vi en kopp kaffe!! måste vart min kvinliga intution som gjorde att jag inte bokade tåget och bad om skjuts istället. då hade jag slängt en 500 i sjön..kan man ju säga. å fått köpa ytterliggare en ny biljett för kanske 500... altså skulle jag haft tågbiljetter för 1000... men eftersom jag inte gjorde så kan man ju säga att jag sparat?? 1000 kronor... =) de e mycke för en fattig student. det betyder allts att jag ligger på plus å kan unna mej något!? =)

luleå-veckorna är veckorna som kulorna rullar... busskort, flygbiljett, kaffe å godis på skolan (jag som alldri annars käkar sånt) ute mat, mmmm. men de kompenserar jag med att käka gröt resten av tiden, hahahha . sitter man hemma å pluggar blir de ju inga utsvävningar direkt.

ska fixa å dona lite hemma nu. lär reda upp lite i vad som ser ut som en ungkarlslya. tjo

hänger på skolan

hej hoj!

sitter på universitetet å väntar på att dom andra ska komma. klockan e 07.06 va e d för del på mej? =)
haft en supervecka, nu är orken slut bara, ska ha seminaruim strax å sen i eftermiddag bär det av hemmåt. jag har åkt rulle, provat  tryckor, mm, riktigt bra, å man får mer sespekt för personer som faktiskt har det så jämt, en annan kan ju resa sig å gå när man tycker de blir bökigt....


väntar å att kaffeterian öppnar snart. är så ruskigt trött nu, kommer knappt ihåg om jag åt frukost..å va de idag eller igår? lär söka upp en kopp! Tjo

RSS 2.0