sommarvärme

det råder sommarvärme i södra sverige. +25 i viken idag. talade med far. här såg jag flera me mössa på stan idag. men som plåster på såren kommer nog vi få snö före =)

förvirrad

Nihao!

fredag efter en helgalen vecka. å jag menar helgalen, har inte haft en sekund ledigt. föreläsningar hela tiden, sen nnu mera föreläsningar på kvällstid. helt sjukt. faktiskt. åsså hinner "man" ändå inte med ett dugg. ligger efter nå fruktansvärt, känns de som.

hursomhellst. jag är frisk! har intakta leder och inga andra problem värda att nämna för tillfället. senaste veckan har de vart mycket tankar, å känslor. man påminns om vilken jävla tur man igentligen har!
intebara medecinen som sätter griller i huvet på en, andra grejjer runt ikring också...man ska fan vara tacksam.

for till föreläsningen, som  jag för övrigt trodde skulle sluta vid 12 idag, men me den förvirrade hjärnan misstog jag mig. sov aningen för länge, vilket spräckte hela tidsplanen. han till bussen iaf. anländer med helt fel grejjer, skrivit ut papper å allt, dock till en annan föreläsning. aja, tur man har schyssta klasskompisar som tar han om en =)
vart en trevlig lunch på tekniken s hus. sen fortsatte de. intressant nå jävulst så de gjorde ju inget . luleå har visat sig från sin bästa sida när de gäller väder så äntligen har jag donat på balkongen å sådär. skulle hänga upp en ljuslykta men va en halvmeter förkort trots stol så får lösa de på nå annat sätt.

sen har de ju blivit rätt trist i stan nu medans roasers e stängt. vart ska man hänga nu lixom? =P

jag ångrar att jag inte höll mig till min plan att åka till umeå denhrä helgen. jag skulle ha gjort de. för här sitter man å häckar en fredakväll. känns sådär lär jag säga. skönt visserligen, men lite rastlös är ja nog ändå. tja rå

vatten

hoj!

svenskt vatten e ju grymt underskattat, igentligen.
tänk va lite isbitar eller en gurksnutt, citronskiva eller va man nu har kan göra? man borde dricka mer vaten, helt klart =)

facebook


hallåj!
ja inte vet ja men ja tror de håller på dela facebook. iallafall för min del. de blir alldeles för krångligt, å man vill ju inte dela hur mycke som hellst heller... sen skiter iaf jag fullständigt i vem som ommenterat vems status å va dom skrivit...jaja....e väl jag som e gamling men ändå. gillar inte förändrigar, iaf inte när de blir sämre. man e ju vanedjur.


Turklåt som vi hörde i sommras. tillägnad facebook.


ååååhhej

hej.

det finns många sorters ljung/jung.
psykoterapeuten, bert ljung och jung. just nu e jag mest intresserad av växten. måste hösta till det lite på balkongen känner jag. så efter allt plugg idag blir det att försöka införskaffa lite. även dax att ladda upp me ljus å grejjer, nu e d mörkt på kvällen. sitter för närvarande på föreläsn, men de e  ju så inni nordens långrandigt idag, har myror i hela kroppen å fattar verkligen intehur jag ska kunna sitta kvar här till klockan 12.

ska ner påstan ikväll iaf. kvällsöppet. =) nåt skojj måste man ju få ha.borde

tja!

jag borde skaffa lite bilder här. borde. de finns en del annat som jag också borde ta tag i.
men nu har jag suttit å pluggat i 12 timmar, minus matpauser på en ergonomiskt katasrtrofal stol så ryggen värker och jag har förmodligen blivit strålad i ansiktet av dataskärmen. ryggen värker å ansiktet flammar. illa. det har var storm i dag å 2 tallar har vickat här uanför. hade de vikat åt ett annat håll hade jag haft dem i vardagsrummet. tur dom vickade bortåt. hade de inte regnat hade jag gått på prom. men skiter i d. ev att jag promenerar till soffan/sängen snart när ja e klar me dehär. tjo

facebook?

mån mån!

jag undrar vad i hela de har gjort me fejjan?
sjukt dåligt. trodde först de va jag som gjort nåt, brukar ju inte va så lyckad me datorer å sånt. men jag verkar ju inte va den enda som inte gillart...
kan ju va bra ändå kanske , vart för tjorvigt så man kanske slutar hänga där- huvva!

