Århundradets tillställning

Skrivet 2012-12-09 Klockan 08:47:08

hej kära vänner!
 
så har vi söndga igen, advent nummer två. bara att brassa på andra ljuset i staken. tiden går himla fort nu faktiskt. fredagens tillställning, konsert med Dynazty, Raubtier och Sabaton i piteå va ju nå så förbannat skojj! så kul har jag inte haft på hela året, tror jag, for iväg me grabbarna, grundade me en bärs å burgare på allstar, sen började vi resan mot pitäh! Rovdjuret från happaranda levererade! å sabaton var fantastiska! aningen sliten å nackspärr igår efter allt rockande, typ sträckning i hårdrocksarmen å eftersom man e liten har de väl satt sina spår i nacken, hahaha. vet ej kanske ålderdomen kan spela in en aning åxå, ahhaa. vi röjjde sedan vidare en sväng i lulä å detta är en kväll man kommer leva länge på. Tack Boys!
bilden har jag snott från pite-tidningen, då bilderna på min telefon inte är av nån högre kvalite... =P inget att visa för folk, om man säger så.
 
så igår var det inte alls lika roligt. vart en ganska innehållslös dag, hemma mest. lite dumt att va hemma å se alla bra tv-program en lördakväll, då har man ju inget at kika på på söndan...  klockan är nu kvart i 9 och det är fortfarande mörkt ute. lite svårt att tagga till. får väl se vad denhär dan erbjuder då, ska göra allt för att smita undan plugget.. men de finns väl inge annat antar jag. =P


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Ditt Namn:
Kom ihåg mig?

Din M@il: (visas ej)

Blogg eller Hemsida:

Din Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se