Framme!

Hola!
vi är efter många timmars resande framme på Teneriffa, i vår lägenhet som viska bo i i 5 veckor framöver! det är inte synd om oss!! =)

paniiiik

tjo!
nu drar vi snart! kan inte fatta! wiiiiii sjukt detta!

Påsk!

hola!
Det blir inte mindre grejjer att hålla ordning på, inte ens när man sover. åd hinner man ju fundera ut nya.... väskorna kommer alldrig!! att gå att få igen. måste börja organisera nu...kanske inte min starkatse sida. en sak är ju klar, äntligen ska skinnpajjen fram iallafall. följdfrågan då blir vilken...vilken färg är bäst att ha med sig? äh fy fasen.  blir en väska till skolgrejjer och nudlar. sne kom jag på dedär me deklarera...när ska man gö de igentligen? inte när vi e borta väl...då får jag sitta fängelse.... antagligen....men har ju inget jobb till hösten så kanske hade vart awsome. mat, aktiviteter, betald hyra... ja men sånt.
om det kommer några stackars påskkärringar idag så blir dom deffenitivt utan godis. nåt sånt finns inte här...de kan få nudlar isåfall. köpte massvis igår...nä vafancolo nu ska jag göra nåt annat. ha de fint. tjohej!

blöööh

kan eventuellt vara så att jag har stulit en klotgrill här i dag i allt virrvarr! vet inte säkert...

Galet!

Hej!
Alltså, just nu är det helt galet i detta livet!
fast fy faan för att ha tråkigt så detta är ju najs ändå! pirrigt, börjat packa, har även inhandlat nudlar för sisådär 500 spänn så man ska klara sig ett tag outlandisch! även införskaffat ett antal andra random-grejjer som kan vara bra att ha. men 5 veckor, länge uh. har då alldrig vart borta så länge...så den stora frågan är vad ska man ha med sig och vad behöver man igentligen ha med sig? åh...suck... skulle inte bli förvånad om man får lägga in sig själv som patient istället. kommer förmodligen drabbas av stroke eller eventuell hjärtattack innan detta är klart. ännu mer stress när saker börjar halvstrula innan man ens kommit iväg. aja, ingen minns en fegis!! detta får helt enkelt ta å lösa sig. to.do.listan verkar ju inte minska trots att jag tycker att jag årdnar hur mycket saker som hellst! påsk kan jag ju inte göra mycket åt....men det verkar börja imån. på fredag blri de att i antagligen vild panik kasta ner grejjer i väskor och genomsöka internetet efter ytterliggare vetenskapliga artiklar som jag kan roa mig med på resan. vire ju förjävligt om man vart sysslolös!
bilder från snögrottan i tossa. bästa stället att ha fest på! hade inte påsken spenderats på arlanda airport hade snögrottan vart en given plats! sen är ju frågan om man ska satsa en slant på att snön är borta när vi kommer hem... tveksamt ändå. isen lär ju inte ha gått...
nä nu är det bara att hetsa vidare! tjoho

gaaaaahhhhh

det är mycket nu. jag håller på att flippa!! tjoho!

bikini!

tjoho!
helgen är slut å här siter man som vanligt och knapprar på datorn. helgen vart då himlans trevlig, hockey och brugare på skotvägen i lördags. så jag hade bara söndagen att va själv på. spenderades me nå artiklar och även med att vila lite på soffan. ont i halsen kommer ju som ett brev på posten... får försöka kurrera mig nu i veckan, fast de e skolvecka, men lär ta de rätt chill.  livskrisen är fortfarande ett faktum, har sökt sommarkurser så man har nåt att pyssla me om inget jobb lite lämlpigt skulle dyka upp. har även "roat" mig med bikinibrovning såhär på morgonkvisten... bättre sysselsättning kan man ju ha... konstaterade iaf att det lär nog införskaffas en ny. måste styra dedär, även dedär. såååå innnih-vete mycke att styra upp nu. sjukt! annars är det fortfarande helt sjukt mycket och livskrisen kvarstår. vad ska jag ta vägen till sommarn?? =Päh nu blir det att kolla igenom utbude av resväskor. denhär gången ska jag inte paka kvarten innan... fan jag tror att jag håller på bli vuxen!!?? haha vi hörs!