sentimental

hel hallåj!

vilken helt suveränt underbart klockren helg det var! jag har söndag idag, så känns som helgen nästan inte är över. i fredas drog vi ju till viken! snacka om att bli sentimental... nästan att jag längtar hem lite ännumer nu. va jättemysigt att umgås me familjen. sen va vi på en suveränt lyckad 40årsskiva. jag förälskade mig i värdparets hundar å va me dom nästan hela kvällen. springer spaniels in my heart!
mer sugen än nu har jag alldrig vart på å skaffa vovve!
kalaset började runas av och vi hamnade på heartan. gamla härliga hederliga heartan. precis sig likt. alla va där sombrkar va där, allt va sig likt. hade skitskoj också! bestämde även dejt med några gamla polare på donken efter krogen så de va himla trevligt att hinna se dom också över en bit nattmat. började även smida planer för en åreresa i vinter.

sen va d bara fara hem till vallhov å skynda sig i säng. söndagen spenderades med familj och vänner. jag han nästan träffa alla som jag ville =) men bara nästan, ett par stycken får jag våldgästa nästa sväng vi far hem- tiden räckte helt enkelt inte till. söndagen bjöd också på ett 2årskalas och supergod smörgåstårta. cattis gör de grymmaste tårtorna, så ha d ifs alltid varit, men jag hade glömt bort de. nu komm jag på de igen =)
sen va d fikastund me vänner och myskväll i vallhov. käkade även en aga-burgare, som jag längtat! haha

så idag va de föreläsning på förmiddan, klockrent att va distansstudent, så efter d tog vi tåget till arlanda. gled runt på sky city nån timme sengick planet he till lulääh igen. så nu e man tillbax. sjukliga mängder skolarbete att göra iveckan, har inte bröjat å nå arbeten som ska  va inne på onsdag. shit pommefritte!

men fasen va kul de va att komma hem å träffa alla.

nu ska jag köpa en tyrolerhatt! hörs då!

Mama, im comming hoooome

Hola! 

jag ska åka hem idag!
äntligen!faktiskt haft lite hemlängtan på senaste så ska bli skitkul att åka hem å se vad som försigår i viken . har inte vart hemma sen vi stack.

i veckan har tankesmedjan vart i full gång. jäklar så trött jag e. planet går vi 2 och jag slutar skolan 12, hem å grejja i mellan å sen pallra sig till flygplatsen. full rulle idag med. ikväll ska jag somna i mamma å pappas soffa. mys!
får väl se hur mycket vi igentligen kommer hinna med när vi e där, många man vill träffa å hinna hälsa på. hinner man med hälften får man nog vara nöjd =)
sen är ett stopp i valbo en nödvändighet. klockrent me köpcentrum. sånt har de inte hört talas om här uppe...
eventuellt blir det att tillbringa måndagen i stockholm, men det beror helt å hållet på måndagshumöret. men vad jag erfar e viken rätt dött på månddagar så på väg hitåt igen kanske man ska stanna i storstan innan man lär till flyget. men vi får se.

nu, skolan och ha gruppaktivitet!

trevlig helg! tjo


staying alive, staying alive, ah ah ahaha..

tjoohooho!

jag har räddar anne! hon lever och klarade sig fint!
fick cetrifikat å allt. handen gillade dock ej hjärt och lungräddning, fick ont ,bara hoppas att de inte blir värre nu. har iaf haft en kanonvecka i skolan. den e ju nästan slut så nu kan man pusta ut. imån blir d gruppaktivitet. haha

ska ju även styra iväg hemmåt. har ju 2 hemma nu så de blir att åk ahem till andra hemmet. sandviken. planet går på em så man hiner va där lite. ska bli skitskojj!
nu måste jag städa å packa.  hatar att komma hem till stökigt! tja rå

hollywoodfru

hej igen!

när vi har innevecka i skolan är jag hollywoodfru!
jag sprättar pengar å glider mest runt hemma, den tid som jag orkar vara vaken. dom kär rätt hårt me oss stackars studenter. hanen städar och lagar mat. själv ligger man på soffan. varje dag är tanken att pugga en massa men d brukar sluta med att endast d nödvändigaste, inför mårrondagens seminarier blir gjort.

