umeå

Skrivet 2012-01-30 Klockan 14:38:31

hej!

en helg som gick snabbt som ögat är förbi.en helg som pendlade mellan skratt och gråt. mest gråt men en trevlig middag me släkten som man inte ser alltför ofta numer var ändå super. trots allt elände fanns det ändå ljusglimtar. besökte umeås nattliv tillsammans me kusinerna så de va najs att se att umeås och se att umeås nattliv fortfarande levererar, så trotts allt tragiskt var det  kul att träffa kusinerna. han även med ett besök på stan som resulterade i ett par nya tygskor. sen slog de mig att de e f*n ett halvår tills man kan plocka fram dom när man bor här uppe... aja. =) denhär veckan är det att ta nya tag me skolan och ladda inför helgens skoterutflykt!


tråkigt utan bilder så idag har jag ritat en i paint! mest för utfyllnad men de händer ju iaf nåt, så tills jag har en ny telefon få de bli sånhär underhållnin ett tag framöver, hhahha, ganska basic, om man säger så ;P

denhär dagen har ägnats åt mycket intressant föreläsning, angående ätstörningar. Bjuder å ett citat från vår föreläsare Tove.

Det sorgliga är...

Ätstörningen påverkar hela individen på alla plan. den ockuperar. Även om det går bra och livet återvänder, kommer aldrig åren tillbaka. Ungdomsåren. Det är sorgligt att upptäcka för den drabbade och de som står brevid. Ju tidigare omgivningen reagerar och hjälpen sätts in desto större chans att minimera skadorna. Var rädd om dig och bry er om varandra!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Ditt Namn:
Kom ihåg mig?

Din M@il: (visas ej)

Blogg eller Hemsida:

Din Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se