The same procedure as every year, James!

Tjenare Mannen!
 
fredag igen! changes of planes, plugget inställt. trött som fan men gick upp i onödan...så att säga. resultatet av den tidiga uppstigningen blev dock en ren och fräch lgh redo för adventspyntning. så fredagkvällen är iaf "räddad", så att säga!
veckan har bestått av va vi trodde skulle bli halshuggningssemiarien, skönt att de e över. lite som att mount everest lossna från hjärtat!!
kikat lite i jullådan.....hm... verkar som att de blr.....The same procedure as every year, =P
 

men dra ballen i gruset!

men dra ballen i gruset va trött jag e! vansinnig!
full rulle i skolan igår for vi på hockey i arenan. de hela drog så inni helvete över tiden, plus att de skulle lira klart en annan match så kom hem alldeles för sent för min smak. 3 timmar senare än ordinarie läggningstid, vilket resulterar i sjuka påsar å att jag helt enkelt inte verkar vakna ordentligt trots ansenliga mängder kaffe såhär på morgonen. har flera gånger övervägt att skolka första passet men måste ju ändå masa mig dit å visa mig från den seriösa sidan trots att hjärnan verkar vara inställd på sleep-moode. verkar såm vi fått nåra minusgrader, då är dagens fråga vart är minusgrader-utstyrseln någonstans? undansnörd i nån box sen förra vintern förmodligen. ska jagleta nu eller pina mig? de blir pina mig för jag ids ju inte söka reda på vinterattiraljerna... blir en vad som nu känns lång och antagligen kall dag på ltu. ska försöka tagga till. verkligen. förästen...
snart är det förästen dax att pynta, men förra årets julgransfjasko i åtanke blir de nog ett sparsamtmare utstyrslande av lägenheten detta år...

dreaming about sunshine

tjo!
 
inndooor-week in school! seminarieavverkning och föreläsningsmaraton. men snälla låt de bli freda! helgen va iaf asnajs, de kan man ju leva på läge. riktigt skojj, corroded, vilket pådrag är väl allt jag kan säga ändå. nu gäller de bara å fixa stålar så man kan planera lite utländska aktiviteter till våren. skulle även behöva finanser till en skidresa här fram över. såg lite snöflingor idag men de försvann, han inte ens lägga sig på backen. trist. nä men detta va helt meningslöst. lär läsa lite arbetsterapi nu å tagga inför morgondagen (dvs gå å sova). tjo

knyckt gran?

tjenamoss!
 
syster är på plats i stan, jag hämtade henner vid loet igår. kul att hone här, lääängesen! får se va man ska hitta på, lär ju visa stan en sväng iallafall. plat ska hon definitivt få slippa =)
annas läser jag så hjärnan blir som deg, tror hjärnan e sådär måttligt intresserad av en del saker åxå, för den typ försker sticka, rinna ut genom öronen eller så... idag rä det iaf csn dag. känns som de e minst 2 månader sen de va en sån sist, haha. måste nog börja vara snäll nu åxå, slog mig att det är en månad kvar till julafton imån! ojoj. hoppas på snö snart. ser ändå fram emot nästa helg när de e första avdent å grejjer. can´t wait. kanske blri å tjuvpynta i veckan, får se va tiden räcker till. gran kan jag utesluta i år iaf. skulle däremot haft nån plasthistoria på balkongen.. får klura vidare på dedär. de jävligaste är annars, att när de e sovmorrgon, vakna 10 över 6 hur jävla pigg som hellst. fan va de stör mig!
ikväll ska jag pina mig vaken till ....ja efter 22 så jag kan sova länge (längre) imån! tjo
 
 
 

sandybay is the same

hello!
 
efter en sväng på stan igår kan jag bara konstatera att sandviken är sig likt. det är lite av en katastrof att "klippet" dödens boning inte längre går att se på nätet. hrusomgellst hade enjättemysig fika me en kompis igår. återstår att se vad denhär dagen har att erbjudA. VALBO har jag redan avverkat. det är septemberväder så kan helt klart bli en promenad. sen längtar jag efter vintern. kan knappt berga mig! ,e mig snö i massor, nu!
 

man


den stora frågan at the moment är ju hur jag ska ta mig hem till norbotten igen. tåg, fly, eller buss? kan iförsig lifta hem på torsdag men känner att jag måste till skolan nu, lite grejjer att styra upp där. men vette fasen omman vågar boka biljetter me sas, man vet ju inte ens om de finns kvar på måndag!!?? tjo

nostalgi

tjo!
 
de e ju bara så att man blir lite nostalgisk när man kommer hem! har rotat igenom päronens dator å hittat bilder från hela min uppväxt, haha . jäkligt kul om inte annat. hade jag vart vresig idag hade jag publicerat allt skit jag hittat, hahah. närå . =)
men hitta lite alltmöjligt å jäkligt kul kan jag säga.

vetenskapligt bevisat?

