nattliga äventyr

Skrivet 2012-05-29 Klockan 19:42:55

tjollah!
Ja inte fan vet jag, sterssen är ju överhängande. det positiva i det hela är ändå att jag INTE har tenta i mårron och därför kan ligga på soffan å ta de lungt. =) å det behövs, efter en natt me snaxy.
sjukt söt katt, är lite in love faktiskt. hon härjade hela natten, skrek efter sin mamma å lekte i sängen me röda vantar (som jag informerades under dagen om att hon spytt upp på planet ner till skåne). så man va ju lite trött i morse. peter ännu tröttare. han är tydligen fortfarande påvcerkad av katt-kisseri-nojjan. efter tidigare erfarenheter som kattägare sitter det tydligen i, att näterma spenderades me torka kattpink på diverse ställen i lägenheten. svårt att släppa att alla katter inte använder golvet istället för lådan. men denna kisste är rumsren så all nojja i onödan. men de gör inget med lite nattliga äventyr. vart väldigt tomt här nu, vill nog ha en katt ändå =) fast de gör ju inget om den skulle va lite eljest, gammal eller tjock.
Dagen har spenderats i skolan och på liko i alvik.. mycket intressant utbildning vi fick i. mer sånt i skolan tack. 3 dar kvar nu...tjo


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Ditt Namn:
Kom ihåg mig?

Din M@il: (visas ej)

Blogg eller Hemsida:

Din Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se