innevecka

tjollahoj!

det är verkligen innevecka denhär veckan... både att vi befinner oss på campus, men också att jag är inne nästan hela tiden. efter skolan så e man (iaf jag) så gräsligt tröt att ja knappt ens vet vad jag heter, den ända luft jag fått idag var typ när jag gick till å från bussen. haha.

även kommit till insikt att kroppen består av mer än 2 armar, 2 ben, en mitten och ett huvud. jag har jävligt mycke å göra framöver kan jag säga.... ojojoj... nämen annars hade jag inte mycket att komma med. hejdå!

gävle c-luleå c, endast en timme försent! =)

hallåjsan!

så har man anlänt till luleå, staden som står still för tillfället, det är nån sorts hockey-tävling på tv... !!?? =)
natten var absolut för jävlig. jag hade ju mina aningar även när jag bokade biljett, så kallad snål-variant... sittplats på nattåget. va länge sen jag åkte så nu, det blir långt mellan gångerna så man hinner glömma bort hur drygt det faktiskt är, haha.

satt brevid en sur brud, men efter ett tag möblerade jag om med mej själv å snodde 2 säten. knölade ner mej där å...sov gjorde man ju knappast men vilade mej. med järnbit i ryggen å allt. lyssnade igenom en halvkass ljudbok....men jag var ju ändå bland dom mer rutinerade i vagnen, man  kan ju inte resa utan medhavd kudde! =) hade sällskap av 2 kissnödiga taxar, som va av å pinka å skällde på varge!! station. sen klev de på ännu ettpar djur, rättare sagt en hund och en katt. så de vart ett jäkla pådrag i vagn 33.

skoldag imån, ska bli kul. kul å träffa alla å se lite folk.
så denna söndag har flutit på i ett väldigt lungt tempo. tog en promenad runt byn här å nu sitter jag å väntar på att det ska bli kväll. blir nog inte långvarig framför tv i ikväll iaf. saknas  ett par timmars sömn sen i natt. ha dn fint! tjo


ledig ledig ledig

haaaaj!

säger som mange scmidt, jag vill vara leedig ledig ledig. å fy fan va skönt det är. fick plötsligt såndär skithärlig fredaskänsla! såhär glad har jag inte vart på flera veckor! =) solen skiner å jag städ-rockar här hemma. ledig ledig ledig.. weheiii

håll i hatten !

tja!

ja men dåså, var tentan inlämnad. sitter man här me lökringar ner till knäna. men nu e den inlämnad å kan inte göra annat än att hoppas på de bästa. å det ska jag verkligen göra.
nu blev jag nästan ställd när jag inte vet vad jag ska göra, jag e ju förfaan ledig! =) hellt å fullt. håll i hatten, ända till på måndag! =) tjo

crazzzzzzzzzy

gaaaah im going crazy!

fan jag har sån jävla tenta-ångest!
å jag borde plugga, men tammefan de går inte nu. jag sitter me boken, typ trycker upp den i ansiktet men ögena bara vägrar att läsa! de typ skiter i de å far iväg åt nåt annat håll.
vette fan, de kanske inte ger så mycke å sitta i vild panik såhär dan innan heller... men vafan!
kan de inte bara bli imån så att man kan få slappna av lite... i en dag, men ändå. nä nu kastar jag in den så kallade handduken. dehär funkar inte. inte ett dugg. hejjhopp

spoted sausage?

hej mina vänner!

här sitter jag på solo kvist.. ensam hemma , inget djur har jag ju heller, knappt en damråtta...å har haft nå jävulst trist, endals sällskapad av moho (en skol-snubbe, typ) å prickig korvmackor. prickigkorvmackor ska annars förtäras utomhus, tycker det luktar typ grillrök i hela lägenheten nu.... snacka om att associera saker med händelse. jaja.

tar tillbaka allt jag tidigare sakt om big broter å kräftskovår å allt dedär. i min ensamhet kunde jag inte låta bli att kolla på dagens avsnitt... men fy fan,.. say no more...

för er som är intresserade kommer fortsättningen på historien om skinpajjen  nåndag framöver.... tja rå!

skit

moi mukulat!

snön har fortsatt att tina även idag. det är ju helt jävla underbart. värre är det ju med alla skitar som kommer fram. å alla påsar, vilket är väl ännu värre? varför engagera sig å stoppa skiten i en påse om man ändå slänger påsen på backen? dagens fundering från bitterf*****??? att jag ens kom å tänka på dra upp ämnet här är för att jag va på promenad. å givetvis har jag stampat runt i nån hög. vidrigt.tog av mej de vidriga skorna när jag kom in i trapphuset å slängde fanskapet. dom var ändå fula, å nästa vinter vill jag säkert ändå inte ha dom!?

sen träffade jag även en cockerspaniel när jag var ute, fy fan vad jag vill ha en hund. jag hade glömt bort det ett par dar men kom på de nu igen. den geggade ifs ner min jacka, men åååååhhhh va fin den va! men det är ett problem. P är ju så jävulst allergisk, han blir ju sjuk bara man säger hund... men ... jag vill ändå ha en. en mjuk. gärna en spaniel... jaja, de går ju inte. men har funderat ...tänk om d ändå skulle gå att lösa...

