winegums

hej! 
idag har jag  ätit ett kilo wingummi!
hejhopp

Con socker, sin allt annat

Hola senior (Tjenare mannen)!
Fortfarande vid liv, men trötta. har en kosthållning som spårat ut totalt, äter pasta i matlådan och jag tror att våran kost består mestadels av snabba kolisar och efter fyra veckor på endast socker å värme börjar det kännas. kroppen ballar snart ur av stress å allt annat. i början hälsade lokalbefolkningen på finska!!?? (kom ju direk från vinterland) nu blir man allt som offtast misstagen för italienare eller så försöker de göra sig förstådda på spanska. kan vara så att vi börjar inta en helt okkej nyans av brun! En vecka kvar på the island innan vi börjar masa oss hem till luleå igen. nu blir det att försöka hinna njuta av detta livet på slutet. å nu åker kokosoljan fram till helgen!! klockan är nu 8 lokal tid, kastar in handduken å kryper ner. Adios!

16 april

hej!
sista dagen att söka kurser, program idag!
själv har jag sökt lite random, lite random runt i landet! bara för att gardera. sitter nå syrsor här utanför i en buske som håller på driva en till vansinne. är även nån dj på kvällstid som verkar ha drabbats av insomnia. fan va han spela igår. resultat: sjukt sliten å trött idag. sen har han kass musiksmak också. jaja. hursomhellst. dax att sätta fart på denhär tisdan! tjo

utflykt

Hola!
Vi har det fortfarande bra här på Teneriffa! Helgen var mycket givande, han med en grym utflykt och även slappat varvat med pluggat lite vid poolen. Ett trevligt återseende av en vän hanns också med. nu är dte måndag igen och snart dax att gå iväg till praktiken. som vanligt är man ju tröttare än tröttast. förästen äter vi pannkaka varje dag så man börjar ju bli nå jävulst less. men det är billigt! ha en fin dag. vi hörs !

Sol och värme

hej där hemma!
Befinner oss nu på ett soligt men aningens blåsigt teneriffa! Fullt upp på praktiken på dagarna å plugg på kvällarna gör att man somnar ovaggat, knappt att man hinner till sängen. Värmen gör ju sitt till tröttheten och har även resulterat i en jävulsk bondbränna. Spanska språket ställer stundtals till problem då vi igår försökte brassa köttfärs i vinäger... men detta är ett fantastiskt ställe och trivs som fisken i vattnet. provbadade även atlanten första gången idag...påvägen hem...lixom =) de blir för övrigt inte nå bilder då vi sitter på ett racklande internet med sladd...som funkar ...ja lite random. får ta de sen! Adios!

RSS 2.0