Årets julklapp

Skrivet 2011-11-19 Klockan 11:29:44

Morsning!



Årets julklapp! en matkasse. enligt mig skittråkigt. nog är det tråkigt att fara å handla, men nån måtta får de väl ändå vara..en kasse man för flera hundra. om mjag inte vill fara på affären vill (läs orkar) jag nog inte laga nån middag heller. då får man väl gå ut å käka eller nåt. Om jag nu mot förmodan skulle få en matkasse avstår jag gärna denna och pengarna kan gå till nån som inte har tillgång till mat. särkilt i juletid brukar de flesta svenskar inte lida brist på käk. det brukar ju finnas i groteska mängder snarare.



Lördagförmiddagar utan planer e riktigt fint ändå. vakna av sig själv, glida runt i pyjamas, dricka kaffe å lira melodikryss. de e lixom myspys på nåt vis =)

Igår efter skolan vart d inte mycket gjort. fredagskvällen gick åt att eftersöka hanssons kavaj. spårlöst borta. det påstogs att den fanns nånstans i lägenheten... såvi leta å leta å gick igenom nästan allt... i garderober å lådor å grejjer å allt. men ingen kavaj. tillslut va d bara att kosnatera, kavajen fanns inte här (även om ägaren "var säker" på att den skulle hänga i garderoben). kavajen återfanns senare på annan ort. turligt inte så långt ifrån luleå, antnäs var byn där den gömde sig. huvudsaken e ju ändå att den är återfunnen och återgäldad hit till i eftermiddag när vi ska iväg på bröllopet.

måste packa å dona lite innan vi ska iväg. jag ska ju faktskt åka bort imån. längtar! lite less på lule nu faktist. dax att sätta fart. hörs sen då tjo


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Ditt Namn:
Kom ihåg mig?

Din M@il: (visas ej)

Blogg eller Hemsida:

Din Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se