PLAY!

hellojsan!

dagen har väl ändå vart lite av en flopp tycker jag. får inte riktigt ordning på klockan å den "nya" tiden. d blir nu märkt vid halv 4 eller nåt vilket orsakar stor förvirring med kosthållning å annat, trodde d va kväll å skulle laga käk, men insåg at jag va visst ute i lite väl god tid. 

dagen har inte alls vart nå spännande, det bästa har varit när jag kikat på Downtown abbey på svt play. har ju nån dragning till kostymdramor så det har absolut vart dagens höjdpunkt! =)

en annan fundering är ju om jag missat halloween? va d i helgen som var...eller vadå? sjukt besviken isf för detta var ju något jag hade tänkt fira, gärna me utklädnad å hela rasket. skulle även köpa en pumpa på ica ida men de fanns inga sså va de rea på halloweenavdelningen.. kan d va så att d va i helgen som var ändå? Hm...


typiskt

månmån!

ganska typiskt, trodde de va föreläsningsdax men tydligen inte, kl 13.00 va de visst, snacka om att ha gjort bort sig när de gäller sovmorgon... känns ju fel å krypa ner igen också. men lite typiskt e d ju ändå. nog ska jag säkert hitta på nått att pyssla me såhär på förmiddan . får väl ta tag i dagen ä läsa nåt till morgondagens semenarium eller så. eller kanske baka lite om d finns nå grejjer hemma. får se va d blir. hoj

men va

hej.

men va e klockan ? jag får ingen årdning på dehär, vet inte vilken klocka som går rätt nu, å vilka som har ställt om sig själv....åh, blir galen.

efter en kanonhelg me blandade aktiviteter är det skönt att ha en hemma dag. inget snask, ingenting, ingen bakispizza har det blivit heller. håller på laga nå käk men de e ju bara för att jag inte ides gå till pizzerian.

annars e jag lite almänt förvirrad just nu, skulle behöva åka till tibet och "finna mig själv"...eller nåt

hörs då

morsning!

haaaaaaaaj!

soft lördag. klockren AW igår. hade sjukt skojj, längesen jag skrattade så mycket. det hela slutade på diskotek, me dans å allt va de innebär. jag ser vissa liketer melan mig och magnus uggla när de gäller krogsvängen, för jag dansar inte heller nykter. de går bara inte. men de slank i nån bira å sen vart de diskodans. så sjukt kul. don nya dojjerna höll dock på knäcka mig efter en å annan timme på dansgålvet. men vi begav oss hem ganska tidigt, mitt sällskap skulle ju jobba idag och jag har andra åtaganden. men kvällen avrundades på statoil me körv å calsone. =)(klockren skylt från överkalix marknad)


Annars då. jo ikväll blir jag utsnörd från hemmet. grabbarna ska ha G-K (grabbkväll) så en annan är ju inte välkommen. men jag ska ju bort på annat så de börjar väl bli dax att snoffsa till sig snart. får se vart de slutar, men "eftersom vi har pengar nu" blir d nog att gå ut på stan. på stuk går man bara i slutet an månan, för där kostar bärsen 20:- haha.

ja men nuså. dax att tagga till. haaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaj!

AW

hej allesammans!

fredag, wöwö. länge verkade d som jag skulle sitta hemma, kolla på skavlan å  hela fredasbaletten, men nu blev d ändrade planer och det blir en after work! inte för att jag har jobbat, eller ens har ett jobb. men ändå =)

köpte även skor idag. dyrt men vafan. de e ju freda, å de va 35or. =) man måste ju passa på. hörs då. tjo

pyssel


hej hej.
detta är vad som för tillfället snurrar i min hjärna. det verkar alldrig sluta. kan se vissa likheter med bad religion, 21st century digital boy, men ja vet inte, det kanske kan vara inbillning...
hursomhellst har det vart underbart att va ledig idag å göra ingenting. med ingenting menas "sova länge" dvs till 8.00. städa lite, vart på stan å spana in ett par dojjer, som jag tyvärr inte har råd med och har haft min kära fader på besök. bara det gjorde ju att man längtade lite hem. ja bjussa på midda me ett glas rött, alla fick lila tänder men maten gjorde succe. dehär me jakten är inte så dumt ändå =)

