panik

Skrivet 2009-04-05 Klockan 10:03:20

Mårrn mårrn!

Fan att man ska vakna så tidigt då, e ju söndag, ända dan man kan sova ut. men jag har vart vaken sen halv 9... när man va en unghöna kunde man ju sova hela dan i stort sett. halv 9, d e sovmorron nuförtiden. så här sitter jag i min hello kitty-pyjamas å trollet plupp frisyr. har redan tröttnat på att vara vaken ensam också. har kollat igenom allas bloggar också, men ingen som uppdaterat sen sist heller . men folk har ju annat för sig =)

behöver verkligen en större lägenhet, med sovrum! så man slipper smygarunt som en tjyv när man vaknar före.
sen var det dehär med lägenhet...
e d dumt att köpa lägenhet? va slutar månadskostnaderna på då? skulle man ha hyrt nåt? eller köpa hus? om d ändå kostar lika mycke..,. men jag i ett hus? man har ju inte gröna fingrar för fem öre...hålla på påta i en trädgård när man inte kan hålla blommorna på fönsterbrädan vid liv? klippa gräs å byta hängrännor? nej hur e nog inget för mej, inte i dagsläget iallafall. men radhus då? kan iallafall inbte bo i en etta nåmer.
fan jag får panik vet inte vad jag vill. man vill ju inte dra på sig nåt å leva på noll kronor efter räkningarna. åhhhhhh!

å vad händer idadå?
vart föresten hemma igråkväll, hade nå jävulst tråkigt. men har hört att man måste ha d ibland också.
kanske kungsberg idag, men om sanningen ska fram e jag inte så sugen. men vet inte vad man skulle hitapå istället heller. men va lite sugen att åka till nån polare å fika. bjuda in sig själv lixom =)

äh, lär nog börja med att styra upp frukost... å väcka peter så jag inte behöver va ensam nåmera.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Ditt Namn:
Kom ihåg mig?

Din M@il: (visas ej)

Blogg eller Hemsida:

Din Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se