Marhaba!

Skrivet 2012-04-04 Klockan 20:52:57

Marhaba!

 

I´m bäääääääck! En helt suverän semester är slut och man är tillbaka i vanligheten igen. Snö och solsken och mängder plugg att ta igen. hade hoppats de hade försvunnit "av sig själv" medans jag va borta, men inte då, de finns kvar. men skit i de jagtar å berättar lite om resan istället!

Det började med att tre vilsna damer begav sig till kallax frra lördan. lite kallt, men vi var väl organiserade med papper och div biljetter (iaf resledaren) . iklädda skinnpajjar stog vi i klan är å huttrade, väntade på bättre tider så att de va bara bita ihop. kom till stockholm å där mötte vi våren! underbara vår! ingen snö, skinpajjen va helt rätt klädsel. vi hängde en sväng på ARN å kunde konstatera att de va tråkigt, vi hade typ 10 timmar att avverka på flygplatsen. inte så bra. så vi tog bussen in till city å gick på pub! drack lite bira å hade de trevligt. tur man e gamal så man får smugla in ungdomar på bishops när vissa medresenärer inte hade åldern inne. men me 2 hökar löste de sig fint. satt å iaktog storsdadsborna. de första man hör när man glider in på centralstaryin är för övrigt en norrbottning som gastar nåt om skoter å hemkört! men man kände sig ju som hemma då iaf! senare träffade jag även Ida å även om de bara va en snabbsväng va de skitskojj å ses! de blir ju inte så ofat nu nåmer =) kvällen gick å vi for "hem" tillarlanda å försökte soa i skycity på varsin bänk. kallt som fan. inte så bra. bredde man den lilla skinnpajjen över sig... som att den skulle värma lixom.. haha planet gick 7 å trötta men taggade for vi iväg! Lång rea då planet även gjorde stopp i malmö! men nu har man iaf vart för första gången på malmöansk-mark =P

Resan gick bra men de vart lite långdraget. Själv sov jag och åt en biff! Sen va vi framme i ökenvärlden. Exciting! Verry! Han me ett dopp i poolen första dan iaf. Grundade brännan också. Sen har vi haft en awsome vecka me ökenutflykt, snorkling i röda havets finaste korallrev, åkt kamel, hängt i resturangen. Ätit ofantliga mängder mat och efterrätt till alla! Mål, inklusive frukost. All inclusive är fina grejjer! Mera sånt. =)

En kanonvecka som ändå till största deen tillbringades i en strandstol, vid polen eller på playan. Sen att de stog en militär me k-pist i varje gathörn gjorde inte så mycket. Man kännde sig ju trygg iaf . folk har ju snackat mycke skit om egypten, men jag e positivt övverraskad. Skulle gärna dra tillbax! Inget snack!

Har även vart lite kulturella under veckan å utforskat omgivningarna ordentligt.
komm inte helt osökt att tänka på robban brobergs låt... de e öken.. =) dungdungdung...
Åka kamel va skojj som fasen! häst, alldrig mer. kamel, ja!
frillan på stranden är ju nåt alldeles extra! sen när man kommer hem å gransskar sig själv så syns de ju tydligt vilket sorts plagg man burit större delen av tiden. bikini och inget annat! de små vita kokostopparna har inte fått sola sig under semestern...
beduinafton
en skylt som fångade tre blivande arbetsterapeuters intresse.. hm..

Hemfärden…ja gick väl sådär. Vart försenade, nå så inni helvete! Hade planerat luleflyget me god marginal men den krömp å krömp, vi kom av planet på ARN, väntade på våra väskor å satte nytt personbästa i löpning! De ropade efter oss i högtalarna, men pga en snäll kvinna påsas kom vi med planet iaf! Gjorde flyget en kvart sent iväg… men vafan! Vi kom hem. Ett helt plan me blängande norrbottningar blängandes norrbottningar, men man va ju bara överlycklig att komma me. Najs å komma hem till lule -8 när vi kom till kallax. En viss temteraturskillnad jämfört me när vi klev upp den morgonen! =)

 

har även köpt souvernirer när jag va borta =)



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Ditt Namn:
Kom ihåg mig?

Din M@il: (visas ej)

Blogg eller Hemsida:

Din Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se