solsken

Skrivet 2009-02-15 Klockan 11:02:51

tjoh!

vaknar tidigt, pigg och hyffsat utvilad. nu skiner solen i den vita fina snön utanför. man blir sugen att åka skirdor. på längden å på bredden å alla möjliga sätt som går. igentligen borde man ju ge sig ut i skidspåret ,men bara tanken på träningsverken som i sånnafall skulle infinna sig i morgon gör kastar en mörk skugga över dom soldränkta skidspåren. man e ju så sjukt otränad att jag får ont i ben å benhinnor bara av att tänka tanken.
läggerner kungsbergsåkning även denna dag. så fort jag lkänner ett "borde" eller "ska" blir jag som sur på mej själv å skiter i det. fast det hade vart roligt. men inte idag. jag vill fan inte idag.
skulle vart kanonläge att de sig ut på skotertur också. men även där surar jag ihop. det får bli en promenad istället. lätt å smidigt, bara att klä på sej å gå ut, man behöver inte hålla på rassla me en massa attiraljer..

ska på annas 25årskalas senare idag. får se om vi kommmer dit. hanssons nya bmw e inte i toppform. den startar inte...satana. JR`s(dallas) batteri har nog skurit .så vi kanske blir fats i viken hela långa dagen. om vi nu inte kan snålskjutsa me några andra kalasfirare.

blir så kallad brunch nu. varma mackor.. inte d nyttigaste man kunde komma på,,,men vafan! man va ju inte ut å slira nånting igår så d går väl jämt upp då antar jag.

återkommer senare. om d vart nå happenings.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Ditt Namn:
Kom ihåg mig?

Din M@il: (visas ej)

Blogg eller Hemsida:

Din Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se