wiiiii

tjo!
1 vecka nu! shiiiiiiit!
....när det som verkar bli den sugigaste helgen ever gör en helomvändning å verkar bli kanon....bara massa trevligheter, ja då blir man jäkligt nöjd! hockey-lördag idag!! när ens eget lag är kass ja då får man väl börja hejja på nån annans istället. luleå-frölunda ikväll. då lär jag nog hålla på luläh, inte mycke till övers för indianerna från södern... ehhehe. sen har jag även...lyckats...eller misslyckats, beror ju på hur man sre det... förja ögonvitorna lila med silverschampo. såg inte lite psyk ut! de versta knalliga nyansen verkar nu ha absorberats av kroppen...nu ser jag bara jävligt sliten ut.
trevlig helg! tjooo

men seriöst!

Halli hallåj!
jag har nu vart hemma i ...4 dagar sen tågluffen. håller redan på dööö av tristess. mer eller mindre. jäkla tur att man drar snart. annars är dte många projekt under uppstyrning. dax att börja packa, kolla papper, vilka skolgrejjer ska med, passet, pengar, uppsatsgrejjer, solkrämer, åååå det är såå myclet å hålla reda på. jag är inte så bra på dte. J är ansvarig för resehandligarna då jag uppenbarligen inte klarar av sånt, hahah. alltid bra att ha en resledare, J är i detta fall ofrivilligt utsedd. fredag idag iallafall. de e ju alltid najs! solen skiner också. sen ett problem. angående resan och packning och sånt... nu när vi ska till varmare breddgrader är det dax att hänga undan dunjackan och plocka fram nå sommarkläder. dte är här som problemet uppstår. efter 2 somrar i luleå är det bara att konstatera att det finns inga sommarkläder, i stort sett. har ju inte haft nåt behov! haha! sen får vi arbetskläder på plats, ska tydligen jobba i schorts och t-shirt, sweeet. blev dom ombedda att ta med exta schorts... men vem fan har schorts nuförtiden lixom? kan inte påstå att jag haft nåt behov av sådana sedan jag flyttat till norr heller...  ojoj..måste till stan å införskaffa schorts under dagen.  problem 3 i detta fall är väl att man måste visa benen. å dom är ju inte vacker, kan ju säga att det finns mer än en anledning till att jag inte brukar använda schorts. i mitt i vindern, när benen är så vit att ådrerna lyser igenom å de skiftar i brå-lila! sen lär manju göra sig av me de naturliga långkallsongerna också... hahah! måste nog införskaffa en flarra brunutansol å börja prepparera, för den allmänna trevnadens skull!
dax att ta tax i saker. först ska jag grabba kaffekoppen! vi hörs!

vafancolo!

tjo!
men seriöst. när man har en to-do list som är så lång att den ringlar sig till skåne och tillbaka.... ibland får man styka nåt men så tillkommer nya grejjer hela tiden. som sgat det är mycket nu!! hru ska man hinna?
solen skiner ändå ute, skulle behövt dra en sista repa på skiderna innan ban byter dem mot barfotagång i nån sand. 9 dar kvar. sjuuukt!
Här har man snö upp till midjan, falun i lördags ja du blev man ju riktigt lycklig och fick vårkänslor å hela baletten! Lugnet gör sig även bäst på sommarn när det är hårdrocksfestival, ahhah!
sen kan jag inte låta bli att fundera... kan nog haft detta uppe för diskussion förut men kan inte riktigt släppa det... är man köper smågodis....så finns det alltid några äckliga kvar i skolen på slutet...å då är det ändå man själv som valt...hur går det till? sen slogs jag av taken att lite samma sak gäller spotify-listor... man själv knåpar ihop sina spellistor men det kommer alltid låtar som man inte vill lyssna på... hm...
sen slog dte mig plötsligt att det blir ju inget påskbord i år. tydligen är dte ju påsk redan nästa vecka... men 90 mil till mamma kan jag ju glömma det, sen är jag i stort behov av att då låna in en svärmor som bjuder på lax å annan påskmat. kanske får slänga ut en annons på blocket. behöver bara svärmodern torsdag eller fredag dock. sen klarar jag mig fint =) påskafton kommer att firas på stockholm arlanda! nu åter till artiklarnas underbara värld... tjo