hhar även hunnit pyssla lite på senaste. fick för mig att fara på myrorna häromdan. igentligen tycker jag att de e äckligt, men som fattig student insåg jag även att det är billigt! jag drog dit, köpte 2 assietter å 2 glas, å woalla, 2 kakfat =) dessa är endast prototyper, men fan för 20 spänn allt somm allt e jag rättnöjd me mitt pyssel ändå.=)  
hadde d vart rederiet idag hade d ju vart grädde på moset. en kanonda är till ända. hej så länge.

wööööwöwö

jag är ledig!

gott mos

hej!

idag skulle ju kunna vara lite av en lyckodag faktiskt. trots hårt plugg på bibblan å det var stundtals nära sammanbrått men nu e d klart och med det menas ett mini-höstlov. det känns helt underbart att få vara skolfri i 4 dagar!! helt underbart och det är nog (åt mindstonne) vad som behövs för att ladda upp inför nästa medecinkurs som drar igång till ´veckan. 

har käkat skav med mos 2 gånger idag, fy fan va najs. en gång ren och en mooose, men skav de e ju så sjukt gott. dessutom e d ju potatisens dag så att jag även fått mos serverat 2 gånger är inte dåligt!! aj lavv skav me mos!

imån kikar pappa förbi så då blir det att bjussa han på lite middag å självklart ska jag njuta av att göra ingenting. det som dock är kasst idag är att den riktiga datorn återigen kraschat. man blir ju så less. så nu sitter jag här me minin å kan inte annat än konstatera att jag skulle behöva förstoringsklas för att ens kolla fejjan.men de har inte me ålderna att göra, jag har haft briller jättelänge!!?? =) dock har jag ingen aning om vars de e.

tjo

lycka på en papperslapp

hejja!

var visst snabb med morgonrutinerna idag för bussen går inte förän om en timme å här sitter jag helt färdig, redo för en ny dag. betydligt piggare idag än igår. aningen stressad me vafan de e ju som vanligt. målet idag är att bli klar me uppgiften å sen ta helg. de vade vart super. får se hur d blir men ska göra allt för att fixa de å så att säga: skicka in skiten så man får va lite ledig. mini-höstlov. men de behövs, verkligen!

liten bit av lycka är det väl ändå när man går igenom posten å mitt bland alla räkningar finner 100 spänn innestående på hm. för en fattig student är detta en liten bit lycka på en papperslapp. detta innebär att jag får en halv , 3/4 tröjja eller liknande. =)

vet ju va jag ska göra om jag får lite ledigt iaf. tjo
vem ska bort?

hej där.

plugget fortsätter å jag känner mig allmänt skoltrött. höstlov hade suttit fint men de e visst för fjantar. alltså är detta inget som kommer "drabba" mig. har iaf hunnit med ett kalas idag. himlans trevlans. =) sen är jag för fösra gången lite besviken att jag inte har tv4 sport. de visar nämligen bandy. fan de hade ju vart stämmning att få se en match. =)

vem ska bort?
(kul från bibloteket)
csn dag idag


tv!

hoho!

sitter man här igen då, fast denna gången som en fri människa.
efter dagens test har de bara vart lungt och jag är nog utbränd. de ända som slank ner på pappret va endel mentala avfallsprodukter... snacka om hjärnsläpp. aja. shit the same =) idag ska jag se på tv! grymt längesen. så inni h trött så idag har de inte blivit mycke vettigt. skrivit tenta, gjort en lasange och badat. thats it å fan va skönt de e. =)

hoppas bara de finns nåt å se. jag saknar sverker olofsson å gamla plus. sen så e ju klementinerna grymma nu =) tjo

tentaångest major

shooo!

ja nu e d väl ändå försent att försöka lära sig nåt. hoppasinte allt glömdes under natten bara. efter idag kl. 14.00 händer d en sjuk sak, jag har ingenting ja måste göra. jag ska se tv. de va längesen, kommer bli kul. känner mig nästan lite pirrig. hoppas de e nåt bra... haha =) hej så länge

laddar inför morgondagens kunskapspröving

hello!

