sunday

Skrivet 2012-02-12 Klockan 08:55:51



tjoooo!

Vaknar tidigt en söndag, lite som att man känner sig snuvad på konfekten...lixom. planen va ju att ta de lungt å sova ut, men tolkar de som att jag inte va mer trött än såhär så vilade lite å klev upp vid 8-snåret. det har hänt nåt med ljuset här uppe. från att ha varit mörkt dygnet runt är den nu mer och mer av tiden som är ljus. de börjar tidigt på morgonen å stannar längre å längre för varje dag. omöjligt att sova när de e ljust ute. men man kvicknar ju till , helt klart.

har nårsa funderingar såhär på söndagskvisten....

1: vad ska jag göra idag? åka ut till byn å köra skoter?
2. Åka skidor?
3. Angående klänning till glitter å glamourpartyt nästa helg...

de två första får kanske maka på sig till förmån för plugget. måste ta tag i dehär me neuropsykologin... inte skojj men jag måste. så blir nog en pluggdag, å skidsväng ikväll. får rasta skotern igen nästa helg.

sen är det klänningen, som är väl de största problemet just nu. har en klänning som inte vart ute å roat sig på länge, den e lite pärlig...så den skulle kunna få följa me, men, har inte haft den på år så förmodligen är jag för tjock å kan inte ha den. ska prova idag, men man blir ju så less när de visar sig att mina misstankar om storleken stämmer...

glammigaste av de glammiga är väl ändå babsan. man kanske skulle köpa en rosa peruk dagen till ära. har ändå alltid velat ha rosa hår. =)



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Ditt Namn:
Kom ihåg mig?

Din M@il: (visas ej)

Blogg eller Hemsida:

Din Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se