gott mos

Skrivet 2011-10-26 Klockan 21:52:41

hej!

idag skulle ju kunna vara lite av en lyckodag faktiskt. trots hårt plugg på bibblan å det var stundtals nära sammanbrått men nu e d klart och med det menas ett mini-höstlov. det känns helt underbart att få vara skolfri i 4 dagar!! helt underbart och det är nog (åt mindstonne) vad som behövs för att ladda upp inför nästa medecinkurs som drar igång till ´veckan. 

har käkat skav med mos 2 gånger idag, fy fan va najs. en gång ren och en mooose, men skav de e ju så sjukt gott. dessutom e d ju potatisens dag så att jag även fått mos serverat 2 gånger är inte dåligt!! aj lavv skav me mos!

imån kikar pappa förbi så då blir det att bjussa han på lite middag å självklart ska jag njuta av att göra ingenting. det som dock är kasst idag är att den riktiga datorn återigen kraschat. man blir ju så less. så nu sitter jag här me minin å kan inte annat än konstatera att jag skulle behöva förstoringsklas för att ens kolla fejjan.men de har inte me ålderna att göra, jag har haft briller jättelänge!!?? =) dock har jag ingen aning om vars de e.

tjo


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Ditt Namn:
Kom ihåg mig?

Din M@il: (visas ej)

Blogg eller Hemsida:

Din Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se