sentimental

Skrivet 2011-09-26 Klockan 20:09:20

hel hallåj!

vilken helt suveränt underbart klockren helg det var! jag har söndag idag, så känns som helgen nästan inte är över. i fredas drog vi ju till viken! snacka om att bli sentimental... nästan att jag längtar hem lite ännumer nu. va jättemysigt att umgås me familjen. sen va vi på en suveränt lyckad 40årsskiva. jag förälskade mig i värdparets hundar å va me dom nästan hela kvällen. springer spaniels in my heart!
mer sugen än nu har jag alldrig vart på å skaffa vovve!
kalaset började runas av och vi hamnade på heartan. gamla härliga hederliga heartan. precis sig likt. alla va där sombrkar va där, allt va sig likt. hade skitskoj också! bestämde även dejt med några gamla polare på donken efter krogen så de va himla trevligt att hinna se dom också över en bit nattmat. började även smida planer för en åreresa i vinter.

sen va d bara fara hem till vallhov å skynda sig i säng. söndagen spenderades med familj och vänner. jag han nästan träffa alla som jag ville =) men bara nästan, ett par stycken får jag våldgästa nästa sväng vi far hem- tiden räckte helt enkelt inte till. söndagen bjöd också på ett 2årskalas och supergod smörgåstårta. cattis gör de grymmaste tårtorna, så ha d ifs alltid varit, men jag hade glömt bort de. nu komm jag på de igen =)
sen va d fikastund me vänner och myskväll i vallhov. käkade även en aga-burgare, som jag längtat! haha

så idag va de föreläsning på förmiddan, klockrent att va distansstudent, så efter d tog vi tåget till arlanda. gled runt på sky city nån timme sengick planet he till lulääh igen. så nu e man tillbax. sjukliga mängder skolarbete att göra iveckan, har inte bröjat å nå arbeten som ska  va inne på onsdag. shit pommefritte!

men fasen va kul de va att komma hem å träffa alla.

nu ska jag köpa en tyrolerhatt! hörs då!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Ditt Namn:
Kom ihåg mig?

Din M@il: (visas ej)

Blogg eller Hemsida:

Din Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se