* Kanske om man hade ett hus. hunden får vara på vissa ställen å p på andra. eller så bor han i garaget å hunden i tvättstugan eller nåt? men då skulle man ju ständigtha dåligt samvete för nån av dom... (å do kanke dom kommer från socialen om de "bor folk" i garaget?)

*Annars skulle p får ha gasmask hemma. (men då kanske nån från psyket kommer förbi?)

*Hunden skulle kunna ha nån form av vakumpackning, typ dykardräkt på sig !? (så att inte allegri-grejset läcker ut) men då kommer nog djurvårdsverket att höra av sig...?

ja de va väl de ideer som jag kom på... ingen var särkilt bra. jag får väl skaffa en eremitkräfta eller vandrande pinne .

hejdå små knattar!


säsongens första shortsgubbe

tudiluuu!!

nu är det vår på riktigt. den första riktiga shortsgubben är skådad! Jag såg honom genom fönstret i morse, på cykel! vad jag kunde se verkade han tillome nykter! lite väl tidigt kan tyckas, det är ju massa snö kvar men ändå ett säkert vårtecken! snart är dom överallt!

den förbannade tentan kommer gå käpprätt åt skogs iaf. känner de nu. läst å läst men ne, ja vet ju fan inte ens va de e tänkt att jag ska kunna. åh. suck å stön. å morr. osv.

en annan tentarelaterat irritationsmoment... på torsdag skulle visst Hoffmaestro spela här . de hade ju vart skojj! jamenar, när de för en gångs skulle nå pådrag i denhär stan. men näe, då har man tenta på fredag morgon. hur kul känns de då..? va väl en värdslig skitsak igentligen... men vem har dom tänkt ska komma en torsda lixom?

nej nu ska jag spärra facebook, radera harpan å kontaktlimma fast röven i stolen. nu j*lar måste jag försöka koncentera mig på skolan. herrå!

lallar på

salve!

jag lär sluta köpa tajts!
de är tydligen min last här i livet, men jag är förfan snart 30 så man borde ju skaffa sej ett par långbraller. !!??

by the way så är skinpajjen är lokaliserad. den är i stockholm å roar sig antar jag. den for på ett litet äventyr i julas och har inte synts till sen dess. aja, den kanske får hemlängtarn å hittar hit igen. !!?? =)

gårdagens bandymatch var en riktig rysare, vi stog i varsin soffa å hejja. men jag våga typ inte kolla studnvis så jag hade en kudde framför ögena! gick ju bra iallafall å stort grattis till saik och sm-guldet. nu kan man ju bo kvar minst ett år till ...!? =)

såg även lingonfilmen igår. å som den nörd man blivit (högskolans fel?? ) ser man ju numer saker på helt nya sätt. det som jag reagerade mest på igår var biopubliken,, endel skrattar MED i filmen och endel skrattar ÅT personerna i  filmen....

hejdå

Installerar våren... ███████████████░░░░░░░░░░░░░ 45% complete

morsning!

fan vilken skithelg!
nä men det har vart lungt å skönt, inte gjort så mycket, va ifs till gävle å gjorde bort mig igår...
vi åkte in i parkeringshuset, så e d såndär betalgrej att man ska ta biljetten genom rutan, eftersom peter körde gjorde han ju de. sen springer d fram en kvinna typ mitt i infarten..
AKTA KÄRRINGEN skriker jag... om blickar kunde döda... hon blängde som fan på mej... å ja tänkte ju inte på att rutan va öppen =) va ju inte meningen hon skulle höra lixom . =)

vi hade nå halvdanna planer på att ge oss ut på stan å kolla läget, har vart på disco en gång i år, så kände mig lite småsugen. men... man undrar ju vem fan som klippt mej när håret e typ taggit. så jag surade ihop å vi vart bara hemma å såg tv. man mår jubra idag om inte annat... fast det rinner konstant i mina ögon jag har ont i huvet. helt meningslöst.

funderar på att dra ut på storsjön å kolla läget nu. kanonväder å takdropp! våren är på ingång!
min fodrade skinnpaj är spårlöst borta. har letat överallt. katastrofen är ett faktum.

