veckan i bilder

Skrivet 2012-02-20 Klockan 20:29:16

Äntligen! på nåt mystiskt vis fick ja över lite bilder från telefon. det var inte enkelt, men jag kan ju inte anklaga telefonen för att jag inte fattar hur man ska göra. lyckades iaf, känner på mig att det var en engångsföreteelse...kommer inte att försöka igen,,,på ett par dar. så här är lite bilder, för att kompencera senatidens utevaro av sådana =)
hjärtansdagpresent från mig! du får en puss om du diskar... tänkte att de skulle va ett bra trick för att nån annan skulle diska, men njae, ja tror inte de funka så värst bra. haha =)
jag fick jättefina blommor! =) vart superglad, tydligen hade blom-gubben lovat att de skule hålla en månad. men de har vissnat nu.. men man kan ju inte  fara tillbax me dom precis.. ;P tur jag han knäppa ett kort =)
mackorna som skulle hängt ihop med receptet häromdan! =)
min första lotto-vinst någonsin! jag är överlycklig!! =)
bilder från fredagens isvandring i solskenet!
jag passade på att göra en snöängel!
Viltmiddag från de norrländska skogarna! delikatesser!
Vinterbilder från långberget och lördagens skotertur. det var ju synd att jag hade fingret i linsen på de fletsa bilderna...
sen fynda jag sockar på dollarstore. 10 spänn!
så de va lite blandat smått å gott från veckan, som jag lyckats fora när jag lekt me telefon. nu ska jag sova pensionärstidigt. nattinatt


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Ditt Namn:
Kom ihåg mig?

Din M@il: (visas ej)

Blogg eller Hemsida:

Din Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se