Eniglt en udnreösnknig på ett Egnelkst univreisett så kan man srkvia bkoestvär i vliekn ornding som hlest och det går ädnå att lsäa då hjrnäan upfpatatr odret så lnäge fösrta och sitsa bkostaevn är på rtät palts. Dttea breor på att vi itne lsäer vrjae bkotsav för sig uatn odret som hleteht. Om du itne är kokrad :-)


haha!

Om du någon dag inte har något att göra:


1. Köp en cykel med ringklocka.
2. Ring en kompis som har en bandspelare.
3. Ställ dej och din kompis vid en dörrklocka
4. Be din kompis trycka på rec.
5. Ring i cyckelklockan och på dörrklockan, var extra noga med att få det låta lika helatiden.
6. Be din kompis sjunga callecutta callecutta i 2,5 minut.
Vips! nu har du gjort dej din alldeles egna techno låt. Ta nu och sälj kassetbandet med din alldeles egna techno låt till dumma ungar som lyssnar på techno.
Om ett halv år när ingen köper ditt kassettband nå mer, och alla har glömt vem du är.
Då upprepar du proceduren, men denna gång ber du din kompis sjunga rice and curry i 2,5 minut. Sedan lanserar du produkten i din påhittade brors namn.


30 minutes until takeoff

igentligen skulle jag till egypten! men de blir sandviken istället... men vadå, ja e inte bitter...ehehheheh
saker å ting blir ju inte alltid som man tänkt sig, om man säger så.
ska bli fantastiskt å komma härifrån en sväng iaf. fullt upp i skolan, pluggat hela dan, men nu blir de snart roadtrip me gänget!
de kastar av mig i gävle. lär bli i natt nångång. sen vet jag inet fortsättningen, hoppas att nån vänlig själ hämtar mig! mama, i´m coming home!
 

ten weeks

wiiiii!

jag är numer klar med 10 veckors praktik på sjukhuset. tio veckor me allmänt kaos, kan man säga. hänt mycketunder denhär tiden. inte riktigt hunnit hänga me i svängarna. men nu får jag kanske mitt liv tillbaka. eller...jag har tid å skaffa mig ett nytt åtmindstonne!
firar med en föreläsning i långallsonger framför datorn.... men de va sjukt längesen så de gör fan ingenting!! de första jaggjorde när jag kom hem va typ att måla naglarna, eftersom de inte är tillåter när man jobbar i vården. passar man på å njuta nu. hahahahah! inte vet ja men de finns all anledning att fira =)
 
snön är kvar, hoppas de håller sig så. har nämligen pulkaåkning inplanerat i veckan.ser jag verkligen fram emot. har även hunnit me en lunch på stan idag, trevlans. ska försöka slå igång hjärnan å tagga c-uppsats nu, såhär på fredaseftermiddan. wisch me luck!
 
auf wiederseen!

finaly!

Äntligen!
 
nu är det vinter här, igen! äntligen. hoppas de håller i sig. å hoppas på mer snö så man kan rassla fra, längdskidorna ur förådet å ge sig ut i spåren!
tillbaka i skolbänken nu, 2 dar kvar på praktik å kurserna är i full gång. varit hemma å haft föreläsningar, halvår sen sist, underbar dag me vetenskapsteori i långjalingar! underskattat! med andra ord har vag även vart på facebook, hela dagen, hahah

planerade viken-resa men så inni helvete mycke å göra så hinner inte. ingen lägenhet heller. allt är fortfarande kaos. skulle va najs me lite flyt nu! vi hörs!
 

streeeesss

jag hatar å stressa, därför stressade jag så jävla mycke för att slippa stressa! hahhahahahah de går bra för mig nu.. =OP

visa ****

Får du popcorn!
 
Tjo!
ska man bjuda bästa vännerna på popcorn så eldar man upp hela skiten! x 2 dessitom. rökridån la sig som ett lock i hela lägenheten. hade inget annat snask så dom vart utan. stackare.
man blir ju vansinnig!

Gangnam style

tjennare mannen !
 
de vart fan inge halloweenfirande för mig i år. ingen pumpa inenting. har ritat lite på en mandarin.. vart ju nästan. sen är de ju som att komma hem till ett spökhus nuför tin, de får helt enkelt räcka så. helgens plugg skrämmer ju slag på vem som hellst.
fortfarande ingen riktig ordning på prylar å sånr, får bli ännu ett av helgens projekt. blir dock inte förvånad om det bli ändringar på planerna. har återupptagit en gamal hobby! nu när de e höst så passar de perfekt me badabadkar. fina grejjer. man skulle haft en jacuzzi. nä, men de som jag ska ha när jag blir stor är iaf en kamin. ett måste! skulle fått hyra en bagarstuga me kamin, då hade de bara vart å fixa vovve så vare klart! =) tur man har planer.
 
för er som sett för mycke på greys anatomy kan jag berätta att de e inte alls så i verkligheten på sjukhus. inga kräleksintriger, inget smusslande, ingenting! hahahah  hörs!

RSS 2.0