så sitter men här då, kvällen innan tenta. sockerbakis å de snurrar i skallen. allt känns lika kaos som vanligt. suttit sen 10 i morse då jag landade hemma hos skåningarna me min tunga väska som jag nu säpat stan runt i veckan. ska bli så najs att slippa dra runt dendär skiten. oavsett hur d går imån så blir de ett litet uppehåll iaf ett tag framöver. jag får mitt liv tillbaka!
kom nyss hem å e sjukt sliten. men istället för att sitta uppe hela natten å nöta satsar jag ändå på sömn. hoppas på det bästa i vanlig ordning..

pluggutsikten från i onsdas .

som sagt nu ger jag upp å blir väl uppe max nån timme till. imån 14.00 får jag friheten tillbax. can´t wait. kaske ska bli seriös å börja träna i veckan också. observera kanske. men vi hörs ang. detta. tjo

vilse

hej igen!

jag e ju ensam hemma å har ingen å prata me så får väl snacka av mej här istället då, haha.
nu känns d som ja kommit till vägs ände när d äller tentorna iaf, man vet ju iallafall inte föräns efteråt hur de kommer se ut. ögonen strejkar å vägrar läsa mer å händerna typ brys sig inte när jag försöker skriva nåt. så ja ger helt enkelt upp, iaf tills imårgon.

snön som kom i morse har tyvärr försvunnit. de som vart så ljust å fint ett tag där.
i vinter vill man vara snygg men ändå inte frysa... har ännu inte hittat mig nån bra vinterjacka. får väl se till att skaffa non form av polarjacka om man ska bo här uppe. hellst ska man inte se ut som en michelingubbe i den heller. kan bli problematiskt..men men om isen lägger sig redan i oktober kan det vara en god ide.
bilden är från dagens promenad när jag skulle se på omgivningarna. vart så rastlös att jag tog en promenad. har hört talas om att de ska finnas mottionsspår här i närheten, visste dock inte vilket håll jag skulle gå åt, men snörade på mig skorna å drog iväg. till slut hittade jag en slinga, liknande stenbergsslingan, så jag kantade på, där fanns även nån form av sjö som jag inte hade en aning om. isen hade börjat lägga sig å de va sådär hurvet. men jag knatade på utan att riktit veta vart jag skulle, gick å lyssnade på mjusik å rett som d va stötte jag på ett sametält och norkalottens konferensanläggning!? de e ju halvvägs till kallax... fattade inte att de va så nära dit genom skogen, haha. lokalsinnet e ju inte de bästa. knatade vidare och gick genom fält av vitmossa. riktigt fint. vimsade runt i skogen å nån timme senare dök jag upp på nå ställe där jagg alldrig tidigare varit. men jag lyckades på nåt vis även hitta till konsum å sedan hem, med skavsåren från helvetet , men de hör ju till.  bra jobbat! allt för att smita ifrån, haha . men där tänker jag åka skidor i vinter iaf. ser verkligen fram emot detta!!=)

tja rå

mjau

god morning!

snöblandat, kaffe å melodikryss! bra start på dagen =)


äntligen har jag sovit "länge". dvs längre än vanligt, känner mig nästan som rena ungdommen när man fått sova till klockan 9!

behöver inte berätta vajag ar för planer för dagen, börjar bli långrandigt nu. men de e samma som hela veckan iallafall :P gårddagskvällen förflöt ungefär som förväntat också. såg en halv film och somnade sendan. underbart!

ganska trist att vara hemma själv bara. så man kanske skulle skaffa sig en liten katt eller nåt. funderar på de. hade ju inte tänkt "skaffa" nån, men om de kommer nån ensam stackare utan hem och familj så tar jag gärna mig an den... men nu e d ju så att det verkar inte dyka upp nån stackare så jag får kanske helt enkelt leta upp nån som jag kan förbarma mig över....nu blir d till att kyssa vidare, dricka upp kaffet å plugga vidare. längart till månda när jag får min fritid tillbaka. iaf för ett tag tjo

fortsättning på fredag

hello!