va de än blir för aktiviteter idag så måste vi hinna hem till 3. för då e d baannnnnnnnnndyyyyyyy! spännande.
sen undrar jag om d finns bambam på vintern? (världens godaste grillkött som bara finns i viken) . skulle va sjukt najs att grilla idag!  tjabba

helgens palner

haaaaj!
fan så besviken när jag hade glömt att de va sista på spåret förra veckan! ganska blåst när man satt bänkad, så e d så ska de låta, me krister sandelin. han e bara för mycket!? jaja.

helgens planer, är obefintliga än så läge. 1000 ideer men vi får välse imån va d blir. glad om de bli nå så inte alltihopa rinner ut i sanden. äsch tant är trött. auf wieder hören !

filosofi

god afton!
annars då?

sitter hemma å filosoferar... försöker smälta dagens inhämntande av kunskap... de går sådär... får kanske ta å sova på saken så kanske grubblerierna rett upp sig till imån.

bokat snåltåg till lule näsa vecka.. kan tydligen inte släppa dedär me att sas skrota rabbaten, så nu tänker jag i ren protest pina mej på tåget. men de kosta 400 spänn fram å tillbaka, å jag har all tid i värden... så he bar å åk!

en annan liten fundering ang big brother... de e ju inte så uppseendeväckande som endel tycker.... de e ju ungefär som att man skulle filma en vanlig svensk kräftskiva !!?? eller liknande. haha !

gonatt

ett glas husets

hej!

kanske man får bjuda på ett glas bubbelvatten me klorsmak?
gansla dumt att ha en sodastreamer när man ändå måste köpa bubbelvatten för att de ska gå å dricka!!?? här i sandviken smakar vattnet peckel...så ja tydligen. försökte  dölja äcelsmaken me annan smak, men ehhh, nej...
så länge de inte e brunt kanske man ska vara glad.

hejdå

stockholmhalli hallå!

jag har ont i benen. var i stockholm å knatade runt hela dagen igår. fönsterschoppade! (verkar vara mitt nya nöje nuförtiden). men solen sken, de hade ju knappt nån snö kvar och det gav hopp om våren. alla hade vårjacka å kutade runt me kaffe i handen. själv vart jag rymt sugen på mjukglass. =)

smet undan från tentaplugget, så de är nu dax för mej att sätta fart med detta på riktigt. hur trist det än är. det finns så många frestelser runt omkring när de handlar om tentaplugg. som igår, drog helt osökt till stockholm, idag lockar skidbacken eller skidspåret, men nej! jag måste ta tag i dehär nu.

ukelelen då!!?? som för övrigt e trasig!!??men det kan ju ev vara eventuellt handhavandefel också..!!?? =)

nominerad

åååååååååååååh! fortfarande tröksönda!!

har vart på ikea en sväng å fixat å donat lite. styrt upp lite ordning å reda i hallen! men sen finns d ju inget annat å göra i denhär jävla kommunen.

låten som snurrar i min skalle: Danko Jones-Had enough !

sen så e jag så jävla asförbannad  att sas har tagit bort studentrabatten!!!!!! de e fan inte meningen att jag ska plugga. fan va de jävlas nu. sökte sjukt pissiga sommarkurser också, det ririgaste utbudet någonsin. sökt vartenda jobb som finns också, men man lär ju ha en back-up plan. annars får jag väl starta eget å sälja varmkorv utanför prinsan eller nå.

veckans nominering går hursomhellst till: mej. det är ett jävla gnäll på dendär bruden.

å med det sagt är man ju avslöjad. jag kan inte låta bli att titta på big brother. hade igentligen inte tänkt erkänna, å typ blåneka om nån frågat... men..ja...jo, jag tycker faktist att de eganska kul. haha vi får säga att jag ser de i socialpsykologiskt syfte.

tjo

söndasångest

tjabba!

jag lider av nån form av söndasångest. icke alkoholrelaterad sådan. söndagar e den absolut tristaste dagen, även om man får vara hemma å göra ingenting. men det är typ d värsta jag vet...så...ja. jag gillar inte södnagar helt enkelt!

la märke till att det är på modet att ha så kallad one pice. stor mysoverall. alla innepinnar har sådan. jag tycker de ser för j*vligt ut, men som distansstudent kanske det ändå är det klockrena vardagsplagget!!?? =) hm...

igentligen borde jag sitta hemma å titta på alla fina blommor jag fick när jag fyllde . innan dom vissnar.... äh shit the same. nu ska jag på ikea å köpa ...ja nåt =) herrå!

lörda

hallå!

