baka?
Lätt fruktkaka:
1 dl socker
4 ägg
2 dl torkad frukt
1 tsk salt
1 dl farinsocker
4 msk citronsaft
2 l whiskey
Ta fram en mellanstor skål. Kolla whiskeyn genom att smaka. Häll den i 1 dl mått och smaka. Upprepa. Sätt på elvispen. Smaka åter på whiskeyn om den fortfarande håller kvalitén. Blanda 1 dl smör i en stor skål, lägg till 1 msk socker o vispa igen. Kolla om whiskeyn fortfarande är god, drick ännu en kopp. Schtäng av elvischpen. Knäck 2 hönor och schläng i schkålen med all tojkad fjukt. Om den fjuktade tojken faschtnar i schkålen, vijd loss den me en muvschkjejsel. Schmaka sen om whiskeyn fojtfajande är god. Schen schka du schila 2 dl schalt el nåt schånt. D e inte schå noga. Kolla whiskeyn! Schila citjonschaften, lägg till en matschked o schå schoker el nåt, va fan. Schmöj ugnen. Vijd kakfojmen på 220 C. Glöm inte att schtänga elvischpen. Schläng ut schkålen i fönschtjet o kolla whiskeyn. Gå lägg dig, vem fan vill ha fjuktkaka.