äventyr i södra sverige

halli hallåe!
Åter i norrbotten efter en blixtvisit i södra sverige. sverige på en kvart kändes det lite som. tog mig med nattågets snålaste biljett till gävle, vidare mot viken för att säga hej till familjen. iallafall päronen, syrran hade jag ju med som handbagage. han me agakiosken å träffade en kompis på mulligans i typ 2 timmar, haha, men de va allt som hanns med. sen va de bara upp tidit på lördan å fara till karlstad på 90-årskalas. fantastisk tillställning. väldigt skojj å fira älskade farmos å träffa släkten. fick även helt suverän mat och vin, som ett riktigt kalas ska vara! dömle herrgård var destinationen.
sen vart dte bara fort hem till viken igen, en stödlur på soffan å nattåget tillbax till lulääääh! hade en jävla tur att jag kom men, hade tydligen fel biljett, som vanligt när jag ska ut å resa, ringde tillome sj å dubbelkolla, men ändå vart det fel. så planka hela vägen från gävle till lulä, ahah! najs! men de va en trevlig men intensiv resa. hem å ta en stödvila sen va de bara börja plugga igen. wifi är fina grejjer när man kan sitta uppkopplad på tåget by the way!
dock funkar de sådär i buschen...
annars har jag en todo-list som ringlar sig till skåne och tillbaka. det ÄR mycke nu. drar ihop sig till avfärd, 11 dar....dax att börja styra upp grejjer! först å främst skolan å tagga till me uppsatsen! ha de! tjohej så länge

åååhhh

saknar dendär killen!
de

Fullt upp!

Hallie hallåe!
vetenskapliga artiklar i heeela lgh. överallt. läste å läste igår så man trodde nästan de skulle komma blod ur ögonen. turligt gjorde de inte de, men satan va mycket att göra! väskan är iallafall packad, till hälften, resten får jag snöra i i vild panik i eftermidda när jag kommer från sklan. 18.00 avfärd från luleå tågstation, får hoppas att tågen går som de ska. ankomst Gävle c imån vid sjusnåret, känns som det blir en tung natt. men billigt!

Kalas!

hej!
sliten kvinna här. 29 bast, ett år kvar till 30 då alltså....hur går de till?
Helgen som varit har ju vart så inni helvete fantastisk. sjukt skojj med fantastiska vänner. jag som inte skulle fira blev då ordentligt uppvaktad, jättefin present, tårtor, ballonger, serpentiner , fyrverkerier och hela paketet. tack som faaan! sen har vi vart i urskogen å chillat. det bästa är ju ändå när man sitter ute mitt i natten å eldar å kollar på stjärnorna å de e så tyst och mörkt att det nästan är otäckt. då rivs man ju! =) fullt upp nu också, bara tvätta igenom allt å packa om. imån blir det sj norrtåg södergående! först lite plugg. ganska mycket. men efter denhär helgen kan man inte göra annat än att garva. ha de fint. vi hörs!

Tornedalen nästa!

hallie hallåe!
fredag. underbara fredag. nä men de stormar så underbart är de kanske inte ändå. snöar typ från snedden.... hellst vill man vara inne. har iaf packat väskan för avfärd mort mumindalen senare i eftermiddag, kväll. skidorna står i hallen. läget är hyffsat under kontroll. blri att tillbringa dagen i skolan, as usually. skulle förska fixa instagram igår, tillkallade även experthjälp men de verkar inet som de finns till min telefon...eller? kanske skulle ge mig själv en iphone, i present... verkar inte som man kan vara utan om man vill va hyffsat me i matchen... allmänna datorhaverier här på stengatan, hellman-syndrome, är ju som sagt en förbannelse. drabbat både mig och syrran. nu har vi 4 datorer samlat här, 2 som inte funkar, en som funkar i bland och en som har hängt sig/virus/vette fasen. High five på den !? =P nä men trevlig helg! vi hörs!