solen skiner idag med. Märks att "man" är gamal när man vaknar skittidigt fast det är helg. Sova längets tid är tydligen förbi. Skulle ju va grymt att sova till 10 men de går fan inte, spelar ingen roll hur mycke jag försöker. vaknar som vanligt kanontidigt. sen hjälper dte inte att solen skiner in trots persien och mörkläggande rullgardin. men man blir ju glad när solen skiner iaf!

undrar då vad den här dagen har att erbjuda. tänker inte va hemma. kom hem i tisdas, å nu kryper de bara i mej. rastlösast i stan...? de blir nog en sväng på skidor i solen, om inte spåren töat bort... annars skulle det behöva inhandlas lite prylar på ikea.

sommarens resplaner börjar ta form. resledaren anna planerar och organiserar. får se vart vi hamnar, jag för min del är inte så svårflörtad... spenderar gärna dagarna på nån grek-ö eller liknande. huvudsaken de finns sol och bad så är jag nöjd! hur detta ska finansieras återstår att se.

dax att sätta lite fart. hej så länge1

white onion?

tjennna!

fredag igen helt plötsligt. vart denhär veckan tog vägen har jag inte en aning om. !?

men nu e d helg ! fint härligt vårväder som man blir glad av också! gick på affärn av ren tristess, ska ha en liten middagsbjudning idag med. jag vill ju så fruktansvärt gärna va som Leila, men tammefan jag ger snart upp. Igår hade jag typ förlite fläskfile så jag fick fylla gästerna me sallad å bröd innan maten. Sist jag hade middag bjöd jag på rå paj... fan så less jag blir. till kvällens tillställning har jag grejjat me nån tomatröra, men alldrig i h*vete jag rör i vitlöken så jag hade gummihandskar... men tror nästan att lukten tog sig igenom.. hujja!!

gniden and som roffar åt sig!?

som sagt, det är fint väder idag! tjo

27

tjo!

sådärja, sakta men säkert börjar man närma sig medelåldern, haha. inte än men kan ju konstatera att man inte är någon ungdom nåmera... tragiskt men sant. men jag känner mej inte 1 dag äldre än 22. ser väl ut som ett russin men de e en helt annan sak. =) nu kan jag (äntligen!!??)börja ha blå maskara, rött hår och röd bh som syns under genomskinlg tröja när jag går på mulligans. kanske ska börja sitta i  husvagn å pimpla lådvin också snart!!?? =)

under eftermiddagen konstaterade jag att det var den absolut jävligaste födelsedagen jag någonsin haft hittills, men det var bara för att den nu 27åriga hjärnan strejkade och vi höll på att skriva en vetenskaplig rapport. så fort vi va klar vände det helt och jag kan gå å lägga mej helnöjd efter en kanondag! =) tjo

en idiot på resa

hej hallådär!

har vart ute på vifft ett tag men nu har jag landat hemma igen.
skolvecka i luleå, seminarie, seminare och seminarien. fullt upp. sen var jag till umeå på vägen hem och hälsade på mormor och morfar. har åkt en jädrans massa buss. men delar man upp de på två etapper går de ju, även om man får myror i brallan. tentaplugg på bussen va ett tidsfördriv ändå... sov som en stock större delen av resan.

annars då..
-I´m a man in a womans body!?
har monteratikeabok hyllor medans sambon surrat telefon. även hunnit me å bära upp en del bråte på vinden. (han får slänga skräpet istället, kör me ombytta roller här. ) konstaterade då att jag aldrig kommer kunna flytta härifrån, fö fyyy faen va mycke saker de e där.
sen har jag sett en skitsnygg tapet i ett skyltfönster....hm... unda vars jag ska hitta den då. när alla andra byter gardiner så byter jag tapeter... å nu börjar vårkänslorna komma så kanske dax för en ny fondvägg!!?? =)

pluggat å tvättat hela dan. även skaffat skype, fattar dock inte hur man gör, men det låter lite som ett gamalt nintendo 8-bitars när de ringer. nostalgi! håller tummarna för att det inte kostar pengar...

sprang på ett gäng renar å lite samer å grejjer när jag va på stan  i umeå också. alltid skojj!

ska börja använda min mobilkamera lite oftare. det är ju rätt roligt me kort ändå.
=)  hej så länge!

allmän hjärntvätt

tjena!

här i luleå är det sig likt, hänger i skolan på dagarna och deltar i LTus allmänna hjärntvätt av studenter. så är så sjukt trött nu, fast det bara är onsdag. vet inte riktigt hur jag ska klara veckan ut. kaffe kaffe å kaffe så kanske de funkar!?

har lite hemlängtan men ändå inte. ska till umä på fredag, de ska bli kul iallafall. man lär ju passa på när man är i "närheten". =) tjo

RSS 2.0