en kanonhelg

Skrivet 2009-02-09 Klockan 09:01:01

tjarå!

så var man hemma igen då efter en snabvesti till huvudstaden.
masade mej ur sängen klockan 6 igår morse, så tidit harjag nog inte vart uppe på flera år...haha. va sjukt trött när jag sprang iväg till bussen, sen som fan också. så jag kutade genom stan å han precis fram i tid. så det va bara att bänka sig.
som den kärring man då blivit vart det sova en snutt å läsa tidningen som gällde. måste säga att ha radio i mobilen e d absolut bästa. så jävulst najs. lyckan e ju fullkmmlig när jag både har tidning å radio, klockan e 10 lördagmårron å jag kommer på att det är ju förfan melodikrysset! så jag löste melodikrysset den sista bliten- gubben bakom sattå snegla hela vägen, jag lovar att han vart avis. sen när vi gick av fråga han om de gått bra. haha.

sen när jag kommit fram å hitat på karin i vimlet så vart det schopping för hela slanten.jag e supernöjd för att jag hittade ett par klacka skor i storlek 35! äntligen. jag e så jävla glad, för man kan ju inte ha pimps å raggsockar presis.  vi gick å vi gick tills man fick sjukt ont i fötterna. å jag som va så trött också. skulle ju partajja lite på kvällen så vi skulle på bolaget, men stupsäkra på att d stängde 4 så sa vi att vi tar d sist. men tammefan då hade dom börjat stänga 3 där helt plötsligt. så vi vart utan. haha. lika bra de kanske.
for hem till karins lägenhet å donade ihop lte tacos å grejjer. bara slöade i soffan innan det var dax å göra sig snygg för en kväll på stan.

vi får först på nåt hak å tog nän bärs. fick färsköl...inget för mej direkt men d slakn ju i iallaal. sen va vi vidare till ett skitcoolt ställe, dom hade julpyntat hela stället från  golv till tak. skitmysigt. klockan sprang iväg å d tog aslänge för oss att ta oss in till discogatan sen. tror vi kom in på krogen vid 2-halv 3 tiden. (då brukar ju jag gå hem).  men när man kom in fattade man ju inte att klockan va så myc ke så vi dansade runt å sånt. huxflux va klcokan 5!!! ¨å stället släcktesner. va bara att pallra sig hem . kom väl hem vid halv 7 på mårron kanske, då hade jag vart uppe 24 timmar!! slockna då fort jag kom in. va så sjukt trött igår kan jag lova. men hade skitskojj. så d va d värt =)

sov hela bussen hem igår iaf.. sen kom peter å hämta mej vid bussen. så d vart pizza å soffmys när jag komhem. somnade på en gång när jag la mej i sängen. blir en jobbig dag idag me, man e ju fortf sliten. haha

tjo


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Ditt Namn:
Kom ihåg mig?

Din M@il: (visas ej)

Blogg eller Hemsida:

Din Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se