1a september

Skrivet 2011-09-01 Klockan 21:21:20

Välkommen höst!

nästan så jag längtat lite faktist!
har haft en kanonsommar ju så de gör ingenting =)

imån blir d datorköp, har vart å rekat på storheden..kom inte fram till annat än att jag vart less å hungrig, men schit the same, imån ska jag köpa dator!

vart dö-förälskad i en ipad som jag fick provpilla på i skolan idag, men när de visade sig att denna inte kunde läsa flash så får jag ta mitt förnuft till fånga å köpa en helt vanlig tråkdator. behöver den för att repa denhär datorn som har fått lite egna ideer. läser man via datorn, ja då gäller de att tekniken funkar!
min nya bästa polare är förövrigt killen på it service. han är snäll. han tyckte synd om mej, för han hade alldrig tidigare sett nåt liknande problem... jaja. de ska lösas, imån!



dagen har förutom datastrul med ilskan pyrande ur öronen bjudit på lite bra grejjer också. skolhäng, skönt att gå dit å styra upp lite grejjer. sen köpte jag jeans på ren impuls å tro de eller ej, men de passar! jag är väldigt imponerad! de var inte igår som de fanns jeans i min garderob.
stansvängen avslutades med en trevlig fika ! =)

nu ska jag äntligen placera häcken i soffan å be till dataguden att allt löser sig. konstigt att jag kommer in på vissa sidor men inte dom viktiga. facebook å här.. faktist skulle jag byta bort de utan att blinka bara viktigheterna va okkej!

hörs då. tjo


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Ditt Namn:
Kom ihåg mig?

Din M@il: (visas ej)

Blogg eller Hemsida:

Din Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se