Northland baby!

Skrivet 2012-07-18 Klockan 09:51:03

Tjennamoss!

Nu e man tillbax i civilisationen igen efter en vecka i buschen. I de djupaste norrländska skogarna spenderades den senaste veckan. Lugnt och skönt å de e ändå lite som paradiset på jorden. Dagstempot existerar knappt utan man glider runt å gör lite va man känner för. Grillar, fiskar, solar lite, badning har det vart snålt med. Men de e najs när man kryper ner i sängen med en doft av myggmedel .Fått en hel del firrar! Så sen har man levt på rökt abborre å tunnbrödmacka.

Helt sonika byggde vi en grillplats å bjöd in vännerna från stan på osökt partajj i urskogen. Fantastisk tillställning. Drog iväg på fyrhjulings-safari ute på myrarna. Leran var överallt. Men man har ju hört att de ska va bra för hy och hår. när man efter 2 duschar kommer till stan å hittar myrslams å lera i navel och öron, ja då har mna haft skojj! Fan så sugen jag är på skaffa en fourwheeler! Ojojoj. Grym dag kommer gå till historien. 

 

Känns som man blivit norrlandskonverterad på riktigt nu. tjo 

 

 

 

 

 

 

För övrigt en jäkla tur att jag rä ledig då ja knappt får ihop tiden som de e nu. Jag e fan en jäkligt upptagen filur! =) igår vart de pengarna i sjön på bilbingo och igår har jag legat på plajjan å solat! Min fina plajja alldeles nästan nära. Första doppet också avklarat. Kallt, men man e ju isolerad så va rätt lugnt. Men nu ska ja gö nå annat. Tja rå



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Ditt Namn:
Kom ihåg mig?

Din M@il: (visas ej)

Blogg eller Hemsida:

Din Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se