stress

Määäähhhnn duuuuu!
gomårron! Dax att spana in solfilmen. Hra inte riktigt koll men solen verkar gå upp tidigt, vilket har en direkt inverkan på mina sömnrutiner. Vaknar nu mera innan klockan (de dagar de inte är molning vill säga) för att solen lyser igenom både persienner och mörkläggningsgardiner. ett vårtecken. först gnälle rman att de e för mörkt, sen att de e för ljust, men vafan man e ju från sverige så man gnäller ju jämt! haha! brukar ju inte va nån sjusovare i vanliga fall heller men en riktig sovmorgon är nog bara att glömma nu, antar att det blir till hösten/vintern nästa gång. haft kursintro till praktiken i veckan så de drar helt klart ihop sig. ojoj! jag tror att det är torsdag idag och om det är så betyder det att det är fredag imån. Blir förmodligen , om allt går som det ska att åka till tornedalen i helgen. friluftsaktiviteter norrlandstyle står på schemat, (leka med vapen, åka skidor, basta, mm). minsa sista dagar som 28åring ska alltså spenderas på finska gränsen. Vägrar ju fiira eller ha kalas så de passar mig perfekt! Har en del vetenskapliga artiklar att läsa men vad kan vara bättre ställe än i en snöhög, hoppas givetvis på solsken så blir det hela så himla mycket roligare!
 
Tossa-hillbillys! bild från midsommar 2012, å visst, man längtar lite till sommaren!

inte vår

hejje!
vem vill igentligen gå ut i snöstorm? borde va obligatoriska hemmadagar! dendär skinnpajjen man funderade på häromveckan lär ju få vänta ett tag. hängde tillbax den längst in i garderoben. så dedär med våren va ju bara att glömma. tur man har resan å se fram emot. kanske att man kan få användning av skinnpajjen när vi kommer hem, men de e ju fan knappt, isen lär ju inte ha gått då iallafall. =P så är dte tydliigen att bo i norrland. kallt! passar väl på att njuta av den sista veckan som 28åring. efter helgen e de nämligen kört. jag ska nog köpa mig nåt ondödigt i present, till mig från mig lixom, de e jag faan värd. klurar vidare på om de är nåt jag behöver (läs inte behöver). nä men vi får höras. tjo

random

morsning!
på tv pratar dom om  budgetstupet. allvarliga saker. det är visst ett stup som man som student ramlar ner för gång på gång antar jag. alla pengarna har gått åt till diverse biljetter fram och tillbaka till olika ställen. antar att de blir så när man är rastlös i själen =) lite lustigt är det, de slår ju iaf sällan fel att jag inte kan vara hema mer än 2,5 månad innan jag knner att jag måste röra på mig! blir å sticka söderut till veckan. wiiiii mste ju passa på å utnyttja dehär med disstansstudier till max medans man har chansen!idag blir det en kortresa till skolan bara.
trodde man att våren va på väg med allt vad det innebär... men pang vart det smällkallt så de knappt gick att vara ute. telefonen stängde av sig, inte ett bra tecken,raggsockar on! hare då! tjo

men

ååh!
=) vafancolo, att vakna en måndag å inte ha nått vatten. leder till inget kaffe i sin tur. som leder till kaos =) fett najs me måndag! tjo

backyard babies

tjo!
söndag. inte de minsta trött heller. varför vaknar tant så tidigt nuför tiden. skulle till skidbacken igår tänkte vi, upptäcker sedan att bussarna inte går på helgen. vafancolo e de? de e ju då, om möjligt man skulle kunna hinna med. aja. vart en jävligt ren lägenhet vi fick till iallafall. =) fint de åxå. inte alls lika skoj. hittade en gamal skiva me backyard babies så nu e man fast igen! love it! vet att jag en gång i tiden hade ett asfränt linne me deras tryck, kom på att jag skulle vilja hitta de när låtarna nu va så bra, hahha. men de har jag nog snört i en av mina kriser. trevlg middag på stan igår å snålblåsten. hemma nnan 11 vilket i sig är skandalöst men riktigt najs. kokade 2 minuter på hanibal men blev rädd och gick å sov. ingen sol idag men de behöver ju inte utesluta ispromenad i sig. fortfarande taggad på backen men går de inge buss så gör de inte. nån borde skjutsa mig! hahah tjo

sorry!

hello!
vet inte vilken dag det var men nån av domhär stressade dagarna nu i veckan. gick till affären, ska betala å blir tvungen att kö dendär "sorry, the plånka is at home".... ingen hit. å nå jävulst typiskt mig. bjuder på de!
30 dar till teneriffa, ojoj, myyycket man ska hinna me innan dess. går fort nu. lite för fort. men vi hörs!
tjo

RSS 2.0