detta är fortfarande bland de sugigaste freddagarna ever. innan studiestöd, tenta på månda, ja ja sa ju de imårse. men de kan inte hjälpas. dagen spenderades i skolan, bland aleveoliter och frakturer och neurom å div andra fina ord och medecinska termer. medecins ordbok ör min bästa vän.

om man skulle få för sig att hoppa av skolan finns det goda förutsättningar att lyckas inom resturandgranchen i denna stad.ingen kan laga mat å kraven är inte höga. eller så har norrlänningarna muterade smaklökar då mc donalds är nära konken. köpte idag en kebab-tallrik med orientdressing. d fanns bara en sås. fattar inte hur man kan msslyckas me en kebabtallrik lixom...

funderar va mr.dance å mr.grove gör i dadå. säkert ute å har jätteskojj nånsnans. själv kommer jag nog somna i soffan inom 2 timmar, ensam å övegiven är man också, alltså ingen som bär mej till sovrummet när jag slocknar. jakten pågår fortfarande...

gonatt

onödigt

haaaaj haj hajjj haj!

igentligen borde man ju hoppa å skutta för att de e fredag. men eftersom att dehär kommer bli den trökiaste helgen ever så gör jag inte det. tenta på måndag! vilken jävla skitda å ha tenta på. skönt resten av nästa vecka då, menn fasen, kunde väl ha fått skriva idag! eller helldre nästa freda, jaja, denna helg är föstörd iaf. hansson drar till skogs, hel afamiljen skulle visst me. jag tänkte ett tag föja me, men de går fan inte. ja vet hur d kommer bli isf, ja kommer sitta å surra, dricka kaffe käka lunch, gå promenader, å allt dedär. smita undan me andra ord.

måste kila! tjo

weeee =)

jag älskar göransonsska fonden! =)
tack å bock. nu vart jag glad å ska plugga vidare! fy fan va najs!

hit or shit?

tjenamoss!

eftersom d igentligen inte händer nått spännande i mitt liv just nu börjar inläggen här se ganska lika ut. mycke gnäll å tjat om skolan, men thats my life at the moment så finns ju inte mycke annat att dra upp heller.

hursomhellst, igår i allt plugg bestämmde vi oss för att synda å ta en fika på stan. sagt å gjort. åsså var det äntligen dax att prova dom berömda makronerna, som alla inne-pinnar kör med för tillfället. fina var dom ju ... men måste nog ändå planera dom på den senare delen i min hit os shitlist! fina va dom ju men söta såååååå vansinnigt. å dyra nå gräsligt. ne dedär va ändå ingenting för mej. hoppar domdär i framtiden.

the storm

Bon Journo!

en resa skulle sitta fint. sol eller snö spelar ingen roll. de ända jag inte är så sugen på är nån form av spa-helg, de känns lite bögigt. hade ja haft nån fritid hade jag stuckit. bara glida å vila upp sig lite. hade vart såå najs!

storm ute idag. man börjar se att mörkret komer närmare. mörkt tidigt på kvällen å ganska länge på morgonen. känns som de kommer bli en lång höst. ingen ide att lägga energi på frisyr idag iaf, den naturliga hårfönen lär ju ändå pajja allt.

men vi hörs sen då. tjo

en annan del av lulä

hej.

fan va jag e sugen på att flytta. känns som man bort på fel sidan bron här. skulle vart najs å bo lite närmare schtan. blås-stan ioförsig, svinkallt på vintern när de blåser från båda hamnarna, men de här känns ju helfel. ingen god pizzeria finns d i närheten heller. bara lite ligister å annat löst folk. sen hade d vart najs me en schysst lähenhet me nyrenoverat kök! börjar nästan känna att de skulle va kul å renovera nåt nu. antar att hanen inte tycker samma.. :P

fram me snän nudå så man kan få åka lite skidor. tänkte nästan fara å träna idag men skippade i de sista. de får bli nästa vecka, känner att jag måste ägna mig åt frakturer å luxationer, reopneringar å diverse annan ortopedi för tillfället. nu ska jag ta min retarderade hjärna å krypa i säng. tjo

4 min före halv 9

heeej hej!

