mål!

tja rå!
äntligen har jag fått måla lite. som att jag inte hade nog att göra...så fick jag nån ide om att måla om sänggaveln. sagt å gjort! =) dumt påhitt.. men ja kan som inte hindras när jag får mina il.. haha. har även kladdat färg på en vägg å div andra prylar.
kanske vi kan flytta in imån eller nästa da. ska bli skönt- jag har inte "vart ifred" på snart en månad...
annars, riktig skitvecka med jobb... jobbar även helgen--- så nu har man tammefan ingenting att se fram emot. skriva nån skoluppgift som jag nästan förträngt.. fy fan va less.. ja vill ju vara ledig å dar på peace and love eller nå annat rajtan tajtan!
men imån e d ny dag, nya tag.
tjopp

midsommar

tjo!
fan vad det är mycket på g just nu. allt är fortfarande ett enda virrvarr men det börjar ändå årdna upp sig. lite i taget...så att säga. veckan som varit har mestadels best¨ått av arbete. å det har regnat nästan konstant i luleå. men igår på självaste midsommarafton var det mestadels uppehåll! de tackar vi för!
gårdagen bestod också av jobb, var så grymt trött att jag funderade på ställa in firandet! lyckligtvis gjrode jag inte det utan for iväg å vi hade en toppenkväll med god mat, garv, kubb mm.
trots gårdagens festligheter har denna lördag vart fullspäckad. började med en långpromenad!!?? och sen har vi grejjat i lägenheten. nu återstår väl bara att käka en banan å somna i soffan.
för imån fortsätter tapetseringen och renoveringen.
ha d fint / en sliten kvinna

listigt lulebo

hej!
men j*lar va roligt nudå...när de har regnat oavbrutet i 2 dar/nätter. så trist så de finns inte , man blir ju så less, de e ju som regnvädret krupit in i min skalle å de lixom regnar inne där också...!!??
jobbar för fullt..å renoverar så fort tillfälle ges. de tar sig.. men än är vi inte klara.
måste även tacka!!?? lulebo för de orangea 70-talslisterna.. passade nå jävulst dåligt till de nya golvet. aja, man kan ju inet ha så höga förväntningar när man hyr, men ändå... förmodligen köpte de uupp ett enormmt konkurslager nån gång i slutet på 80talet eller så.. för ingen vettig skulle väl? ta nå annat än vita? ev svata passande golvet??
midsommar till veckan. närmare bestämt ferdag. får se va som händer, skulle gärna, om vi han någorlunda klart å bara sitta hemma i pyjamas å vara själv en stund =) var längesen nu.
måste krypa ner nu.. klockan ringer lite efter 5.. natti!

färjan

tjoho!

ja va har hänt sen sist. inte mycket ur renoveringssynpunkt iallafall. nöjesfronten har det hänt mer. var på grillningspartaj igår, som resulterade i en utgång på färjan! har alldrig tidigare vart där men det var en upplevelse i sig. hursomhellst hade jag en toppenkväll.

sen verkar det vara en ny vana för min del att komma vid halv 5 snåret- men jaja. me tanke på åldern tycker jag det rä ganska bra presterat , haha
full rulle idag. måste tagga till å sluta fjanta nu! tjo

rastlös

hej hej!
jävlar så less jag blir. skulle till stan , men inte fan gick d nån buss. så jag fick vackert gå tillbaka å vänta. vänta e ju bland de tråkigaste-koskitslukten ligger packad över byn denna lörsadförmiddag. solen är i måln så sitter hellst inne. antagligen nån bondlurk som vart å gödslat.
jag e trött men rastlös. vankar framå tillbaka här... snart blir det spår i golvet, tänk Joakim von aknas tänkarvalv!??
renoveringen har som avstannat... kommer ju alldrig kunna flytta in känns d som.. måste ta mig till stan å köpa lite tapeter, kom på att jag ska fonda lite trots allt... sa ju alldrig mer fondvägg, men man kan ju ändra sig, hahaha
ikväll blir det grill i gammelstan. trevlans !
hej på ett tag!

lulebo

hallå där!

allt ät kaos. hela mitt liv är kaos. allt jag äger och har är utspritt eller nerpackat i lådor. jag har nytt jpbb och ingen bostad..riktigt. där jag ska bo är det enormt kaos . helt sjukt. det är ljust 24-7 och här finns ingen mörkläggningsgardin. jag kan inte sova fast jag e sjukt trött. fy fan!

blir till att häna på bergnäset ikväll å få upp lite tapeter. så de händer nåt! ;P
hade tänkt sola men när jag sluta försvan solen..myggen kom fram istället. återgår till kaoset! tjo flöjt!

yalllaaa!!!!

hallåj!

hemma i svedala igen sen ett par dar tillbaka. närmare bestämt i luleå. min nya hem-ort.
vart ska man börja då? jo självklart resan!