inatt vill jag väldigt gärna sova om jag ska ha redovisning och rädda mimianne å allt. tar mig en stadig slatt bisolvon å kryper ner. tror att jag e mer i sckick för kockliana, men man tager va man haver, allt för å slippa gå på hälsocentralen. =P natto

mini anne

Hallåå!

detta är mini anne. dendär uppblåsbara dockan som vi haft i skolan.
på riktigt e jag skiträdd för den. ser ju riktigt otäck ut... har inte mycket till övers för dockor överlag..

jag skulle rädda henne nyss- då vi har examination i hjärt och lungräddning imån. så jag tänkte bäst att jag räddar henne lite extra nu så jag vet hur man gör imån!
men förmodligen har hon drabbats av KOL då det uppstår komlikationer vid utandning. finns även andra fysiologiska orsaker till hennes tillstånd, då det på något vis blivit fel mellan munnen å luftrören. detta beor någ mestadels på den bristfälliga monteringen.

nu får hon ta plats inne i garderoben, vill inte stöta på henne i natt när man ska upp på toaletten eller så =P

yrk

tja rå!

vilken dag. dne har  inte vart så bra...eller jo ganska men den har vart jobbi på nå vis. det började med att jag försov mig. det händer inte ofta, men när de händer så e ju hela dan förstörd redan från början. anldeningen till försovningen är rethosa. den är inte å leka med, håller på hostar tills lungorna typ flyger ut genom käften. så var det hela natten också. så fort jag somna hosta jag å pang så va man ju vaken igen. så natten spenderades med hostning och var även upp ett par gånger å drack te. te drickandet resulterade i kissnödighet. å så höll de på. redan igår kväll va jag trött så jag bad p att se till att jag kliver upp. men när min klocka ringer å han väcker mig säger jag tydligen, nåt i stil med, låt mig sova! de dumma e ju att han lyssnar på mej istället för att tvinga upp mig. när ja väl kvicknade till vart det bråttom. missade den vanliga i god tid bussen så jag fickåka me stressbussen. sprang dit i vild panik å regnet forsade ner.paraplyt vände sig ut å in och vart som en strut. senbussen bara  slirade runt, hellt proppfull å regnet öste ner, så innan jag kom till skolan, en minut innan lektionen börja va jag genomblöd och på ruskigt dåligt humör. gillar inte när de blir sådär kaos på mårron. kom fram till skolan å upptäcker att mobilen blivit knäpp. funka inte. gick inte å ringa, ingenting. som grädde på moset lixom , me allt strul me daorer å div annat.
sen har hostan hållit i sig hela dan, vet inte hur många gånger jag kutat ut för att inet förstöra alltiohopa för dom andra. nu e jag less. låt mig bli frisk.snälla!
annas gick dagen på och kom hem rätt sent. på vägen hem upptäckte jag att jag slarvat bort mitt paraply, det sista. tyckte jag va så duktig å höll reda på de hela dan, nästan. så typiskt. blir så less.
måste på ikea å köpa nya billiga paraflax nånda, för de regnar mycke nu. tjo

fullt upp

bon journo!

Härliga måndag!? eller inte...inte än iaf. men d kanske kommer. fint väder och fortfarande tokförkyld. en bra å en dålig.
har "innevecka" i skolan denhär veckan, vilket betyder plugg plugg å plugg. brukar va skoj cokså men man brukar va rätt knäckt på kvällarna. ska dra iväg snart iaf. kul å se alla, de va längesen =)

längtar hem nu. men d blri till att dra till viken på fredag! ska bli skitkul. faktiskt!
har skola på fm men sen bär det iväg, med flyg! hanen ville köra, men där va jag tvungen att säga ifrån... vi ska bara va där freda till månda så oöndigt att köra bort 2 av dom dagarna...tycte jag iaf =P


 
Som sagt, de ska bli kul att åka hem! tjo

handbollsextra!!??

hallå!

