istället för instagram!

Efter att ha spenderat åtskilliga studner hängandes på både natttåg och stationer denna sommar kan jag bara konstatera att centralstation i luläääh måste va ett av de tråkigaste ställena överlag. inget skojj alls får man ha där!?? hehheh...
Busstationen däremot! =P
Sommaren har bjudit på en hel del happenings. Bilder från älven när vi vart ute å fiskat!
Turist! oh yes! har rest runt i sveden endel! även danmark, finland har hunnits med!
Bullens kan ha mött sin överman!
HeawyM i Gävle! Inte lätt att fora nåt när man e 2 äpplen hög... knappt att se nå heller =P
Turistade på skansen!
Hittase ett skojj djur på skansen. Måste vara ett nattdjur dedär, huvudsakliga födan är antagligen rusdrycker, rör sig vanligtvis i stora folksamlingar och dras till ställen med mycket folk och dans...
nä men det har vart en grym sommar! helt klart!
 
 

\m/

hoj!
Jag har vart å rockat i Gävle, Getaway! fett me najs. spöregnade nåsså.. men va skojj ändå! riktigt bra musik å grejjer. hamnade i expressen...aja, man ska gö sjuka grejjer på festivaaaal!
Annars är det sååååå himla mycket att göra att jag inte vet vart jag ska bröja nysta i denhär flytthärvan. hade jag haft stålar hade jag slängt allt å köpt nytt men så är inte fallet!
Kom tillbaka till luleå igår, känns som höst i luften. sån kall hög luft, vart att ta fram jackan. nä men bring it on, hösten! har vart en bra sommar ändå så blir skönt att få sitta inne å kura me tända ljus å grejjer. har införskaffat en regnrock, (välanvänd sen i helgen redan) kan va mitt livs investering! fortsätter att packa ner mitt liv i lådor och släner en hel del prylar ändå. ut me de gamla å in me de nya! vi hörs!

sommarn

Halllie hallåe!
Oerhört längesedan de vart nåt skrivet här. finns ju flera anledningar till det. bland annat att jag haft annat för mig. just nu har jag inget för mig så snor väl ihop nåt här då. sommaren har varit najs so far och innehållit diverse resor och andra trevligeter. även en del studier och livsbeslut av den större varianten. är inne på den sista tiden som lulebo, åtmindstonne för denhär gången. känner att jag är klar med norrland och det är hög tid att sticka söderut mot nya äventyr.  hellst av allt vill jag bara bli klar med skolan så får resten bli som de blir. idag ska jag iaf ut å åka igen, blir SJ nattåget söderut! på agendan står affärer, se huvudstaden , umgås med vänner och festivalbesök! finnnt de!
 
 
vi hörs!
 

RSS 2.0