de är mycke nu

Skrivet 2012-01-08 Klockan 09:49:41

morning!
eller god förmiddag kanske passar bättre.
fullt upp idag. och i går. och alla andra dar.

helgen har vart ganska bra trots allt plugg och en stress som hänger över och maler i mig. vart så less i fredas så det vart påhitt. vi for hem till polare, drack lite börs å brudarna lirade brädspel medans boysen bastade. spel är ändå ganska underskattat. men de va trevligt som fasen. boysen skulle ut å jag ville hem, men de slutade me att jag följde me. kännde mig som 5 hjulet... aja, nästa gång ja ska ut ska hag fasen gå på tjejfest så man har nåra att hänga me. prata skotrar är inte min grejj. trots att jag numera har en.

idag e d sista rycket me plugget innan tentan imån. ja e så stressad å d blir fasen ine mycke gjrot ändå. röven vill som inte sitta still. håller på gå vilse i hjärnans olika delar för tillfället å e bara så satans less! urk!

de nya livet börjar imån. nu e d uppstyrning som gäller. skidorna ska fram, träningskort ska  köpas, promenades ska gås, de e slutpartajjat för ett tag och inte en pizza på flera veckor. käns bra om man nu kan hålla det, men även den lilla förändringen är bra me take på hurman lever under tentapluggperioder. =)

förbannat också, nu ska jag återgå till studierna. sista rycket! tjo


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Ditt Namn:
Kom ihåg mig?

Din M@il: (visas ej)

Blogg eller Hemsida:

Din Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se