ända gången jag tycker att jag har tid å se tv, ja då e d ju bara skit.. handbollsextra va väl d mest ointressanta nu iaf.
annars har jag tagit de lungt, storstädat å tvättat å lite sånnadär almnna söndassysslor. alltid skönt när de e gjort.
laddar för skolvecka i veckan. då e d bra om man slipper såntdär . sen blir dte även resa till viken på fredag. ska bli kul =)

vi va på harrys igår. första och sista gången. men nu har man ju kollat läget iaf, 800spän för 2 hamburgare å nån bärs, tog 40 minuter att betala ... ingen hit. trångt å känndes instängt. inte som harrys i gävle iaf. där är de ju riktigt roligt.

tjo

hemlis

hej!

det är inte så många som vet om dethär, men det finns faktiskt en liten öltomte.
p drog till skogs igår så jag for hem till skåningarna å spelade lite ölspel. öltomten va självklart med.
vart en ganska tidig kväll igår men det verkar ju inte hjälpas, aningen trött e man ju trots allt idag. har städat å donat hemma, tog ett långt bad å bara myst i kring hemma. längesen jag va hemma en hel dag, det har vart supernajs faktiskt. ikväll blir d som sagt harrys. undrar om jag ska ha klänning så jag kan äta mycke eller om jag ska ha min nya väst. men då får man nog ta d lite lungt me middagen, haha. den e typ på gränsen som de e...haha

tack för idag. tjo

yo yo yo

tjoho!

det har ju kommit "endel nederbörd" här på senaste. gissa om man blev förvånad när man vippa på persiennen i morse å de inte regnade!!?? de va ju bara för bra för att vara sant.
efter en vecka med tokförkylning är jag nu, nästan frisk! låter väl lite täppt, ungefär som man hade kört upp en tampong i varje borre, men annars e jag så gott som återställd. suveränt!
dagen började med en roadtrip till boden. inte varje dag men e i boden precis.

fick ärendet uträttat och nu är det välförtjänt helg. Idag får luleå en ny krog, harrys, ett välkänt insag i gävles uteliv, men förnorrbottningarna är detta en nyhet och en välbehövlig sådan. alltid bra med lite variation i tillvaron. så imån blri det att fara dit å käka. trevlans.

sjukast av allt är ju att 50cent ska spela i sandviken. va ska han dit å gö...? helt sjukt men kul fär viken att de händer nåt. där kan man ju snacka happenings ändå.
men karln lär ju bli djupt chockad, antar att han e van me lyx å glitter å glam, åsså får han komma till göranson arena, antar att han har eget hotell me sig eller nåt. förmodligen duger inte högbo brukshotell eller prinsan åt en stjärna :P tycker däremot att han borde prova vikings kebabpizza när han ändå e i krokarna. nästan så man borde pallra sig hem den helgen. inte för att jag e nåt fan av han... men mest för happeningens skull =)

hörs då. !

Loca Loca loca

hoj! 

snälla snälla den som är ansvarig för denhär dunderförkylningen, kan väl åtmindstomme ta bort locket som jag har i örat  nu. jag e skitless faktiskt.

blir att åka till boden imån. vi ska ut å "rastas i verksamheten". vi ska studera ute i fältet. spännande. hoppas verkligen att man e piggare imån. det va ingen light-variant av förkylning dehär inte. antar att t-lymfocyterna eller vilka de nu va har fullt upp för tillfället.

måste vila. tjo

nu är det jaktsässong

nu är det jaktsässong,
man e nästan laddad å dra ut i skogen å sätta sig på pass...!!??


förästen

men förästen, jag lär på nåvis be om ursäkt för min sjaskiga aproach idag. till alla som jag stött i hop med. med regnskabbig frila, snyt-skavsår kring näsan å finne på läppen känner man sig ju inte sådär himla trevlig kanske. vill på någotvis klargöra att det inte är herpes, haha, utan en helt vanlig finne som jag inte kunnde låta bli att pilla på haha

men nu e d avklarat så nu ska jag gå å skämmas framför bonde söker fru ;P  tjo

va fint!

Hej hallåj!

