sen sist

Skrivet 2014-01-04 Klockan 16:30:06

tjäääna!
lördag igen! man blir ju dagvild nå jävulst när man jobbar lite random mellandagar till åfrån. inte ett dugg förvånad om man skulle gå till jobbet på måndag som tydligen, visa de sig, är söndag! he som ingen årdning på nå! vanor å rutiner, nästan man längtar.
Annars, en lördag, grå sådan. nu vill man ju bara ha sneakers å skinnpaj, kan inte våren bara tagga till iställe för detta är ju katastrof. synd om barnen som inte kan va ute å leka...gäller även vuxna...hahah
trettioårskrisen är ju ett faktum. men man kan ju inte gö nå heller... ikväll är det iaf biolördag. längesedan de va sån så de blir najs. som sagt, men e ju singel, snart 30 å utan barn så visst händer de att man går på disco. å de e fan inte så vidare skojj mera, sist ja va ut på ett av stadens organiserade umgängesställen som erbjuder dans till hög musik och alkoholhaltiga drycker så träffa vi på nån random snubbe som nog väl inte va i sitt livs form...men hade ambitionen att organisera efterfest, förskiktigt undrar om vi ska me å titta på hans orm.... vart som lite chockad åt detta erbjudande och kunde inte annat än verbalt hålla föreläsning för vedebörande att detta är inte ett bra sätt att söka kontakt med damer... varpå vederbörande antagligen i samma veva som orden lämnat käften inser sitt misstag å försöker rädda den aningens pinsamma situationen med att det faktiskt är en riktig orm...som bor i terrarium... haha fick ett gott skratt iallafall! bjuder på de! trevlig helg!
 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Ditt Namn:
Kom ihåg mig?

Din M@il: (visas ej)

Blogg eller Hemsida:

Din Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se