4 minuter före halv 9, i sann rix-fm anda. får inte in bandit idag så denhär morgonen känns knas.

bruno banani har fått kompisar i köket. under natten har de lockat till sig banan-flugor. läckert. kanske skulle slängt dem igår men d blev som inte av. nu e fruktskålen tom men flugorna e kvar. jag har bjudit på en grogg, whiskey med diskmedel. de verkar gilla det =)

blir att åka till skolan idag med. så de blir nå gjort. hansson har dragit me mitt bankkort så vet inte riktigt hru jag ska finansiera dagens kaffeutgifter och diverse andra småköp. som tur är blir jag upphämtad för busskortet e länsat så de va väl ändå vältajmat. har jag tur får jag handla på nåns ica-kort när de blir lunch, haha =) har plundrat sparbössan, den innehöll 2 kronor. kanske man kan få sig en sockerbit i kaffeterian.

ekkorhjulet snurrar vidare och jag gör mitt bästa för att hänga me. hörs sen då. tjo

fruktstund, öh näe.

tja rå!

bäst man lägger på ett kol här innan batteriet e slut. är för trött för att leta reda på laddaren, typ. har vart plugg hela dan å tentaångesten börjar återigen göra sig påmind. fattar som vanligt ite hur detta ska gå. skillnaden mot förr e att vi ite har nån pluggtid på dan så nu e d kvällar å nätter som gäller. jag är en ganska trött person på hösten ändå så nu är det ju som en riktig dimma.

anyway, hela dan i skolan. kommer hem, sötsugen så inni h... ser godisskålen på bordet. men äh, ska ju käka midda snart, går till köket å kollar in fruktskålen i stället. men där möts man ju av bruno banani så de bev att återvända till godisskålen ist. =)

mån mån

mån mån!

hemma, trött som vanligt, de e ju måndag. kikar nyhetsmorgon medans jag fixar till mig å käkar frulle å allt såntdär som hör till mårnar. en å annan kaffe slinker i också.

sen vill jag ha ett par tantiga tv-tofflor. dax att börja virka igen! handen ska nog duga till de nu, man virkar ju inte me fingertopparna? eller de kanske man gör... ska prova å får väl analysera aktiviteten virka å går de inte får ja väl hitta på ett annat sätt. tanttofflor ska jag ha! lulebo snålar me värmen så man måste klä sig varmt. golvkallt nå j*ävulst här uppe i norr. en braskamin hade inte suttit fel!

ja men vi hörs sen då. tjo

3dje gången gillt

hallå där!

härlig söndag vi har idag. solen skiner å jag har feber. tredje gången på en månad... kan inte nog säga hur less jag är. trots detta har jag gjort ett så kallat fet-röj här hemma. städat, tvättat, diskat, fixat papper, bytt gardiner. nu är jag helt knäckt. faktiskt. funderar på om jag ids gå till konsum men jag tror nog inte det.

ids inte heller läsa ortopediboken, har alldrig kännt mig så omotiverad.... tror jag tar på mig jackan å går å har picknick på ballkongen istället. då få rja ju komma ut lite också i de fina vädret. hej så länge

hm..
dansaför den som e danssugen men ändå inte vill gå ut. då kan man dansa med leroy =)

den kassaste veckan

hohoj!

äntligen är den över. iaf vardagarna på den kassaste veckan på länge, kanske jag kan sluta gnälla över dne nu också. men måste bara berätta om den hittills kassa fredagen.  gjorde fetbort mig på seminariet idag. men de gick bra ändå, men fick panik å hjärnsläpp, men nånting! nu e d över iaf å nu är det helg! borde plugga men har varken lust eller årk så jag skiter faktiskt i de. det andra kassaste idag var att jag har haft spruckna tights. de va hela i morse. sen kännde jag när vi va ute att de drog kallt...ja tp ..ni vet var. gick på toa å kola va felet var.,.. jo men tigts-f*n har ju rämnat ...typ hela. enormt hål hela baken. tur man hade lång tröjja iaf. annars hade man ju visa röven för hela ltu. kanske jag har gjort om tröjan på nå vis åkt upp, men turligt nog e jag inte medveten om de iaf. å äre nån som sett nå var då vänlig å skippa att berätta de för mig. jaja. efter skolan for vi till stan å käka. trevligt! gick även å småschoppade lite. sen när jag skulle hem upptäckte ja de tredje sämsta idag. jag hade brännt pengarna jag skulle åka buss för. fatta man ju. =P fick låna en tjuga så ja tog mej hem iaf. =) tjo

