men hej söndag

Skrivet 2011-05-22 Klockan 15:29:14

hej söndag!

här sitter jag å gråter...närå, men nästan. har sån fruktansvärd pluggpanik att jag är nräa att kasta in den så kallade handduken... ska jag helt enkelt skita i dehär? men jag e inte sån.. (nåmer) så jag måste ju åtminstonne försöka....

sen kom det över mig också, att vi ska ju faktiskt dra härifrån! har som inte riktti fattat vad man dragit i gång... e väl inte själva flyttandet som oroar mig (tänker ligga på playan när det sker) men det är allting annat..jag kommer ju sakna en massa saker, å folk!

först familjen såklart!
å sen kompisarna!

å sen en massa andra saker såklart.. kanske lägenheten lite... kommer deffenitivt sakna vikings kebab-pizza, aga kioskens burgare, veronas pizza, american take away-pizza, jensas kebabrulle, fetaostmacka på hansens, foccacia på aldos.... haha!

kommer däremot inte sakna själva stan, vi skull eut å ta en fika idag (söndag) men inget va öppet. bara pizzerior...å tro de eller ej, men va inge sugen alls på de idag =)

igår smet jag från plugg å vi drog till dalarna å åkte runt. supermysigt. sen på kvällen var vi på 30årskalas, jag blev störtförälskad i en boxer och i mormorns tårta! hade en trevligkväll . vi for tidigt hem å somnade i soffan. nästa helg är sista helgen i viken på ett tag, då blir d rajtan tajtan med ännu en 30årsfest. belägen i gävle, men ändå =) så till veckan gäller det att  börja röjja också. de drar helt klart ihops sig. hej så länge


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Ditt Namn:
Kom ihåg mig?

Din M@il: (visas ej)

Blogg eller Hemsida:

Din Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se