plugghäst

Skrivet 2011-10-12 Klockan 18:07:22

tjoho!

så trött nu så går som på sparlåga. har vart fullt upp idag och kan nu kosnatera att jag kommer bli lynchad på fredagens seminarium. ska försöka läsa lite mer nu äen om ja tror att loppet e kört.

somnade tidigt igår, vaknade tidigt idag. lite yr i nattmössan å aningen stressad efter en lång znoose hittade jag ett nytt hårjox jag fått av mamma. de hade på nå vis kommit på villovägar å jag hade som glömt bort de, var glad när jag hitta de i morse å gegga in de i frillan efter ducshen. de va väl inte så märkvärdigt som stylingprodukt...gjorde väl varken till eller från. sprayade å kuta till bussen. kännde sen att d klia som fan. de  hare ju gjort hela dan. fundera en stund om ja kanske fått löss eller nå? kännde på eftermiddan hur d blossa i ansiktet, men fine, jag har ju förmodligen feber så va väl inte så kosntigt heller. skoldan rullar på å jag fösöker diskret klia mig i skallen utan att väcka alltför mycke uppmärksamhet. de gör jag ju när jag hela tiden hostar ändåså. på eftermiddan känner jag hur klieriet har upptagit allt större yta av min kropp, kliar på ena axeln också. har som knåtror som kliar nå så fruktansvärt! går å kikar i spegeln å upptäcker att knåttrorna även är knallröda. började även klia i arm och knäcäck. mysko. detta kan inte ha med förkylningen å göra... äntligen e dan slut å jag kommer hem. läser då på dendär flaskan å detta var inte en produkt som skulle sitta i hela dan! va visst nån typ av balsam som skulle sköljas ur. noggrannt! står även en pyttepytteliten text om allergiska reaktioner... typiskt.



fick även en macka och en regnjacka av telia idag. när vi kom till skolan stog de en karl å dela ut grejjer ur en minibuss. fan va glad man kan bli för de lilla ibland =) mackan tappade jag bort nånstans men regnjackan lyckades jag ändå hålla reda på. perfekt,för den behövs Tjo


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Ditt Namn:
Kom ihåg mig?

Din M@il: (visas ej)

Blogg eller Hemsida:

Din Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se