yrk

Skrivet 2011-09-20 Klockan 19:43:18

tja rå!

vilken dag. dne har  inte vart så bra...eller jo ganska men den har vart jobbi på nå vis. det började med att jag försov mig. det händer inte ofta, men när de händer så e ju hela dan förstörd redan från början. anldeningen till försovningen är rethosa. den är inte å leka med, håller på hostar tills lungorna typ flyger ut genom käften. så var det hela natten också. så fort jag somna hosta jag å pang så va man ju vaken igen. så natten spenderades med hostning och var även upp ett par gånger å drack te. te drickandet resulterade i kissnödighet. å så höll de på. redan igår kväll va jag trött så jag bad p att se till att jag kliver upp. men när min klocka ringer å han väcker mig säger jag tydligen, nåt i stil med, låt mig sova! de dumma e ju att han lyssnar på mej istället för att tvinga upp mig. när ja väl kvicknade till vart det bråttom. missade den vanliga i god tid bussen så jag fickåka me stressbussen. sprang dit i vild panik å regnet forsade ner.paraplyt vände sig ut å in och vart som en strut. senbussen bara  slirade runt, hellt proppfull å regnet öste ner, så innan jag kom till skolan, en minut innan lektionen börja va jag genomblöd och på ruskigt dåligt humör. gillar inte när de blir sådär kaos på mårron. kom fram till skolan å upptäcker att mobilen blivit knäpp. funka inte. gick inte å ringa, ingenting. som grädde på moset lixom , me allt strul me daorer å div annat.
sen har hostan hållit i sig hela dan, vet inte hur många gånger jag kutat ut för att inet förstöra alltiohopa för dom andra. nu e jag less. låt mig bli frisk.snälla!
annas gick dagen på och kom hem rätt sent. på vägen hem upptäckte jag att jag slarvat bort mitt paraply, det sista. tyckte jag va så duktig å höll reda på de hela dan, nästan. så typiskt. blir så less.
måste på ikea å köpa nya billiga paraflax nånda, för de regnar mycke nu. tjo


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Ditt Namn:
Kom ihåg mig?

Din M@il: (visas ej)

Blogg eller Hemsida:

Din Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se