nu har jag de!

Skrivet 2011-04-18 Klockan 22:34:11

hej!

jag tror att jag har kommit på vad jag vill bli när jag blir stor! stor å stor...men när jag blir gamal. jag vill inte bli tjock igentligen, men de vet man ju att man kommer bli så kanske är lika bra å börja på en gång å vänja sej. närå. men jag skulle hemskt gärna vilja bli samegumma när jag blir gamal. dom är ju ganska söta. fast jag vill ha tänderna kvar! =) å såndära söta skor å luva! =)

men de e ju som kört, för jag e ju inte same. ja vet inte hur de funkar, men man lär ju inte bli same för att man gifter sig me nån. å P är ju inte same, å har inga planer på byta bort honom så jag får nog skrota mina planer.
men de hade vart skönt å sitta i fjällen å dricka kaffe å berätta historier, sova i tält å sånt. snacka om stereotyp, haha. jaja, skit samma. jag får nog vacker fortsätta plugga min anatomi, men är nå grönjävulst less nu. tenta om 2 veckor, finns inte en sportkepa de kommer gå.

jag ska nog förtidspensionera mig. jag känner mig sä jävla gamal å sliten . undrar om man får hängpattar snart också...men man kanske inte kan få det när man knappt har nån hylla, haha!!?? =) men de blir väl sånadär...som blöta lovikavantar me grus i...nere vid knäna... de kan man ju ge sig faan på =)

hörs imån. hejhopp!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Ditt Namn:
Kom ihåg mig?

Din M@il: (visas ej)

Blogg eller Hemsida:

Din Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se