äntligen frost

hello!

detta har varit en helvetisk vecka. lessen för allt gnäll. hade inget internet så mit kvällsplugg igår gick om intet. idag e d grilltajm på ltu, fy fan jag harhon i magen.
men efter att ha krupit i säng 19.55 igår känner jag mig ändå rätt pigg. sovit mer än på länge.bara hålla tummarna nu å hoppas att jag får ordning på alla anemier och anndra sjukdomar. men eftersom jag förmodligen snutit ut hjärnan kanske man inte ska ha alltför höga frhoppningar. nu e d bara plundra spargrisen så jag har råd att ta bussen till skolan. tjo

nej nuuuu

hej igen!

på väg i säng men vart så ruskigt upprörd såhär på kvällskvisten att jag va tvungen att skriva lite. har nämligen sett lite av uppdrag granskning. de granskande pär johansson från glada hudik teatern. han har ju, fram tills nu framställts väldigt bra i tv. nu fick man se motsatsen. hur verkligheten är vet nog ingen annan än han själv. men om de e som framställdes i programmet blir man ju riktigt j*la förbannad. fara runt å predika om allas lika värde när han sedan bara har ögon för sig själv å sin egen börs. funktionsnedsättning eller inte, alla har rätt till samma lön för samma arbete. man blir ju så less och tyvärr upphör man alldrig att förvånas.


ja tror säkert att elvis i hudiksvall också vill ha lite extra slantar i fickan å köpa roliga prykar när han e ledig.enligt tv får elvis  knappt vardan att gå ihop. bossen som dragit igång d hela å ids inte ens vara i hudiksvall nåmera utan har flyttat sitt kontor till en fin lokal i stockholm. elvis tjäna nåra hundringar per show, bossen drog in ett par miljoner om året. snacka om olika värde..

de ska bli spännande att se fortsättningen p dendär historien. gonatt då

plugghäst

tjoho!

så trött nu så går som på sparlåga. har vart fullt upp idag och kan nu kosnatera att jag kommer bli lynchad på fredagens seminarium. ska försöka läsa lite mer nu äen om ja tror att loppet e kört.

somnade tidigt igår, vaknade tidigt idag. lite yr i nattmössan å aningen stressad efter en lång znoose hittade jag ett nytt hårjox jag fått av mamma. de hade på nå vis kommit på villovägar å jag hade som glömt bort de, var glad när jag hitta de i morse å gegga in de i frillan efter ducshen. de va väl inte så märkvärdigt som stylingprodukt...gjorde väl varken till eller från. sprayade å kuta till bussen. kännde sen att d klia som fan. de  hare ju gjort hela dan. fundera en stund om ja kanske fått löss eller nå? kännde på eftermiddan hur d blossa i ansiktet, men fine, jag har ju förmodligen feber så va väl inte så kosntigt heller. skoldan rullar på å jag fösöker diskret klia mig i skallen utan att väcka alltför mycke uppmärksamhet. de gör jag ju när jag hela tiden hostar ändåså. på eftermiddan känner jag hur klieriet har upptagit allt större yta av min kropp, kliar på ena axeln också. har som knåtror som kliar nå så fruktansvärt! går å kikar i spegeln å upptäcker att knåttrorna även är knallröda. började även klia i arm och knäcäck. mysko. detta kan inte ha med förkylningen å göra... äntligen e dan slut å jag kommer hem. läser då på dendär flaskan å detta var inte en produkt som skulle sitta i hela dan! va visst nån typ av balsam som skulle sköljas ur. noggrannt! står även en pyttepytteliten text om allergiska reaktioner... typiskt.fick även en macka och en regnjacka av telia idag. när vi kom till skolan stog de en karl å dela ut grejjer ur en minibuss. fan va glad man kan bli för de lilla ibland =) mackan tappade jag bort nånstans men regnjackan lyckades jag ändå hålla reda på. perfekt,för den behövs Tjo

fruktansvärtförkyld.nu

tjo.

