vilse

Skrivet 2011-10-22 Klockan 20:05:06

hej igen!

jag e ju ensam hemma å har ingen å prata me så får väl snacka av mej här istället då, haha.
nu känns d som ja kommit till vägs ände när d äller tentorna iaf, man vet ju iallafall inte föräns efteråt hur de kommer se ut. ögonen strejkar å vägrar läsa mer å händerna typ brys sig inte när jag försöker skriva nåt. så ja ger helt enkelt upp, iaf tills imårgon.

snön som kom i morse har tyvärr försvunnit. de som vart så ljust å fint ett tag där.
i vinter vill man vara snygg men ändå inte frysa... har ännu inte hittat mig nån bra vinterjacka. får väl se till att skaffa non form av polarjacka om man ska bo här uppe. hellst ska man inte se ut som en michelingubbe i den heller. kan bli problematiskt..men men om isen lägger sig redan i oktober kan det vara en god ide.




bilden är från dagens promenad när jag skulle se på omgivningarna. vart så rastlös att jag tog en promenad. har hört talas om att de ska finnas mottionsspår här i närheten, visste dock inte vilket håll jag skulle gå åt, men snörade på mig skorna å drog iväg. till slut hittade jag en slinga, liknande stenbergsslingan, så jag kantade på, där fanns även nån form av sjö som jag inte hade en aning om. isen hade börjat lägga sig å de va sådär hurvet. men jag knatade på utan att riktit veta vart jag skulle, gick å lyssnade på mjusik å rett som d va stötte jag på ett sametält och norkalottens konferensanläggning!? de e ju halvvägs till kallax... fattade inte att de va så nära dit genom skogen, haha. lokalsinnet e ju inte de bästa. knatade vidare och gick genom fält av vitmossa. riktigt fint. vimsade runt i skogen å nån timme senare dök jag upp på nå ställe där jagg alldrig tidigare varit. men jag lyckades på nåt vis även hitta till konsum å sedan hem, med skavsåren från helvetet , men de hör ju till.  bra jobbat! allt för att smita ifrån, haha . men där tänker jag åka skidor i vinter iaf. ser verkligen fram emot detta!!=)

tja rå


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Ditt Namn:
Kom ihåg mig?

Din M@il: (visas ej)

Blogg eller Hemsida:

Din Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se