Kolla va fint maria har gjort till mig! färgglatt å fint! Tack så mycke!
själv har man ju tummen mitt i handen så att säga och är även drabbad av en data-förbannelse så jag är oerhört glad å tacksam för hjälpen =)

dra ballen i gruset... jag är nog mest förkyld i hela norrbotten just nu. har vart lite småsliten i 2 dar men nu har det brutit ut på riktigt. jag mår inte bra, det är synd om mig. feber å grejjer, huvva. detta innebär att morgondagens boden-tripp är inställd. jag var skitladdad att åka dit men nu blir de till att vara hemma å vila istället. urk. men ändå.

dagen började med regn och inte helt ovanligt har det hållit i sig.

besökte sunderby sjukhus i morse, gick bra  fått lite tips å tricks till handen, känns bra att det inte blir op iaf. de har jag inte dit me för den delen heller. men läkarn tyckte d va lite onödigt att karva när de ändå hade blivit bättre. å jag kunnde inte annat än att hålla me.
kom senare fam till skolan å va blöt som en dränkt katt, att det ska vara så svårt att hålla reda på paraplyn fattar jag inte... sen började det klia i halsen å snora sig. höll ut ett bra tag iaf. skulle p ett snabbesök på banken å fixa så kallade "ärenden" men när jag väl va där hade de stängt!! klcokan 4, så typiskt.. stog där i renet å kännde mig allmänt hopplös, kallt å blåsigt, var blöt helt igenom. då blev förkylningen glad.

nu är man iaf hemma å tror att jag ska slå igen datorn å bara ta de lungt en stund. eventuelt klia mig i halsen med en gaffel. hej så länge!

vetenskapens värld

hoj!

dagen har gått i vetenskapens tecken. något tristare finns ju knappast. tur man har sån rolig plugggrupp så man får garva lite iaf. hade jag suttit hemma själv så vet jag inte vad jag skulle tagit mig till. känns sjukt bra att bo här faktiskt! =)

har fått nån form av förkylning, va lite trött igår, ok i morse men under dan idag braka den som loss. kommer hem å p utbrister:-"men hur f*n ser du ut då?" de tackar man ju för..haha. men om jag såg ut som jag kännde mig så va d nog ganska risig iaf.

åkte bussen hem med en dansbandslirande chafför. klockren! när halva busslasten klev av på stan höjde han sterion å rockade loss. kul kille faktiskt! i umeå finns d ju en chaffis som kör reggae, ganska kul  att lule också har ett orginal i busstrafiken.

nu, soffhäng + tekopp+ vitaminer+filt+nässpray+ipren. hade jag inte avskytt vitlök hade jag knölat in en klyfta i örat. men hoppar det.AAAaatjo

härliga tider!

hoj!

det regnar fortfarande, ifall nån undrar. det har det gjort nu hela dagen utan avbrott.

en granne äter visst surströmming idag. trots en rejäl nästäppa kan man inte undgå lukten. varning varning, boende på stengatan bör hålla sig inomhus, stänga alla fönster och ventilation... mm mm.
hur d än e, å trots att detta är norrland, borde det vara strängt förbjudet att äta surströmming när man bor i lägenhet! tjo

say what?

hello hello!

detta kommer att gå sådär...helt klart.
det spöregnar. helt otroligt hur mycke regns om verkar ska ner just nu. de e väl straffet efter den fina sommaren kanske. jag sk atil skolan å lattja med min uppblåsbara docka å allt idag ju.

jag hör knappt nånting heller. vaknar upp, snorig å dan å märker när jag håller på reser mig att nånting e helgalet. jag hör inte på ena örat... skitskummt. gör ifs lit eont också...frågan är nu om de e inflammation eller om d e nåt typ av lock? har provat blåsa å snyta mig osv men de hjälper då inte ett dugg. jag har verkligen inte tid me dehär. tur man har merkostnadskort på hälcocentralen då...

dax å ta min stora tunga tjocka väska på pallra mig mot porsön. i spöregn. skuulle nog tillome haft regnbraller idag, om man hadde, blivit informerad om att de idag reganr, uppifrån, underifrån och från sidan. härliga tider!

bra kväll!

hoj!

måste säga att det var en riktigt bra kväll igår.
hade trevligt me trevliga människor. men bergnäsbron har då alldrig vart så otroligt lång som igår på vägen hem. tror den växte undertiden vi gick också..trodde alldrig dne skulle ta slut. . tillslut komvi iaf hem. idag blir d relativt lugna puckar. å jag lider me boysen som ska äka alla milen hem till viken. skulle gärna åka dit, men, jag tar flyget framöver istället =) tjo

billighetskaffebryggare

heheyyyy!