Anamnes: sliten och trött. känner sig hängig. hostar hela nätterna, hosta förekommer även på dagtid. snoret rinner okontrollerat. ingen matlust och rysningar/svettningar.

Status: feber. ser för jävlig ut. rethosta och allmänna förkylningssymptom.

diagnos: mördarförkylningen ht11. (hade detta vart en karl hade mannen förmodligen avlidit).

tjo! ja inte vet jag va d ska bli för en dag idag. frukosten bestod mestadels av piller. läckert. fattar intehur jag kan va sjuk denna vecka, fruktansvärt dåligt tajmat. lär jag säga. är om möjligt ännu trötare idag än igår. framver hägrar tentaplugg och fetaste seminarir på fredag. jag är absolut livrädd. skulle göra allt för att få va hemma idag, å bara vila upp mig, men de går inte. då får jag anpassad skolgång. de vill jag inte ha! katastrofalt att man inte kan va sjuk på denhär utbildningen. de suger. förmodligen kommer jag få en hallux valgus också. jag kollar på fötterna varje dag om den har dykit upp men än så länge är det lungt! urs! men enligt dr är dessa ärftliga. om man vill ha en blick in i framtiden ska man spana in sina kvinnliga släktingars fötter. då vet man va man har att vänta, haha.

off to school. tja rå

urk

hej. jag är trött. och sjuk. hejdå

regn hos mig

helloj!

åh men så inni nordens vad jag e trött. hostat å slurkar hostmedecin hela natten så har väl knappt sovit. har en låååååååång skoldag framför, tror den slutar vi 7-8 tiden, jag har mina aningar men vågar inte kolla upp riktigt. är det 8 så blir det alltså 12 timmar på ltu, roligare kan man ju faktiskt ha de. hinner igentligen inte fara dit då jag har 1000 saker jag borde dona me, semenarier hela veckan, så man kan ju inte skipa heller.

annars e jag höst-less. allt e ganska trist och jag längtar hem . funderar på å sticka, vet att min anna ska hem till viken då så va lite halvt inne på å dra dit samtidigt, mne har ju så mycke plugg så hinner inte... typiskt.

skulle va glad om de kom lite snö nu faktiskt. så man kan börja åka skdiro nångång. handen har örjat strula igen, blir ju så less... kanske e därför som jag känner mig lite sliten också. sen gör ju inte , va som verkar vara kroniska förkylningen saken bättre. inte helt ovanligt regnar det idag också. va iaf fint i helgen, men i vanlig ordning öser regnet ner nu. om de bara kunde va soligt så skulle ju allt vara såååå mycke lättare. aja. inte mycke å göra, bara gilla läget.

lär väl sätta lite fart å få på nå kläder innan man far. ska försöka tagga till å sluta fjanta nu. vi får se hure går. tjarå

söndag

hoj!

skön söndag idag.läst litegrann, inte så mycke som jag kanske borde men ändå.nu, tända ljus och piniga tvserier. hur fasen man kan ha slut på te fattar jag inte? d e ju sånt som bara ska finas. av sig själv. de e ju inget man tänker på att fylla på. typiskt. tjo

en glömd räkning och ett jäkla tempo

hoj!

dagen började med att jag hittade en glömd räkning. då vart de ett jäklans tempo, fick tokrus å sen har jag årdnat me papper. dom är överallt. mina studier har spridit sig över hela lägenheten och det är katastrof bland lapparna. nu e de nån form av organiserad oreda istället. men de e så jag trivs bäst =)

fredag nu igen. fattar de inte. nästa vecka e skolvecka hela veckan så de lär inte bli mycke annat gjort då. ska ner på stan å fika snart. man lär passa på när tid finnes. annars e detta den första oplanerade helgen sen jag flytta till luläh. sjukt. så de blir inget dansa kuduro i helgen. ser fram emot en lugn helg i soffan. uppehåll i älgjakten å björnjakten e slut så jag kanske tillome får sällskap.

