en upplevelse i särklass

Skrivet 2012-01-17 Klockan 20:47:20

Tja rå!

I morse när jag vakna hade jag hyffsat staka ut planer för denhär dagen. först och främst skolbänk igen, man kan inte börja va oseriös redan nu, trots myror 15min i första timmen. sat kvar och gjorde allr för att hålla koncentrationen, vad jag minns vart det lite internetat och sånt utöver skolan, men jag satt kvar till ca 11.30 när det hela var över.

Laddad för skotertur begav vi oss efter lunchen ut mot byn. konstaterar att jag glömtköpa hjälmen som va det viktigaste att komma ihåg innan vi for. aja, ingen hjälm, inget åka, då jag inte anser mig vara en särskilt god förare, ännu. bytte om från byjamas till underställ. begav oss mot byn..

i brist på annat vart jag med-lurad till Kalix! vi skulle kika på snöskoter! inte helt ovanligt... men aja. jag kännde redan i bilen på ditvägen att jag inte var särskilt sugen. inte ett dugg faktiskt. höll på att bryta ihop innan vi kom till råne.. kollade skoterhjälmar hos nån snubbe i kalix men de va för mycke fjantiga flames till ett överpris, så näe, sån tänker jag d inte ha! inte för de priset.. vi for vidare.. å jag kännde ännumer att jag inte va sugen å kolla på skotern, så bad om att bli avsläppt på stan. va lite reklamskyltar från nå butiker å nån galleria så fine! täkte jag. kan jag kolla på nåt jag tycker är kul, affärer =)

det jag fick erfara va norrbottens motsvarighet till dödens boning. det va som sandviken, bandyplancher, en galleria å inte en kotte så långt ögat kunde nå. förutom på systembolaget som va typ 1 av de 3 butikerna i gallerian. bolag, apotek,mataffär å dressman. precis som hemma. så svängen på stan vart ju ganska snabb så jag slog mig ner på en bänk i gallerian, å väntade, å väntade...å väntade. i full täckmundering hann jag bli ganska varm...men satt av tiden å glodde på omgivningarna. skillnaden var att alla for me släpvagn. alla! så det var inte lätt att pricka rätt snubbe att ka hem me!

äntligen hemma nu efter mitt lilla besök i Kalix. det första å sista. kommer förmodligen aldrig att sätta min fot där igen, omja inte måste. haha. när jag senare kom till luleå å berättade att jag "gått på stan i kalix" höll dom ju på bryta ihop. dom garvar nog än, haha!  men hur f*n skulle jag veta.. =)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Ditt Namn:
Kom ihåg mig?

Din M@il: (visas ej)

Blogg eller Hemsida:

Din Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se