ÅH vilken resa. helt jävla underbart. sol, bad, kebabrullar, schopping, dans, träffa folk, 1000tals interna skämt å dagarr av 2 spekulerande snillen vid pooolen. badat med badring, gjort egna utflykter, vart på båttur.
gryymt!
vartt dessverre sjösjuk. turligt nog inte på båten men efter. det gungade som fan när jag gick, känndes som jag skulle få spagettin i ansiktet när vi satt på resturang och käka.
lägger upp lite bilder från resan sen, när jag kommit i ordning, nu "Bor" vi i peters pojkrum, alla våra prylar är...ja överallt. allt e borta i röran.
bråttom som fan har jag också! ska på utbildning... yalla!

outlandicsh

hoj!

drar till turkiet om ett litet tag. flytten e vi inte klara med heller... jaja, jag drar . =)
hör av mig igen när tillfälle ges! tjooooo

finn fem fel?

hoj!

röjjer för fullt.
stötte på muskelgubben när jag gick igenom garderoben. upptäckte även att han finns i 2 utföranden.. en barnvänlig å en som e mer anatomiskt riktig... haha ja dööööör

byta verksamhetsplats

hallåjsan!som sagt, det är mycket nu ...med! vart ska man börja?
idag, har jag "gjort ärenden". riktiga gamlingsgrejjer. fixat papper, koder, apoteket, sgt upp grejjer, ja typiska ärenden. hatar alla sånna förrättningsgrejer..

husomhellst. lilla-anna tittade förbi helt osökt med en påse bullar i handen. ett finfint break i stressen. vi planerade resan å sånt. grymt att vi drar snart. hinner igentligen inte följa me, haha. de e ju inte gjort på en piss-kvart att flytta, man hinner fylla upp en 3a me bra mycke grejjer... på kort tid!!

min bil har gått igenom besiktningen! ja jag har ju faktist en bil! alldeles egen. kör den dessvärre inte så ofta. övningskörningsskylten har kommit på villovägar.. så jag avvaktar tills den kommer fram igen =) men härligt att rostiga pärlan frän 93 gick spikrakt igenom.. jamenar.. de gör ju inte ens farasn volvo eller nya goffe !

p är på avslutningsfest med jobbet. dem har fixat å donat å sklle ut för att han slutar nu. kul!
jag är grymt avis, jamenar, inte f*n får jag nån avsutningsfest!!?? =)
så medan han är ute å roar sig e jag hemma på solo kvist å packar grejjer. å jag packar, å packar å packar, men snart e d tomt i skåpen. jag spar 3 udda vinglas å 2 kaffekoppar, de får vi ha nu till på lörda sen slänger vi skiten.

under den senaste månadens tenta-plugg har ju kosthållningen i familjen hellman/hansson varit under all kritik. i stort sett har vi levt av bananer å bullens pillsnerkorv. så vi fortsätter i samma anda. man spar mycket disk.

var in till gävle en sväng på em. behövde en paus kände jag. skulle köpa ny bikini... upptäckte dock att bullens pilsnerkorvarna tydligen satt sig på magen... allihopa!! jaja, får väl äta nån form av hälsokost å hoppas att den e väck till lörda!!?? dream on..

nu måste jag packa vidare... om vi nu ska flytta verksameten.... norrut .... på lörda!!??  hejdå

full rulle

hallåååj!

sitter här hemma i kaoset nu. prylar överallt... kartonger, allmänt kraffs... men jag är ledig! grymt. sov tillome länge idag, vilket inte hänt sen urminnes tider.
fast särskilt ledig är man ju inte ändå, inte så att man kan ligga på soffan direkt... den är full me grejjer som ska packas ner, så får inte plats där heller. tur man har 2 soffor till att vältra sig i, ahaha. en är dessvärre isärskruvad..
måste på stan å fixa pappaer, köpa solkräm, packa klart, gå igenom garderoben, växla pengar?? ojojo, söndag är dte visst imårron också.. då lär d inte bli mycke gjort, antar att tippen är stängd. lär ila vidare nu hej så länge!

RSS 2.0