lördag fm. home alone å njuter av lugnet å att inte ha en enda plan! tänker inte göra ett skit heller. absolut inte läsa en rad om nå kardiovaskulära sjukdommar eller liknade heller . ja borde, men i wouln´t do it!

snart kommer grabbarna från skogen, ska bli såå kul å se sandvikengrabbara. antar att de e ett lurvigt gäng som dyker upp efter en vecka till skogs. har hört ryktas om älgkött också så de kan bli skav-kalas här framöver =) fett najs!

min billighetskaffebryggare är felkonstruerad!
måtten i pannan och i behållaren stämmer inte överens. 4 koppar i kannan är inte fyra koppar i behållaren, ganska klantigt, haha. nån stackars kines som vart slarvig när dom ritat strecken... stackarn. skitgrejjer!

kikat på nå galningar som bakat sjuka tårtor nu på förmiddan... vart nästan sugen på sno ihop nå bakverk själv!? men då blir d på sin höjd morotskaka... vi får se hure blir. hej så länge


trött fredag

hoj!

vilken trött fredag det har varit idag.
fast det har ändå vart fullt upp. tror de va jägarfilmen som skrämde skiten ur mej igår, haha
var på stan en sväng å fika, alltid lika trevligt.
sen vart d sova på soffan en stund, pluggat å städat. det har vart en hård vecka.
sen har jag varit å gjort bort mig på golf-garden. körde mångkamp, å jag förlora. hade väl inte räknat me storskräll, men jag va absolut sämst. men de fatta man ju. skyller på handen  ;P
nu är det dax att sova snart, man e ju tröttast av alla. 

så jag ska prova min nya rynkkräm som jag köpte idag! 
hoppas på vakna upp imån som en pigg å fräsch 20-åring!  
 =)

tjarå!

man upphör alldrig att förvånas

hoj!

skoldagen fick ett abrupt slut när brandlarmet drog igång. vi var där ett gäng trots att de va hemföreläsning, mitt i alltihopa drog larmet igång å alla bokstavligen flög upp från sina stolar. datorer å jackor å headset som dingla ikring å pang så va vi ute på en halv minut! det verkade som falsklarm men allt kom som av sig å sen for vi hem.

man upphör alldrig att förvånashäromdan var jag på höstschoppinghumör å kostade på mej en ny, svindyr, höstögonskugga . vart nöjd me mitt inköp, den såg riktit bra ut i lådan!
men idag när jag skulle prova den. men dra ballen i gruset! jag såg ut som jag fått världens blåklocka, hhahha. ett såntdär grön-brunt smocka-blåmärke. illa. mycket illa.
kanske kan användas på halloween.

annars tycker jag att det är för mycke månad kvar i slutet av pengarna. tjo

sleepwalking?

hoj!

börjar starkt misstänka att jag gått i sömnen i natt?!
har ju igentligen ingen aning, och eftersom att jag är älgjaktänka har jag inte heller någon som kan tala om läget för mig.... men eftersom det inte spökar här (som det nog gjorde i förra lägenheten,, hohoo ) har jag ingen annan att skylla på heller. men det verkar som att jag vait uppe å härjat då de e grejjer lite här å där... sen vaknade jag på fel sida av sängen me huvudet halvt neråt. ? =) har inte ett minne av att jag vart uppe iallafall.

idag e d som valigt plugg som gäller. seminarie nu... hujja. sen ska jag till skolan å senare ikväll ska jag på bio, hunters 2, haha. har inte vart på bio på hur-länge-som-hellst så de ska bli skoj!

hörs lite senare, lär sätta  igång å redovisa nu. tjoho

en sten från hjärtat

hej!

hej hej!

här sitter jag med ögon som nästan går i kors fast klockan bara e kvart över 8. idag har luleå varit regning å allmänt trist, tankarna på plocka fram vinterjackan dyker upp otaliga gånger under en dag. men inte än. å inte föräns jag slutat me kort-tajts. de kommer antagligen se lite kul ut.

