chocken som uppstår när man inser att man åkt till flygplatsen på fel dag

Skrivet 2012-04-10 Klockan 18:44:54

Påsken är slut!
Hej hallådär!
så var påsken slut. en riktig kanonpåsk som tillbringats med fina vänner och familj. endel promenader, nöjen, massvis me godis, detta lär man ju få slita hårt för nu framöver.
idag då. inte så bra!
får skjuts in till tåget i gävle i morse, inget konstigt, hoppar på tåget mot stockholm arlanda. allting är frid och fröjd. kommer fram, går fra, till automaten ås ka checka in. mitt nummer finns inte! jäkla skumt tänker jag, kollar datum...ja den 11. är inte de idag...eller? försöker febrilt få tag i nåt me datum på men hittar som inget, ringer mamma, som upplyser om att det är den 10 april. alltså har jag åkt på fel dag! jag skulle...tydligen...åka hem imån. men haha! vet inte omjag ska garva eller bryta ihop. funderar å förbannar mig själv en stund, får tag i nån å det jag kan göra är vänta till imån eller öppna börsen. som tur är finns det platser på dagens flyg så jag väljer det dyra alteratvet! nu är jag hemma, efter mycket om och men, å så typiskt mej, virrtanen har vart i farten igen. tog flygbussen, släpat världens mest fullsmockade väska i snön, men jag kom hem. en dag för tidigt! haha! kom hem till full vinter igen. men de e bara gilla läget som.
hemma, har vilat å packat upp, håller för tillfället på å å in mina nya löpardojjer, allt för att undvika skavsår när säsongen drar igång. årkar inte me nåmer skotjafs, en promenad/löprunda, 3 veckors sår-läknng, ny promenad, osv, osv, har ju tid på mig att gå in dojjerna för här e masser me snö så de lär ju ta ett tag innan man kan ge sig ut på den första rundan =)
ska ta ett varv i lgh. tjo


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Ditt Namn:
Kom ihåg mig?

Din M@il: (visas ej)

Blogg eller Hemsida:

Din Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se