+8. inte okkej me tjockjacka. skinnpaj in i de sista, man måste ju härdas för att klara vintern. frågan är va gränsen går. på kvällen e d ju nollgradigt. tjo

skojj


snörvel?

Hejsan!
sovmorgon idag! de va längesen.men jag visste inte om de innan så gick upp i valig tid iaf, men skönt å slippa stressa iallafall. funderar om inte förkylning, del 2 är på gång? eller så är det ettan som hänger sig kvar, känns som jag vart sjuk i flea veckor nu. tror jag e inne på 4 veckan utan att vara riktigt frisk nu. hur trist som hellst. men min sovmorgon ägnar jag nu år att ta de lungt, dona lite hemma innan det bär iväg till skolan. förmodligen kommer jag alldrig att komma hem, inte medans de fortfarande e ljust iiaf. så ruskigt mycke att göra nu, dagarna räcfker ju inte till. nästan synd att man ite bor i västra norrland. de skulle få snö idag! jag vil också ha snö! lite tidigt i början av oktober, men jag har iaf köpt vantar så man klarar sig, ifall att farbror rimfrost skulle dyka upp!

 hej så länge!


hund

hoj!

om jag köper en grå-hund nångång så ska den heta bruno! =)

björnfrossa

hoho!

måste ju dela me mig av min dag. har pluggat från 8 i morse tills nu, 21,36. ganska trökigt. iförsejj har jag åkt lite buss och ätit ett vaniljhjärta också. men inte mycke annat. annars håller jag på bli som grekland, dvs ruinerad. det senaste dygnet har jag även drabbats av ordentlig björnskräck. förmodligen kommer jag aldrig mer åka ut i skogen, inte ens ta genvägen till konsum. ses imån. tja rå

körv

hoj!

har väl inte hänt mycet sen sist igentligen. har vart en skön söndag me tvtittande, en aktivitet jag knappt prioriterat på senaste. även lite plugg å sånt. så inget spännande alls me andra ord.

igår va de ju sittning. oktoberfest. va riktigt roligt. ölsejdlar hit å dit å roliga utstyrslar. började redan klockan 18 så det vart en lång tillställning. fick även tillfälla att damma av den gamla tyskan. märkte att ordföråded där är starkt begränsat. toastmastern pratade men men ingen hörde. därav ett litet missförstånd me maten för min del. jag hade  ingen aning om va d skulle bli, att de skulle va tysk husman kännde  man ju ändå på sig. efter nån timme va de då dax för allsång och mat. å va får man då? ju en bratwurst och sauerkraut!!?? å de va nån så vedervärdig körv . surkålen gick inte heller att käka. men eftersom jag trodde de va den ända mat som skulle bli käkade jag under svåra plågor upp korven. nåt lära man ju käka om man ska årkame... snopen blev ja ju när den riktiga maten serverades! haha hade ju ätit körven helt i onödan, hade jag hört när dom berättade om käket hade ja ju alldrig tvingat i mej korven , haha. kommer förmodligen alldrig mer kunna äta korv, kanske bullens, om ett tag. apfelstrudel va inte helt fel som avslutning.

sen fortsatte kalaset på stuk. fick en beundrare efter mig, de e ju alltid ku! men de vart lite väl men "problemet" löste sig av sig själv när jag presenterade mig som -79a. haha
nästa år ska jag nog åka till tyskland!

tjo

oktoberfest

tjo!Ikväll är det oktoberfest å sittning som gäller. hoppas vi inte får tysk mat. dagen till ära har jag införskaffat ett par lederhosen och en tyrolerhatt. byxorna va alldeles för stora så större delen av dagen har jag sytt å donat för att få de i bätte passform. de är minre nu men har ändå ingen passform. synen bakifrån är inte å leka med. har kollat i spegel. tyrolerhatten tappade sin fjäder och blomma, har nu gjort allt jag kan för att få dessa, små men ack så viktiga attiraljer att fastna igen. tysk ölfest å jag har gjömt gå på gröna butiken. jaja, de löser sig nog senare. men ändå. ganska klantigt, de e ju trots allt tysk ölfest. tjo

RSS 2.0