One week abroad

Skrivet 2012-06-15 Klockan 17:11:40

Hello Sweden!

En vecka ospecificerat i turkiet är nu till ända och jag är hemma i luleå igen. Har inte med mig sommarvärmen i bagaget tyvärr. Men vi har haft  en kanonvecka i side.

Hastigt å lustigt hade vi bokat resa förra veckan. Jag, peters mamma, hennes polare å son. Udda gäng men vi slängde oss i bilen och drog iväg mot umeå flygplats. Destination unknown. Visste att vi skulle till turkiet men inget mera. Hamnade brevid en överförfriskad man å hans hustru på planet. Surra surra. Jag slocknade dock ganska snabbt. Vaknade upp när vi började närma oss antalyas flygplats. Där slog vämen emot oss å de va som att kliva in i en varm vägg. Bussresa å hela baletten å vips va vi i side. Hotellet höll väl ingen vidare standard å sängen va som en balja men man sitter ju ine en vecka på rummet. Man ska ju bara sova där. Synd att sängarna va så mjuk att de va som att sova i ett badkar…. Kunde inte vända sig i sömnen av sig själv utan man va tvungen att vakna först å baxa sig runt… så höll de på hela veckan. Men man sov ju ikapp på stranden så de va lugnt =)

Mellan 30 och 40 grader varje dag. Solade, badade, drack nån pilsner vid poolen. En dag var vi berusade 3 gånger, haha. Billig schopping å mat. Har absolut förköpt mig men man kunde som inte låta bli. Ett evigt prutande å bjudande på äppelte. Blir najs å dra på ica nu å betala de som står på lappen å inte behöva gånga med 4! Kan ju säga att detta också är ett bra land å besöka för dne som lider av taskigt självförtroende. Har för övrigt blivit antastad av en lebb och är väl okkej brun! Hade jag inte skaffat mig en pizzamage under veckan hade jag kunnat knäppa kort å visa men detta kommer på grund av rådande omständigheter att utebli. =)

Havet va varmt och så även poolen. Hottelet saknade dock varmvatten i duschen. Så idag är jag hemma å njuter av de faciliteter vi är förunnade med här i sverige. Dricker gevaliakaffe och duschar varmvatten. Det är jäkligt najs att åka bort med det är najs att komma hem också. tjo

 



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Ditt Namn:
Kom ihåg mig?

Din M@il: (visas ej)

Blogg eller Hemsida:

Din Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se