ett minus är att det inte går att få tag på nån som arbetar inom vården. inte nån! spelar ju ingen roll i vilket ärende man e ute... eller vem man vill nå. heter dom chef så blir d ju betydligt svårare. urk! ska man behöva fara dit för å få kontakt eller?

annars är dethär den dagen som mount everest släppte från mitt hjärta. , som jag tidigare sagt borde jag igentligen badat i  fontänen utanför skolan, men spar denna uppvisning till en mörk lördanatt efter stuk. jag e f*n grym! klarade dendär tentan som jagat meg i vad som känns evigheter. va helt säker att de gått käpprätt in i boschen men efter att ha stirrat på datorn halva eftermiddan måste jag ju va godkännd. iförsejj är skärmen på min nua nöd-dator liten, men ja ser ju va ja ser!!??  heeelt underbart!

nej nu ska jag ut på gården å bränna åhörarkopior! välkommna på bokbål allesammans! tjo
summan av dagens föreläsningar är väl kort å gott att fredagsmys dödar svenska folket och att detta fenomen borde förbjudas.

god morgon?

dålig mårgon skulle jag vilja kalla det! faktiskt!

har sovit som en kratta inatt, vaknat flera gånger och även vart upp å nattsuddat. blev hungrig, törstig, å ja sådär höll de på. tills klockan ringde å jag e dödstrött. va ska de här bli för en dag?

ska ner till kulturens hus å plugga lite. eller igentligen mycke, men ändå. känner mig "sådär" motiverad. faktiskt.

fått på mig en outfit som igentligen e under all kritik, men om man kollar in utgångsläget så har jag iaf fått av mig mjukisarna. tänkte fara i riktigt förslappad-looken först, men brallerna me knän på får nog trots allt stanna hemma. menmjukiströja, de kan jag lova att de blir!

kallt börjar d bli också. nu måste man börja ha strumpor å sånt tjaffs också, antar att detta e sista veckan man kan ha korta tights också. trist. riktigt trist.

om jag inte haft så tung väska hade jag nog promenerat till stan. men eftersom jag lånat å nu båste lämna tillbaka halva biblioteket blir de inget av me de. jag tar bussen.
tjo

åsanisse-mentalitet

hello hello hello!

hello!

igentligen har jag inget att säga. eller jo, handen e bättre! iaf lite, eller så har jag vant mig!!?? schit the same, på det stora hela e d jävulst mycke bättre änva d va innan. om jag skulle göra en arbesterapeutsik bedömning.. så e de motoriska färdigheterna sådär.... men ...trots allt... de går frammåt. en upptäckt som jag gjort på de senaste...är att typ "ALLA handens muskler" (vänsterns) har mer ellermindre förtvinat. typiskt. de syn säven på biceps brachi...eller som tidigare till synes vara denna muskel...den har också blivit förslappad... ja inte fan vet ja med e e dax att börja träna. även om jag inte kan ta ett fullt grepp me handen kan jag väl ändå silver-tejpa fast en hantel i handen å köra på lite!!?? =)
kan helt klart vara värt ett försök!!

tror att jag glömde berätta om helgen!
hade nån tanke om att kanske gå på olivers /leoparddisco i lule) men de hela slutade på stuk. med andra ord...för dom som e inbiten...kåren! å jag som har fördommar fick dom besannade.... mycke nördar å en å annan moppemuch... me efter ett tag sket jag i fördommarna å hade helt enkelt skitskojj!  mina skånsdka polare e hur kul som helst, även om jag inte alltid förstår va dom säger. =)

idag har jag pluggat...typ jättelänge. efter föreläsningar 10-16.15 fick jag damp å gick ut. gick skogs-vägen till konsum å halkade i en svamp. urk! fick svamp-slemm på brallerna , även svamplukt. urk urk urk. fungus...i dont like it!
googel translate är för övrigt ganska skojj ;P hursomhellst, gick hem, tvättade lite, tvättmaskinen speöade en liten trudilutt, å så klart  man blir glad när han/hon/den/det spelar låtrar =)

annars då? älgjaltens första dag... boysen va me...men mina boys fick inte skjuta ida... håller tummarna för bättre jaktlycka imån ;P

http://www.youtube.com/watch?v=8Zc0KUuu7Lw


see you on friday! puss hej

tv

hej!

dte är nåt fel på tvn. det är matprogram på alla kanaler hela tiden. middag kl 7 me den å den... alltid e d nån som lagar käk på tv. lite fantasilöst kan tyckas. sen har väl idol börjat för 78 gången å robinson..för 112. e d inte dax för nåt nytt? typ helt nytt, inte nån gammal avdammad 90tals tv..(gäster me gester).
det är ju höst nu å då vill man ju gärna ha nåt bra att titta på om man ändå ska sitta hemma å kura =) tjo

hypokondriker

hello!


