ida äre freda, na na an an ana ann ana

Skrivet 2011-05-13 Klockan 10:11:23

tjooho!

idag är dte fredag, den 13 tillome, om nu de har nån betydelse.
hrusom hellst så e d städdag. eller iaf röjja-bort-alla j*la-papper- som -e- överallt -dag -så -att man- kan -va- hemma- å -slippa -se dom- -i -helgen-dag.

fösrta å enda gången jag har handlat på internet var hörom veckan. beställde en tavla... tyckte d börja ta oroväckande lång tid... betalat hade jag också gjort... så jag började ju känna mig blåst..
får hur som hellst ett mail från företaget som då säger att tavlan varit på posen men åkt tillbaka till england. !!!!??? jag fattade ingenting... snörde iväg ett mail men inte fått nå svar... ringde å de sa att växeln var nedstängd... började få smått panik å inte att ja, jag e nog blåst på riktigt. kom genst att tänka på Sverker Olovsson! vart atg å ringde vidare, tillslut fick jag tag på nån kvinna... min fråga va då, hru f*n ska jag kunna veta att det finns ett paket på posten om jag inte får en avi? men det var enligt henne (företaget) inte hennes ansvar... nähä. till saken hör att jag varit på posten å hämtat ut andra grejjer den senatse veckan... jamenar, man isar ju legg å så, då borde ju dom ha sett att de fanns felr paket till mej? eller? så nu for tavlan tillbaka till england, sen kommer den visst hit igen. men då måste jag typ hänga på posten varenda dag så att jag inte missar den igen. antar att den e knölig å ful efter alla dessa resor ändå. å detta är inget som jag känner att jag har tid med just nu iallafall... det kunde ta 3 dar till 2 veckor. antar att tanterna på postutlämningen kommer va ganska less på mej iaf =)
tjo


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Ditt Namn:
Kom ihåg mig?

Din M@il: (visas ej)

Blogg eller Hemsida:

Din Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se