frånminussjuttontillsnoåregn

hejje!
veckan sniglar sig fram, nu är det ändå onsdag. inte vilken onsdag som hellst, sista oktober, vädret e konstigt å jag sha låna ihop lite möbler idag.brynäs förlora mot rögle igår, antar att skåningarna är rätt nöjd nu!kommer förmodligen få höra detta hela vintern =). ge mig sommaren tillbaka. de va fan så mycke lättare då!

 

chock

Morsning!
Äntligen har vi fått snö!! igen! hoppas den får stanna kvar nu. å att de rasslar på rejält å massor! den extra timmen vi fick i helgen gjorde ju inte norrland ljusare precis, mörker å mörker. kan behöva lite snö för att pigga upp. kan behöva lite ljus i mitt liv nu.igår va de minus 17. gled iväg som vanligt, kommer ut å känner att de va lite kallt om öronen. man e ju inte ut å provkänner innan man far så de vart lite chockartat, att vintern kommer som en chock varje år är ändå lite konstigt. har ju ndå bott i sweden hela livet men varje år bir de som en övverraskning när de blir vinter. =P
ingen kan ju anklaga mig för att ha gröna fingrar iaf. borde fara till stan å käpa nya blommor, omgående., tjo

fattiglappen

tjo!
om någon, mot förmodan nu skulle vilja impa på mig kan jag säga att de skulle va genom att bjussa på kalops! hade jag haft tid hade jag åkt hem till mamma. imån får man csn, då ska jag unna mig en ost!  tjo

its alive!

tjo!
tänkte bara ge mig till känna å tala om att jag fortfarande är vid liv. walking dead, snarare. men ändå.
hänter väl nada förutom skola å sånt, ingen skillnad mot tidigare veckor. tänkte planera in en roadtrip till viken framöve rmen eftersom jag e ruinerad vet jag inte när dte blir ekonomiskt möjligt. kallt som fasen å det är hög tid att man börjar me långjalingar här uppe  i norr. känner iförsejj folk som haft sen lulekalaset. =)
(augusti)
att det tar ungefär tre dar å totalt lyssna sönder en låt är väl igentligen inget nytt. dock fortfarande ett faktum. rock on!

tomten

-för övrigt e de rätt skojj att självaste jultomten är med i bonde söker fru!!?? =P

hotell

tjo!
det är vitt här i luläh! minus 8 i morse, kan vara dax att leta fram både långjalingar å även mössan. vantarna har man ju haft länge. dock ett antal olika då de har tendenser att komma bort. lite samma som me paraplyn.
annars känns de som jag bedriver nån sorts hotellverksamhet, är less på de mesta å ja de e väl lite sådär. inga planer till helgen heller, plugga. trist.
kom helt osökt att tänka på min favoritbok när jag va liten. en av dom iaf... olles skidfärd. de e ungefär så jag känner varje gång det komer snö!
 
 
Vad det var vackert i skogen! Och vackrare blev det,
ju längre in i skogen Olle kom. Olle tyckte att det var
som om han kommit in i vinterkungens förtrollade slott,
och därför ropade han med hög röst:
-Tack snälla Kung Vinter, för att du kommit till slut!
I det samma höll han på att trilla baklänges av förvåning,
ty framför honom stod en gubbe, gnistrande från topp till tå.
Olle bockade sig för gubben:
-Är du Kung Vinter? frågade han.
-Neej då, sa gubben.- jag är bara farbror rimfrost jag,
tycker du inte att jag gjort fint i skogen idag?
ur Olles skidfärd som utkom för första gången 1907.

snööööö!!!!

hej!
det snöar!!! weiiiii

hej fredag!

Hej fredag!
 
äntligen skulle man kunna säga!
idag ska jag hem å somna i soffan, innan skavlan hade jag tänkt. känns som en bra start på helgen.
ska fortsätta att vänta på snön. annars inte så mycke planer, ännu. får helt enkelt se va som dyker upp!
 
trevlig helg!

hundrafemticentilång

tjennna!
 
nedräkningen till helgen är i full gång, vanligtvis börjar den redan på måndag eftermiddag, en sliten tjejj som hellst vil sova, lite kaosartat i omgivningen just nu. lulebs lägenheter som är lediga lyser med sin fråvnaro. tyvärr! kollar på vakna me the voice å inser att jag blivit gamal som gata. är en massa kändisar där, tydligen. jag känner inte igen en kotte å inser att jag har fan ingen koll på nåt nåmer. har det att göra med att man nuför tiden bor i luleå,allt e lite efter här. ungefär ett halvår senare kommer alla trender å snygga kläder hit!! efter!!
 
 
impulsköpte en overall igår! grymt taggad inför vintern i allmänhet! sälenresa i synnerhet! ge men massor massor me snö u så jag kan göra snöängel! eller pulka! bara lite snö så man kan ut å leka! sen vill jag gärna ha så man kan ge sig ut i backarna åxå, men ett litet vitt lager skulle räcka fint såhär i oktober!

ska sitta i min overall å vänta hpå snön nu hela helgen! sjukt taggad! tjo

DOBERMANN!

Tjenamoss Lördag!
 
Å vilken lördag. en grå! man e ju van iförsejj. Lillahanna är ju rätt sliten nuförtiden, tänkte igår när jag kom hem från bowling att skiter då i å ställa nån klocka, vaknar 12! vansinnigt men najs! välbehövligt! konstaterade precis att jag inte har råd att fara till stan, så håller mig hemma idag. blri att hålla till på ringmuskeln 19 med omnejd.
 
sen nu när allt är som det är, trots bostadproblemt, borde jag ju skaffa en vakthund! farligaste sorten som håller koll på tjyvar å så!

Va äre fö da ida?

Va äre fö da ida?
Tisda!
Va äre förännda?
Hockeyda!

brynäs is in town. ska dit å kika. spännande!

förstaotober

hej höst!
detta är inget skämmt. snart kan vi här uppe nog även hälsa vintern välkommern.
tidigt uppe, pantertanter på tv! skymtar känslan av nostalgi. nåt man såg när man kom hem från skolan, när man kanske gick i 3dje klass eller liknande. konstigt för nu känner jag mig som precis en i gänget!
sovit som en kratta, halvtidsbedömning idag...
en glädjande sak är iaf...va jag hittade när jag öppnade posten, som hade kommit på avvägar i den allmänna röran å gömt sig under massiva mängder vetenskapliga artiklar...
igentligen e de bara sorgligt men fan jag ska till stan sen! tjo

RSS 2.0