Im a man in a womans body!

bestämde mig för att fixa lite här hemma också. jag har skruvat upp en hylla. den är sned. fast jag hade vattpass å allt. hittade dock ingen borr så jag gjorde hål me en krok å en mejsel å lite annat. kännde efter att d va gipsvägg å satte igång. det jag hade missat var att det vart betong ungefär på mitten, så de vart bara skruvar på halva sidan... jäklar så less.
så som man betraktat e jag värdelös.
hyllan hänger nu där på snedden i hallen å de skär i mina ögon varje gång ja ser den. den lär ju inte hålla att ställa nåt på heller så..

har även lyssnat klart en ljudbok. köpte den för 20 spänn i sågmyra så me tanke på prislappen trodde jag de skulle va en skitbok. men låg i sängen å böla när ja lyssna slutet... fy fan .

de vart en ny dator igår! supernöjd me en liten. även alla program i rätt version å sånt, sånt gör mig glad. grejjer ska bara funka! å de gör den! =)

efter första veckan i skolan e d bara att konstatera: det finns noll fritid framöver. enormt mycke att plugga framöver, hösten kommer präglas av tentor och seminarier. föreläsningar dagarna å ända så när man ska hinna plugga vet jag inte. de talas om 40 timmarsvecka som student, men ja..de e bara den schemalagda tiden. me tanske på tentorna så kommer man få läsa dygnet runt.

medecinkursen har dragit igång och som de verkar blir man hypokondriker på kuppen. förmodligen kommer manhitta sjukdommar å symtom på allt å alla...

så tar ledigt från skolan i helgen å satsar på plugg till veckan då jag ändå kommer va hemma själv. älgjakten börjar nämligen på måndag. så jag blir själv. hoppas man får lite kött framöver så man kan brassa nå skav me mos! =)

grabbarna från viken kommer också hit å ska jaga. vet inet när jag ska hinna träffa dom, kanske far ut till boschen imånbitti om jag inte e för trött. annars får de bli till helgen eller i veckan, jag har ju saknat mina "brorsor" =)

tjo

men!

hej!

men nu är de fredag igen!
de va ju nyss ju! inte mig emot. men ändå =)

nu, off too schoooooool. later!

1a september

Välkommen höst!

nästan så jag längtat lite faktist!
har haft en kanonsommar ju så de gör ingenting =)

imån blir d datorköp, har vart å rekat på storheden..kom inte fram till annat än att jag vart less å hungrig, men schit the same, imån ska jag köpa dator!

vart dö-förälskad i en ipad som jag fick provpilla på i skolan idag, men när de visade sig att denna inte kunde läsa flash så får jag ta mitt förnuft till fånga å köpa en helt vanlig tråkdator. behöver den för att repa denhär datorn som har fått lite egna ideer. läser man via datorn, ja då gäller de att tekniken funkar!
min nya bästa polare är förövrigt killen på it service. han är snäll. han tyckte synd om mej, för han hade alldrig tidigare sett nåt liknande problem... jaja. de ska lösas, imån!dagen har förutom datastrul med ilskan pyrande ur öronen bjudit på lite bra grejjer också. skolhäng, skönt att gå dit å styra upp lite grejjer. sen köpte jag jeans på ren impuls å tro de eller ej, men de passar! jag är väldigt imponerad! de var inte igår som de fanns jeans i min garderob.
stansvängen avslutades med en trevlig fika ! =)

nu ska jag äntligen placera häcken i soffan å be till dataguden att allt löser sig. konstigt att jag kommer in på vissa sidor men inte dom viktiga. facebook å här.. faktist skulle jag byta bort de utan att blinka bara viktigheterna va okkej!

hörs då. tjo

RSS 2.0