vardag

Skrivet 2012-01-02 Klockan 15:55:18

tjennnnna!

så var det grå vardag igen då. å grå passar in på denna andra dag 2012. snön yr och viner utanför så ag skrotade alla planer att fara till stan. pluggat pediatrik och har ytterliggare en gång bestämt att här blir de inga barn gjorda. ryggen värker och de e allmänt synd om mej idag, men de e nog gråvädret som gett mig denna sinnesstämmning. även de ofantliga mängder plugg å böcker jag har att ta mig igenom. urk. motivationen finns inte. men känner mig rätt nöjd me dagens prestation ändå. att läsa om huvudvärk ger också huvudvärk, vetenskapligt bevisat eller ej. så är det iallafall i mitt fall.

eftersom de e en grå måndag är det väl inte heller någa speciella happenings inplanerade. alla bra tv program verkar ha slutat så vet inte hur kvällen ska spenderas. med huvudvärken i soffan. i bokform eller den andra återstår att se, beror på middagens inverkan på humöret och symtomen.

skidorna står i hallen om en snabb tillkvickning sker kan de hända att det blir en liten sväng. hoppas på bättre allmänstatus om ett tag så man kan ge sig ut. =)  för nu e de tammefan slut på snaskandet, i chokladaskar, knäckar, lax rester, skinksnuttar och andra juldelikatesser. nu får de fanimej vara nog på ätandet ett tag framöver. träning å nyttigheter står på agendan. wish me luck... haha. okej att varje dag ska va en fest men nu e d nog dax att dra in på kalasandet, de kan man ju syssla me på helgerna. godiset har ju som tappat sin charm när man intar de varända dag. från och me nu är det lördasgodis som gäller, spelar ingen roll hur mycke som finns kvar sen jul =) hörs då, tjo


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Ditt Namn:
Kom ihåg mig?

Din M@il: (visas ej)

Blogg eller Hemsida:

Din Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se