ledig

Skrivet 2011-07-05 Klockan 17:02:09

hellooo!
ledig dag idag, underbart. behövdes kan jag säga!
så jag sov tills jag vaknade av mig själv, konstigt att man (jag) som måste sova i mörker faktist har aklimatiserat mig till det ständiga ljuset, trots att jag glömt/inte hunnit köpa nån mörkläggningsrullgardin.
dagen har tillbringats vid trollbadet eller va de nu hette. startade dagen med att förirra mig på bergnäset. turligt nog fan jag en bekant som guidade. hemvägen var värre... men efter ett antal exta 100 meter å allmännt virrande bland husen, som för övrigt ser alla lika dana ut, kände jag plötsligt igen mig och gick hem!
mina timmar i solen var välbehövliga, för de va ju ett tag sen ja kom hem från turiet å färgen sitter ju inte så änge. tyvärr. men fick tillbaka nån fräken på näsan idag iaf =)

nu e d stan som gäller. måste köpa gardintyg...vet inte hur jag ska kunna sy gardiner nu,utan känsel i fingrarna... men de lär ju lösa sig...  !!??

även balkongmöbler måste ja ha tag i, å ett brickort,å en hallbänk... förbannat att de ska va så långt till ikea!!! va ska jag nu göra på sönddagarna?

faktist har jag lite hemlängtan idagockså. vill hem till familjen å fika på deras altan. grilla bambam å haloumi. åhhh

jaja måste sätta lite fart nu. puss heeeej


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Ditt Namn:
Kom ihåg mig?

Din M@il: (visas ej)

Blogg eller Hemsida:

Din Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se